Résidence Le Rond Point des Pistes - Kort verblijf

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 41 beoordelingen voor Résidence Le Rond Point des Pistes - Kort verblijf ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,4
    Kamer
    6,7
    Maaltijden
    6,7
    Vakantie algemeen
    7,5
    Overige faciliteiten
    6,9
    Prijs/kwaliteit
    7,8
    Ligging
    9,1
    Personeel
    7,0
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Hostess was niet gastvrij.
    4. Door:
      Johan R
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het appartement was schoon er ontbraken wel wat spullen in de keuken maar verder was het prima. De supermarkt, bakker en skishop zitten onder het appartement, als je nog ski lessen zou moeten nemen zou ik wel in het hogere gedeelte van saint françois longchamp iets huren waar de skilessen beginnen. Het gebied is leuk om een mooie tocht te maken heb je geen sleepliften nodig. Wij gaan zeker terug.
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede prijs/kwaliteit verhouding. Top ligging tov de pistes. Skikluis naast de piste was super. Jammer dat je niet spontaan kon eten in de restaurants op de piste omdat deze door de Franse zelf waren gereserveerd. Ook met een grote groep was het onmogelijk om in beide dorpen uit eten te gaan. Daarnaast was het personeel in de restaurants zeer onaardig en klantonvriendelijkheid.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    7. Door:
      Remko
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      We kwamen na 19.00 u aan en hadden vooraf geen contact gehad met de receptie. Uitchecken verliep slecht. We moesten op een tijd inschrijven (va 8 u) maar na 45 minuten wachten nog steeds geen controle. Uiteindelijk sleutel ingeleverd en vertrokken. Slechte communicatie vanaf de receptie. Eenvoudige appartementen (6p), wel goed gelegen. wij hadden geen overlast van de studenten en Yeti bar, als je in het goedkope deel zit heb je dat zeker wel.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zeer goeie liggen zo vlak bij de piste. In het appartement zelf was er wel veel stuk. Scheuren in de gordijnen, blussen van de kopjes, niet schoon. Dit is echt zonde van de gemiste kansen. Het is zo makkelijk te vervangen maar hierdoor krijg je geen frisse indruk. 2 persoonsbed was in het midden doorgezakt. Kortom, een opfrisbeurt kon het appartement goed gebruiken. De prijs kwaliteit verhouding is op zich prima helemaal door de goeie ligging.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima locatie. Heerlijk aan de piste.
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Alles wat je nodig hebt, winkel, bakker, restaurant, lift, skiverhuur binnen 50 meter!
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is een top locatie met een kleine supermarkt en piste meters van je deur. Het echte centrum van het dorp is wel een stukje verder. Het is een appartementen complex dus eten was niet van toepassing bij ons. De kamers zijn erg klein en voldoen zeker voor de prijs die je bepaald echter het is wel erg krap je hebt niet echt de mogelijkheid jezelf terug te trekken want de deuren zijn (bij ons in ieder geval) een soort kast schuifdeuren. Een ander nadeel is dat de receptie erg kort open is elke dag, tussen 8 - 10 en 4 - 7. Desondanks is het een top locatie en voor de prijs die je ervoor betaald ook zeker waard. Bezoekers zijn vooral studenten en jongeren. kijk er dan ook niet gek van op als je af en toe wat geluid hoort buiten. Dit valt heel erg mee maar het was soms kort aanwezig.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Net appartement. Goede locatie aan de piste en bij supermarkt. Yeti bar om de hoek weinig last van, juist wel leuk als je van een drankje houdt na het skien/boarden. Balkon bij de kamer ook prettige verrassing. Wel erg kleine kamer voor 5 man... ook de skibox paste geen 5 snowboards in, laat staan schoenen... hierdoor werd huis nog voller en automatisch ook vies door mee naar binnen moeten nemen van de ski spullen. Personeel vriendelijk maar check-in rampzalig geregeld. Inchecken pas vanaf 4 uur, helaas was medewerker ook nog eens 15 minuten te laat. Vervolgens moesten er zo’n 10 kamers tegelijk ingechecked worden door 1 medewerker. Heeft bijna 1.5 uur geduurd, efficiëntie hier ver te zoeken en na zo’n lange reis zit je daar zacht gezegd niet op te wachten.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Eenvoudig appartement, maar ideaal gelegen vlak naast de pistes en de winkels en horeca.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prima verblijf, vriendelijke medewerkers. En meteen aan de piste, op 100 meter konden we in de lift stappen. Echt top.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Direct aan de piste
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,8
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartementen complex heeft een prima ligging Personeel is prima Appartement is erg sjofeltjes ingericht en de keuken laat te wensen over.
