Charmant sneeuwparadijs

  Wintersport Saastal

  Het skigebied: Saastal

  terug

  Pistes

  28km

  79km

  30km

  0km

  137km Totaal

  Liften

  Treinen 1
  Cabine 4
  Gondel 5
  Stoeltjeslift 2
  Sleeplift 23

  Hoogte

  3600m
  1483m

  Gletsjer

  1

  Loipe

  52km

  Funpark

  1

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  50%
  Stel ouder dan 30 jaar
  25%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  0%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  25%
  Groepen vrienden
  0%
  Overige groepen
  0%

  Wintersport Saastal

  Het Walliser Saastal is door de hoge ligging van de pistes en de aanwezigheid van de gletsjer erg sneeuwzeker. Er zijn uitstekende wandel– en langlaufmogelijkheden en ook de fanatieke skiër komt hier aan zijn trekken. Het skigebied van het Saasdal bestaat uit vier bergdorpen: Saas-Fee, Saas-Grund, Saas-Almagell en Saas-Balen.

  Het Saastal biedt ongeveer 137 kilometer aan skipistes met een goede verdeling aan blauwe, rode en zwarte afdalingen.
  Voor de echte sportieveling zijn er skitochten met een gids naar de Alphubel (4106 m) en de Strahlhorn (4190 m). Naast een fantastisch skigebied heeft Saas-Fee nog meer te bieden zoals wandelpaden, langlaufloipen en een snowboardpark met halfpipes, quarterpipes, een boardercross en een highjump. Saas-Fee wordt met trots 'de parel van de Alpen' genoemd!

  Bij een verblijf in het Saastal kun je ter plaatse, in je hotel of bij de kassa van de skilftmaatschappij, een Bürgerpass aanschaffen voor CHF 4,50 per persoon per nacht. Met deze pas kun je gratis gebruikmaken van de Postauto bus, krijg je 10% korting op skipassen vanaf 3 dagen en zijn er per dorp verschillende, leuke activiteiten te doen met korting, zoals bijvoorbeeld: rodelen, een fakkelwandeling, kooklessen, indoor tennis en nog veel meer. Daarnaast kun je vanaf 2013 als toevoeging op de Bürgerpass ook een Saaspass aanschaffen voor CHF 5,- euro per persoon per nacht. Met deze pas krijg je maar liefst 15% korting op skipassen vanaf 3 dagen, 20% korting op dagmenu’s in verschillende piste restaurants in Saas Fee en gratis entree voor het Ice Pavilion.

  Kaart Saastal

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52317 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52317 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52317 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=5

  2 Andere accommodaties Saastal

  Bekijk alle accommodaties in Saastal

  In Saastal ligt 1 dorp

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]