zaterdag 4 december, 8 dagen, 8 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 37 beoordelingen voor Residence Saalbach ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,1
    Kamer
    8,1
    Maaltijden
    7,3
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,2
    Prijs/kwaliteit
    7,6
    Ligging
    9,6
    Schoonmaak
    7,4
    Personeel
    8,4
    1. Door:
      René
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Schoon, groot en goed uitgerust.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooi appartement, maar we hebben heel erg veel last gehad van de groep boven ons. Leken op skischoenen , of op klompen te dansen. ook veel geluid overlast. Sunweb ingeschakeld want er was geen nachtportier. Was wel iets beter, hadden we eerder moeten doen! Maar ook veel overlast van club aan de overkant ( why not) die tot 6 uur een harde beat had aanstaan. Jammer want appartement is zeer comfortabel.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    5. Door:
      Hein
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Niet goedkoop, maar je hebt dan ook een fijne locatie en prima ruim appartement. Begeleiding ter plekke ook dik in orde.
    6. Door:
      E.F.M. Veldhuis
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooie en ruime appartementen, zeer vriendelijke baliemedewerkster. Zeer goede ligging bij de liften. Zeer goede bergplaats voor de ski`s: afsluitbaar en te openen met kamer-pas, schoenverwarming.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima, schoon, luxe hotel. Aan de piste. Zeer vriendelijke en behulpzame dame bij de receptie. Hotel zelf goed geïsoleerd, hooguit ff langzaam. Sluitende drager op de voordeur monteren om slaande deuren te voorkomen. Geen geluidsoverlast van buren wel iedere nacht van dronken lui die door de straat liepen te schreeuwen. Soms tot half 5. En dat echt iedere nacht...wel handhaving in hotel maar dus niet in het dorp. Dat is echt een minpunt. Raam dicht is wel een oplossing maar erg warm ook al staat de kachel uit. Buiten dit zeker een aanrader.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi appartement, alleen jammer dat de sauna maar tot 18:00 uur open is.
    9. Door:
      Liz uit Schaijk
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Top gelegen appartementen, met voorzieningen als skiruimte, parkeergarage, broodjes service. Appartement met alle basis voorzieningen, luxe niet echt aanwezig. Vakantie gehad met 6 personen, prettig contact met receptie medewerker.
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Uitstekende locatie
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super verblijf en vriendelijk personeel ! Het was voor ons de 2e x in dit verblijf maar gaan volgend jaar zeker weer
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zijn zeer tevreden over het appartement maar hebben wel gemerkt dat er meer gebreken zijn dan ten op zichte van vorig jaar. Defecte keukendeur , defecte ladeschuif , spinneweb tegen plafond badkamer en stopkontakt dat niet werkt thv terras living. Dit zijn geen erge dingen maar zijn wel opgemerkt.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De balie medewerkster was erg aardig ,kamers zijn lekker ruim en is de locatie is top ! Residence is echt een fantastisch mooi gelegen appartementencomplex er is genoeg ruimte je kan altijd nog beneden eten en er is een eigen locker voor je ski’s. Wij zouden hier graag nog een keer heen willen gaan alleen omdat we de zilvervisje nu thuis ook hebben zijn we er toch ook anders over gaan denken. Overigens hebben wij thuis nooit die beestjes gehad.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een groot appartementencomplex aan het eind van Oberdorf, hierdoor is er niet veel loopverkeer. Het ligt vlakbij de Bernkogelbahn, Turm 6er en de Kohlmaisbahn, heb je geluk dan heb je uitzicht op een van deze liften en de daarbij horende pistes. De kamers zijn ruim met alle gemakken voorzien zoals een keuken met oven, vaatwasser, magnetron. Een bad en aparte douchecabine, overal vloerverwarming en belangrijk goede bedden. Tevens is er gratis WiFi en satelliet TV, een tip koop in Nederland Senseo koffie in Saalbach is wel koffie te koop maar of duur of smerig Duitse koffie. Het complex heeft ook een sauna maar zelf nooit gebruik van genomen en per appartement aparte skikluizen. Het is mogelijk om pal naast het complex te skiën, laatste stukje is wel druk en stukje rood.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Was een appartement Zelfverzorgend Ruim appartement! Schoon Zeer vriendelijke medewerkers!
    18. Door:
      Blokker
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima appartement, netjes en schoon. De broodjes die geleverd worden lijken minimaal een dag oud. Je kunt beter zelf even langs de bakker. De Wellness is niet bruikbaar in verband met opslag bagage in deze ruimte.