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het is een basis appartement. Het viel ons zeker niet tegen na alle recensies. Appartement lag rustig. Voor 2 volwassenen en 2 kinderen is een 6 persoons appartement goed te doen. Zeer gunstig aan de lift. Fijn bakkertje, supermarkt bij het complex. `s middags lekker in de zon op het terras. Appartement ligt wel van het centrum. Is 15 tot 20 minuten lopen, heenweg is flink berg op. Voor apres ski moet je er niet zijn. We hadden 2 campingstoelen meegenomen. Was goede beslissing want er staat een bedbank en tafel met 4 keukenstoelen. Bed lag erg hard.
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De ligging was perfect. Vlakbij de skilift. Het skigebied heeft voor iedereen genoeg uitdaging en afwisseling. Ook de minder ervaren skiër kan goed uit de voeten. Het appartement (2-6 pers.) was wat verouderd en net groot genoeg voor 4 personen. We hebben het prima naar ons zin gehad.
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Knus complex met ruim appartement voor ons 2en. Dichtbij de piste en alles wat je nodig hebt is er te vinden:bakkerij, restaurant, bar, supermarkt. Van alle gemakken voorzien dus. Enige nadeel vonden wij dat je met je bagage een eind omhoog moest lopen. Volgens ons had de bus ons best voor de deur kunnen afzetten.
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Ligt mooi aan de piste in prachtig skigebied voor gezinnen, beginners en de iets betere skiër. Helaas bij aankomst en vertrek hele dag dakloos zonder toilet en douche.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,8
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Aangekomen met de bus om half acht `s ochtends met in ons gezelschap 1 persoon van 78 jaar die niet kan skiën. Kregen pas om 5 uur de sleutels. Complex biedt geen mogelijkheid tot verblijf overdag. Moesten de hele dag wachten. Had bij boeken gevraagd of loge open zou zijn. Dit was bevestigd door Sunweb. Vandaar geboekt. Was wel grote teleurstelling en hierdoor zijn anderen in ons gezelschap ook niet de bergen ingegaan. Voor ons dit dus nooit meer. Op dag van vertrek zelfde probleem. Wel mooi gebied en goeie ligging van het complex.
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Ook hier is de term `met de Franse slag` van toepassing. Na een rit van ruim 12 uur kwamen wij morgens aan en na het vinden van de receptie was het compleet onduidelijk hoe laat de die open zou gaan. Na een paar uur wachten ging de receptie toch open en na ingeschreven te zijn kon met niet vertellen hoelaat de kamer beschikbaar was. Kortom niet handig en kan beter. De kamer is basic en ik wil even melden dat het belang is de lijst met alle aanwezige spulletjes in het appartement te controleren. Er ontbreekt enorm veel. Vooral bestek en servies is incompleet. Alles wat ontbreekt moet betaald worden, dus neem even de moeite. Ook was bij ons een bedlampje afgebroken (dat werd snel verholpen na melding) en deed het badkamer licht het niet. Kennelijk ook niet bij de vorige gasten want de kaarsjes stonden er nog. Verder hadden wij de pech dat er veel Franse studenten waren die vooral `s nachts actief werden. Bedden zijn een drama, maar des te meer waardeer je bij thuiskomst je eigen bed. Appartement ligt aan piste en dat echt ideaal. Gebied is verder top en liften zijn goed geregeld. Verder is er een kleine supermarkt en een bakkerij onder het appartement. Je hoeft dus niet naar een volgend dorp of de berg af.
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,8
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zeer klein verblijf met geen eens genoe stoelen voor iedereen maar we betaalden ook echt weinig, al met al redelijke prijs kwaliteit
    25. Door:
      Robert
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastische locatie zo direct aan de piste. Al het nodige is er. De appartementen zijn wel toe aan een update. Voor de rest prima.
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Appartement is ruim voorzien van allerlei materiaal zoals vaatwasser, servies en bestek en heel belangrijk, het heeft een geweldige ligging. Vanuit ski-locker 50 meter tot piste. Bakkerij en spar 20 meter. Bij aankomst kun je om16 uur in appartement en bij vertrek moet je om 10 uur eruit zijn maar dat lijkt me OK.
    27. Door:
      Sander
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima ligging aan de piste. Perfect voor een minitrip naar de sneeuw
    28. Door:
      Arend Swart
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Bestek was niet schoon bij kamer inspectie. Dat hadden we ook niet gebruikt daar we 2x een 3 kamerappartement hadden en het eten in het andere appartement hebben gedaan. Dat was een klein min puntje. De bedden zijn erg kort. Ik ben zelf 1.87 meter lang en lag met mijn hoofd tegen de bovenkant van het bed. Bed was maar 1.90 meter. Verder is de prijs kwaliteit verhouding ok.
