Het grootste skigebied van Zwitserland

  Wintersport Les Quatre Vallées

  Het skigebied: Les Quatre Vallées

  terug

  Pistes

  73km

  180km

  156km

  0km

  409km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 5
  Gondel 12
  Stoeltjeslift 24
  Sleeplift 46

  Hoogte

  3330m
  1400m

  Gletsjer

  1

  Loipe

  38km

  Funpark

  geen

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  12,9%
  Stel ouder dan 30 jaar
  16,4%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  6,6%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  13,7%
  Groepen vrienden
  23,8%
  Overige groepen
  26,6%

  Wintersport Les Quatre Vallées

  Les Quatre Vallées is een van de grootste aaneengesloten skigebieden van Zwitserland. Het volledige gebied telt in totaal meer dan 400 kilometer aan pistes met als hoogtepunt het gebied Mont Fort-gletsjer. Vanaf een hoogte van 3300 meter kun je hier naar beneden skiën, via een 15 kilometer lange piste. Dit is één van de langste en mooiste pistes van de Alpen. 

  Rondom de bekende plaatsen Veysonnaz en Nendaz vind je het kleinere skigebied Printse. Hier vind je vooral pistes voor de gevorderde skiër, met mogelijkheden om de berggrenzen over te gaan naar Italië of Frankrijk. Hoewel het gebied vooral interessant is voor gevorderden kunnen ook beginners zich prima vermaken rondom La Tzoumaz en Verbier. Gevorderde wintersporters leven zich uit op de twee supersteile afdalingen van Mont Gelé. Mede door de Mont Fort-gletsjer is het skigebied Les Quatre Vallées sneeuwzeker. Voor de kinderen is hier ook voldoende te doen. Er zijn meerdere skischolen aanwezig, waar ze de eerste ervaringen kunnen op doen. Ook beschikt het gebied over een kinderopvang, een baby- en een loopbandlift. Voor iedereen is hier dus zeker op eigen niveau een uitdaging te vinden. Je zult je hier geen moment vervelen!

  Wintersport Zwitserland – Les Quatre Vallées wandelroutes

  Degene die niet echt van de uitdaging op de berg houdt, kan ook voldoening vinden in de omgeving. De echte wandel liefhebbers kunnen in Les Quatre Vallées ook prima terecht, met zo’n 36 kilometer aan loipes. Deze vind je voornamelijk in de omgeving van Nendaz en Verbier.

  Vind jouw chalet in Les Quatre Vallées

  In de regio Les Quatre Vallées vind je voornamelijk chalets of appartementen. De meeste accommodaties liggen in de buurt van de piste, waardoor je vaker de berg af kan. Ook is er de 8-persoons gondel voor als je wat veder van de piste af ligt.

  Wintersport Zwitserland – Les Quatre Vallées après-ski 

  Voor een gezellig biertje op het terras, kun je in de meeste plaatsen wel terecht. Voor de echte après-ski kan je het beste naar Verbier of Nendaz. Hier zijn meerdere bars en clubs, waar je tot diep in de nacht kunt feesten! Langs de pistes vind je voldoende restaurantjes waar je tussendoor kan stoppen. Wanneer je dan lekker in het zonnetje een drankje drinkt, proef dan ook eens de traditionele Zwitserse kazen. Ook kan je natuurlijk de heerlijke kaasfondue of raclette niet vergeten te proeven, dit is een must!

  Good to know!

  In Zwitserland spreken ze vier verschillende talen: Frans, Duits, Italiaans en Romaans. Les Quatre Vallées ligt in het Franstalige gedeelte. Hier word je hoogstwaarschijnlijk begroet met Bonjour!

  Kaart Les Quatre Vallées

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52195 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52195 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52195 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=5

  9 Andere accommodaties Les Quatre Vallées

  Bekijk alle accommodaties in Les Quatre Vallées

  In Les Quatre Vallées liggen 2 dorpen

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]