zaterdag 16 april, 8 dagen, 10 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 28 beoordelingen voor VAYA Resort St. Anton ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,1
    Kamer
    9,1
    Maaltijden
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    7,9
    Prijs/kwaliteit
    8,0
    Ligging
    7,0
    Personeel
    7,8
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement, goede parkeergarage, goed geoutilleerd alleen wat ver weg van het Centrum en de belangrijkste liften.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      5,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      2,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtig appartement. Ligging was helaas een stuk minder dan we verwacht hadden. De Nassereinbahn ligt op ongeveer 10 minuten lopen. Dat is best ver met ski`s op je schouder. En de bus gaat ook niet heel vaak. Centrum op een kwartier lopen. De lounge was elke dag veel eerder dicht dan aangegeven. Kennelijk was er een personeelstekort. Daar zijn we dus nooit geweest omdat er nooit personeel was. Erg onpersoonlijk en ongezellig. Bij het vertrek zijn we een skibroek vergeten in het appartement. De broek hing aan de deur van een van de slaapkamers. Bij thuiskomst hebben we direct het appartement gebeld. Zij waren onbereikbaar. Vervolgens Sunweb gebeld. Je moet dan een e-mail sturen met beschrijving van de broek, boekingsnummer en kamernummer. We kregen binnen een dag bericht dat de broek niet gevonden was. De broek is dus meegenomen door de schoonmakers en niet gemeld. Die zullen een mooi handeltje hebben in gevonden voorwerpen. Kortom: een hele grote teleurstelling. Niet alleen door de slechte locatie, maar zeker ook door het onbetrouwbare, onpersoonlijke personeel dat het kennelijk normaal vindt om gevonden voorwerpen niet te melden. Dit is gewoon diefstal.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het appartement was prima, schoon, luxe, functioneel. Alleen het was veel te warm binnen en we hebben 2 x gevraagd of daar wat aan gedaan kon worden en antwoord was twee keer: nee, zet het raam maar open. Daar was klote.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig appartement met hoge plafonds en veel ruimte. We hadden 15 naast ontbijtzaal. Je hoort weinig van anderen. Het is wat uit de route van het dorp en après ski. 15 min lopen is ook best oké. Naar lift is 5 min lopen. Schoenen worden verwarmd in de lockers. Keuken is wat karig ingericht maar alles is aanwezig. Het leek niet echt schoon. De bar stelt niet veel voor. Geen gebruik gemaakt van ontbijt (service). Spar is ook 15 min lopen, beetje gedoe met boodschappen. Al met al een prima appartement met fijne sfeer.
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      prachtig resort met alle voorzieningen. Per kamer een badkamer met alle luxe die je niet nodig hebt, maar wel heel erg fijn en netjes. alles erg schoon en nieuw. Ligging heel goed, als je een locker in de skiverhuur neemt is het wandelen op loopschoenen minder dan 5 minuten. ontbijt keurig verzorgt parkeergarage is wel betaald en een heel vreemd systeem met een lift waardoor je iemand van de receptie moet vragen om je eruit te laten erg krap, niet voor zenuwachtige mensen
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch onderkomen. Heel comfortabel; goed ingericht, mooi uitzicht. Keuken beetje karig ingericht, maar net voldoende. Mooie wellness (infrarood sauna deed het niet). Beetje decentraal, winkels ver weg.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima verblijf Goed verzorgd Wel niet goedkoop
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel mooi verzorgd appartement. Zeer compleet, gezellig ingericht met uitstekende keuken. Volop mogelijkheden om dus zelf te koken. Onze dochters hebben ons verrast met een heerlijk kerstdiner. Vriendelijk personeel Prettig dat de auto bij al die sneeuw in de parkeergarage kon staan. Zo droog weer wegrijden....
