Legendarisch skigebied met een uitbundige après-ski

  Wintersport Arlberg Skiregion

  Het skigebied: Arlberg Skiregion

  terug

  Pistes

  51km

  123km

  131km

  0km

  305km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 11
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 46
  Sleeplift 28

  Hoogte

  2811m
  1300m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  40km

  Funpark

  4

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  0,5%
  Stel t/m 30 jaar
  7,4%
  Stel ouder dan 30 jaar
  18,2%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  2,1%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  8,6%
  Groepen vrienden
  43,1%
  Overige groepen
  20,1%
  Tip
  Tip

  Der Weisse Ring: de skiroute, wel bekend van de wereldberoemde jaarlijkse race, die je zeker moet ervaren! Naast de prachtige Sella Ronda in de Dolomieten is er de Weisse Ring route tussen Lech en Zürs am Arlberg. De 21km lange route leidt van Lech naar Zürs en de Madloch en de indrukwekkende schilderachtige (dal) afdaling terug naar het skigebied van Lech. Floor, Vakantieredactie Winter

  Wintersport Arlberg Skiregion

  Arlberg skiregion, ook wel bekend als het sneeuwmekka van de Alpen, omvat de beroemde dorpen Lech, Oberlech, Zürs, Stuben, St. Christoph, St. Anton en Flirsch. Dit geweldige skigebied is dé hotspot voor de Europese jetset, diverse koningshuizen en echte skifananten. In dit uiterst sneeuwzekere skigebied vindt je niet alleen uitdagende pistes en skiroutes, maar ook mondaine skidorpen en een zeer uitbundige après-ski.

  Het skigebied

  Het sneeuwzekere skigebied is zeer gevarieerd en voor skiërs van ieder niveau zijn er vele mogelijkheden. Wanneer je een beginnende skiër of snowboarder bent dan kunt u in Lech en Zürs goed terecht, terwijl St. Anton am Arlberg beschikt over spannende uitdagingen voor de ervaren skiër. In Flirsch am Arlberg vind je een skilift voor beginners en lichtgevorderden, die vooral voor kinderen zeer geschikt is. Met de uitstekend georganiseerde skibusdienst kun je gemakkelijk de overige gedeeltes van het skigebied ontdekken.

  Uitdagende pistes

  Ben je al geen beginner meer? Probeer dan eens de Kandahar-afdaling in St. Anton am Arlberg, een heerlijke tocht. Deze route loopt vanaf Kapall, op 2330 meter hoogte, naar Gampen en vanaf daar richting het dal in St. Anton. Op deze route werden voorheen wereldkampioenschappen gehouden. Daarnaast zijn er rond Galzig en Gampen vele mogelijkheden voor de beginnende en gemiddelde skiër, door de vele blauwe en rode pistes. Een groot voordeel in deze gebieden zijn de vele liften waardoor er bijna geen wachttijden zijn. Voor de ervaren skiër zijn er uitdagende, ongeprepareerde routes zoals de Mattunjoch, Schindlerkar of Schindler Spitze en vanaf Kapall gaan er verschillende zwarte pistes terug naar St. Anton. Freestylers kunnen zich uitleven in Stanton Park. Het park heeft onder andere 9 kickers, 7 boxes, 3 rails, 1 shrek, 1 wallride en 1 funcross line. Tevens is er een "Zeitmessstrecke" waar je kunt meten hoe snel je skiet.

  Valluga

  Het hoogst bereikbare punt van het skigebied is de Valluga op 2811 meter hoogte. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht over heel het Arlberggebied. Ook kunnen ervaren skiërs vanaf de Valluga een spectaculaire off-piste afdaling maken naar Zürs.

  Kaart Arlberg Skiregion

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52279 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52279 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  15 Andere accommodaties Arlberg Skiregion

  Bekijk alle accommodaties in Arlberg Skiregion

  In Arlberg Skiregion liggen 3 dorpen

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]