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De ligging van de appartementen is ideaal: vlak bij de piste en dichtbij de bakker en een kleine supermarkt. Het skigebied is zeer geschikt voor gezinnen, beginnende ski-ers en ski-ers die niet zo zeer meer op zoek zijn naar uitdagingen: veel groene en blauwe pistes. Voor degenen met de bus zijn gereisd was het bagagedepot één grote chaos, dat is iets wat echt beter georganiseerd moet worden.
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtige pistes en vanuit alle afdalingen kun je via een groene piste weer terug naar je verblijf. Vergeet niet eten te reserveren omdat je anders geen pizza/kip/plek in het restaurant kunt hebben. geweldige koffie en vriendelijke mensen bij de bakker onder ons verblijf. Wij komen zeker terug komend jaar!
    31. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een eenvoudig echt frans appartement, klein maar de noodzakelijke dingen zijn aanezig.
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Leuk appartement aan de piste, boven de bakker. Ideaal. Appartement simpel, maar dat zijn er vele. Het bed ligt niet lekker, in de bus, beter geslapen dan in het appartement. Maar zeker wel voor herhaling.
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Bij kort verblijf is het bagage stallen en omkleden in een zeer oncomfortabele garage naast het gebouw. Er zijn geen douches beschikbaar op de dag van de terugreis.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartement was prima, wel problemen gehad met een lekkende boiler. Dit is overigens goed opgelost.
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Uitstekende locatie qua prijs/kwaliteit verhouding. Ski in en out, toplocatie. Appartement oud, veel kapot, klein, smalle bedden 140 breed. Lift, fijne snelle service met inchecken, appartementen naast elkaar is gelukt. Fijne tijd gehad, fijn skigebied.
    36. Door:
      jip en adwin
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super fijn appartement
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi complex direct aan de piste. Appartementen zijn wel aan een renovatie toe. Gordijnen zijn oud/stuk in het 6 pers. app. staan 4 eet stoelen en 2 kleine krukjes. Er zijn ook maar 2 strand stoelen. Voor 4 pers. goed te doen. Kleine keuken maar wel alles aanwezig, vaatwasser, magnetron, koelkast en 4 pitten. De koekenpannen zouden beter mogen. Alles bakte aan. De bakker en de supermarkt zijn bij het complex. Voor 1 week wintersport prima appartementen.
    38. Door:
      Frank van Putten
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      - Kamer en voorzieningen zijn (in relatie tot de prijs) in orde. - Kamer was bij aankomst niet schoon, broodrooster, deksels van pannen, koffiezetapparaat vet en vies. Stof onder het bed, enorm veel stof op deur en deurpost van het toilet (door afzuiging) en op plinten e.d. We hebben hier niet over geklaagd (duurt langer dan zelf even schoonmaken). Bij de controle van ons appartement na ons verblijf, werd duidelijk waarom het vies was. Er werd werkelijk nergens naar gekeken. - Uw medewerker ter plaatsen (Bart) is zijn gewicht in goud waard. Vriendelijk, snel en behulpzaam. - Het blijft vreemd dat ze op deze locatie niet in staat zijn om een lijstje te printen (voor de borg e.d.) met onze gegevens er al op (we zijn er vier keer geweest).
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Prima ligging en goed appartement als je met 2 personen in een 6-persoons woont. Veel te klein voor 6 met al je spullen en een boiler met onvoldoende inhoud voor 6. Inchecken duurde belachelijk lang door de idiote, ouderwetse methode die daarvoor gebruikt wordt door slechts 1 kordate, maar aardige receptioniste. Verder prima vakantie met vriendelijke reisleiding.
    40. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Centraal. Dichtbij lift. Goed uitgerust appartement.
    41. Door:
      Jon
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima locatie en direct op de piste. Bij het bakkertje beneden kun je lekkere broodjes, panini`s en pizza`s krijgen. Wij hadden half pension erbij geboekt in Hotel Lac Blue. Was prima. Tip: omdat het 800 mtr verder (hoger)op ligt, kun je smorgens om kwart voor negen een stukje met de skilift (start pal voor het appartement) en dan naar Lac Bleu toe skieën. Is een kort, maar leuk tochtje zo voor het ontbijt. Appartement (met extra cabine) is prima voor 4 personen. Wij waren met z`n tweeen maar dan hou je veel ruimte over. Vanaf de stopplaats van de bus moet je je bagage een eindje omhoog sjouwen. Leukste tentje langs de Piste: aan blauwe piste La Cornue vanaf de Marquis lift.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]