    19. Door:
      Mariette mackloet
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Weinig ruimte bij de skiopbergruimte
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Groot appartement met vloerverwarming, prima temperatuur maar geen cv dus waar je natte handschoenen kunt laten opdrogen. Vond ik wel een gemis. De ligging midden in dorp is prima, vlak bij de skiliften en winkels. Ook handig dat er een pizzeria naast zit, ook met ‘to go’ maaltijden. Ga je vast gebruik van maken want de de wachttijden bij de kassa in de lokale supermarkt duren soms 45 minuten! Bij het skihok is het wat dringen maar wel verwarmd. Verder overal cash betalen zelfs bij de bekende apres-ski gelegenheden. Skigebied is groot met veel blauwe pistes (die wel een beetje rood lijken) Sommige pistes hebben ook ‘bugels’ dus ski ervaring heb je wel nodig. Zou best nogmaals naar dit appartement willen gaan maar vond het wel prijzig dus waarschijnlijk kies ik toch een andere uit, want eigenlijk zijn we weinig in huis.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      7,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij komen elk jaar weer terug soms wat kleine dingetjes b.v.b zilvervisjes en glas op het kleed maar dat word elk jaar weer verbetert de ligging van het ressort is fantastisch, en elk jaar ligt er weer sneeuw. Super handig dat er ook een restaurant beneden zit na het skiën kan je dan even wat lekkers halen aan de bar of aan een tafel. Leuke herinneringen aan gehouden zeker een aanrader om eens heen te gaan ! Word steeds positiever over dit ressort !
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Schoonmaak
      2,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We komen al een paar jaar hier naar toe ( 3 ) we blijven tevreden behalve dit jaar toen we binnen kwamen moesten we naar het toilet daar merkten we op dat daar zilvervisjes liepen het toilet was in de kelder als het waren dus daar hadden we niet veel problemen mee toen we naar de kamer mochten werden we eerst perongeluk naar de verkeerde kamer toe gewezen daar zagen we op de gang en muur al weer zilver visjes lopen toen we in de goede kamer kwamen en we wouden gaan slapen uiteindelijk liepen er 2 zilver visjes in bed van mijn vriend en mij toen wij wakker werden en wouden Gaan ontbijten liepen ze op de bank en nog veel meer plekken(Bad , muren ,onder de koffers en nogmaals in bed) hier moet wel wat gedaan aan worden vinden wij. Voor de rest hebben we niks te zeggen de locatie en restaurants de pistes de sneeuw de gastvriendenlijkheid maar aan de zilvervisje moet echt wat gedaan worden !
    23. Door:
      Rosa
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Voor de eerste keer hier en wat een succes! Direct aan de piste en perfect uitgangspunt om verschillende liften het gebied in te nemen. Het ligt aan het eind van de hoofdstraat waardoor je weinig last heb van drukte `s avonds. Door de tunnel rijdt je direct met je auto naar de residence. Het appartement (4-kamer) was heel groot, met verschillende balkons en meerdere badkamers. Handige skilockers en een heerlijke sauna zorgen voor meer gemak. Omdat wij voor de eerste keer waren in dit skigebied hebben wij info gevraagd bij de receptie. Alle vragen en zorgen die wij hadden zijn direct beantwoord. Kortom, een top accommodatie op een ideale locatie!
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi en groot appartement, vriendelijk ontvangst, centraal gelegen, op de begane grond zit een restaurant waar we konden ontbijten, ruim balkon
    25. Door:
      Vermeer
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      We hebben alleen maar positieve woorden over het appartement en alles er omheen! Vaak is het vrij krap als je met meerdere personen een appartement boekt, ik heb nog nooit zo een ruim en net appartement gezien. Ideaal om met vrienden of familie te verblijven! We willen allemaal volgend jaar terug!
    26. Door:
      Jorrit
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie ligging. Ruime nette appartementen. Goede douches. Fijn balkon. Skiend naar je appartement. Makkelijk pakerkeren. In het centrum maar geen overlast in de nacht. Perfecte plek.
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    29. Door:
      ja
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Rustig gelegen aan het eind van de winkelstraat maar perfect gelegen bij twee skiliften namelijk de Bernkogel en de Kohlmaisbahn, kamers zijn ruim en netjes met alle gemakken voorzien zoals douche, bad, ruime slaapkamers met goede bedden, keuken met een oven, magnetron, elect. kook en een senseoapparaat. Wij hadden een mooi uitzicht richting de piste. Aangezien de eigenaar van de appartementen beslist wat voor zenders zichtbaar zijn is er niet altijd Nederlandse zenders zichtbaar, en de wifi is gratis maar niet snel. Wij komen februari 202 voor de 6e keer, altijd goed ontvangen en met plezier verbleven.
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige locatie en prima onderhouden.
    31. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super locatie, fijn ontvangst, groot appartement, schoon en netjes. Geen achterstallig onderhoud. Fijne broodjes service. Het enige nadeel aan verblijf in Saalbach is dat er geen kinderskilessen worden gegeven voor 1 of 2 dagen. Verder helemaal top! Onwijs genoten
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Dit hebben we nu voor de 4 e keer gehuurd!!! Wij missen daar een wasmachine ! Voor dat bedrag zou dat wenselijk zijn!
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Fijn appartementen complex met een groot appartement vlakbij de lift naar de piste en midden in Saalbach. Geen ontbijt buffet, wel broodjes service! Over het algemeen goed geregeld. Parkeren is helaas vrij prijzig (8,- per dag per auto) en je betaalt ook voor de vertrekdag, waarop je niet mag parkeren.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Gek dat er geen deur zat in de woning tussen de kamer/keuken en de gang met slaapkamers. De vloerverwarming was moeilijk te regelen. De borg die gevraagd werd was wel heel erg hoog. aantallen klopten niet bij de broodjesservice.
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      We hebben een fantastische vakantie gehad! Het appartement was mooi en van alle gemakken voorzien, op 100 meter van de skiliften en er eindigde zelfs een piste naast het hotel, super!
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]