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooi modern app, super bedden , weinig materiaal in keuken aanwezig , parkeren alleen mogelijk in moeilijke garage A 50 euro ,,,. Broodjes service oké , ontbijt ter plekke duur A 12.50, ligt ver van centrum en restaurants, ongezellige receptie ,
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het was een heel mooi luxe schoon en ruim opgezet complex
    11. Door:
      Hanneke
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Net iets te ver buiten het centrum. Wel dicht bij nasserein lift maar centrum was te ver Sauna was niet naakt beetje gek dus mensen met kleding en mensen naakt En niet zo mooi als je gewend bent van Vaya Zelfs iemand met een blik bier in de sauna (en zwembroek aan) De receptie was smorgens niemand En zou liever zien dat de vieze handdoeken werden opgehaald, liggen de hele week in het appartement
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      4,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer mooi appartement, vrij nieuw en van alle gemakken voorzien. Heerlijke badkamer met super douche. Echter zaten wij in top19 en daar heb je eenmaal een tweepersoonsbed en twee bedbanken. De bedbanken zijn dusdanig hard dat je daar eigenlijk niet fatsoenlijk op kan liggen. Dus prima geschikt voor 2 personen, maar voor 3 of meer raad ik het zeker af.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig appartement, mooie kamers met luxe afwerking. Vriendelijk personeel Halte voor skibus zit om de hoek
    14. Door:
      Melvin
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch! Aanrader. Bij een volgend bezoek aan St. Anton gaan we zeker weer naar het Vaya Resort.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Eten hebben we geen gebruik v gemaakt wel de broodservice wat perfect was. We vinden de outillage keuken erg matig Voor 12 pers te weinig grote pannen .de pannen hadden geen deksels die pasten Oven in de keuken maar niet een ovenschaal . Wel Ned Tv wat prettig was maar geen Ned Kaasschaaf en stamper om stamppot te maken dit al erg gemis ervaren Conclusie graag nog eens goed kijken naar keukeninrichting want dit gaf ergernis
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is jammer dat er voor een appartement waar je met 8 personen in kan, maar 2 skilickers zijn voor in totaal 4 personen. Dus met ski en schonen naar het appartement. Vaya is aan de voorkant erg gehorig. Je hoort iedereen smacht thuiskomen. Niet erg plezierig. Stofzuiger stonk en het was er niet goed schoon.
    17. Door:
      Lilian
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi appartement , handige broodjes service en heerlijke sauna
    18. Door:
      Nicole
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vaya Resort St. Anton is een mooi complex. Service was prima. Inchecken was mogelijk vanaf 16.00 uur. We arriveerden `s ochtends vroeg en we hadden geluk dat ons appartement al klaar was. Hierdoor vrijwel meteen kunnen inchecken. In het appartement was alles aanwezig wat wij nodig hadden. Ruime garage onder het complex. parkeerplaatsen alsmede in-/uitrit waren niet zo ruim. Reisleidster was bij aankomst ook in het complex aanwezig. Nog via haar ski uitrusting kunnen bestellen en zij gaf ons nog een aantal handige tips.
    19. Door:
      Familie Oostvoorne
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi appartement en heel comfortabel met veel kastruimte, fijne bedden en fenomenaal uitzicht. Minpunt vonden wij alleen dat het niet echt goed was schoongemaakt. Daarnaast ontbraken een aantal essentiële dingen van de inventaris, maar die werden vervolgens snel aangevuld toen we daar bij de receptie melding van maakten.
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement, goed parkeren. Wel te weinig depot voor het aantal personen. Relatief duur.
    24. Door:
      Erwin
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer luxueuze kamers. Prachtige afwerking. Maar vooral een heel fijn bed.
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij verbleven in het Vaya resort in januari 2019 en kunnen dit iedereen aanbevelen. Locatie: Het ligt op een loopafstand van het centrum van Sankt Anton. De lift is op skischoenen te lopen, maar met het dragen van ski’s zelf wat te ver. Maar de skibus stopt voor de deur en brengt je binnen 2 minuten naar de lift (elke 15min). Deze lift is wel de meest uiterste lift van het gehele skigebied. We zijn geholpen door twee verschillende dames achter de receptie. Eentje bij aankomst en die was wat oververhit van alle drukte van het in en uitchecken, ze was de controle kwijt en daardoor kortaf en niet helpend (noemde alleen op wat niet mogelijk was). Lijkt wat onervaren. De andere dame was erg behulpzaam, professioneel en vriendelijk. Appartementen zijn prima en van alle gemakken voorzien (zelfs een nespresso apparaat), erg ruim opgezet. Het complex ligt inderdaad boven een doorgaande weg, maar hier is s avonds en s nachts amper verkeer en je kunt gewoon met open raam slapen. De prijs kwaliteit verhouding was erg goed, de appartementen zijn echt mooi, schoon en van alle gemakken voorzien.
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Voor 2e keer geweest, helemaal top! Ontbijt is belachelijk duur, enige minpunt!
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super verblijf!
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super mooi appartement, goed bereikbaar mooie kamers en zeer vriendelijke receptioniste


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]