za 20 mrt 2021 -  8 dagen -  met 2 personen -  Halfpension
    Bekijk alle prijzen

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 131 beoordelingen voor VAYA Fieberbrunn - Hotel ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    9,1
    Maaltijden
    7,9
    Vakantie algemeen
    9,1
    Overige faciliteiten
    9,0
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    8,4
    Schoonmaak
    9,4
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De kamer was minder ruim dan verwacht. Bij hotels in een vergelijkbare categorie is de kamer ruimer is er plaats om te zitten bijvoorbeeld. In dit geval klein balkon en alleen een bed om te kunne gebruiken om te zitten. De badkamer daarin tegen was wel heel ruim. Onze koffers hebben we op.de kasten opgeborgen. Dit leidde tot een stofregen. Iets wat we ook niet hadden verwacht. Personeel keek niet gelukkig en ondanks dat alles mooi en relatief nieuw is gaf het een smoezelige indruk. Veel handen op ramen en stofslierten op de glazen lampen. Eten was grotendeels vanuit het buffet doorgaans ruim aanbod. De hoofdmaaltijd was beperkt en niet bijzonder te noemen.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Top locatie met prima faciliteiten
    3. Door:
      Fred S.
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi hotel, mooie faciliteiten en goed eten. Was echt top!
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldige locatie en prachtig resort met fijne faciliteiten zoals sauna zwembad en goed eten en gezellige bar voor een top wintersport vakantie
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor het 2e jaar op rij in een appartement gezet, nog altijd top. Modern, netjes, prachtige sauna en hele sfeer is goed. Op loopafstand van supermarkt en skiliften. Top accommodatie!
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De accommodatie is perfect en alles ziet er super mooi uit. De wellness is mooi maar mis het bubbelbad 😊. De Kamers zijn goed ontbijt is super en het avondeten is top. Alleen de bediening zou beter kunnen. Er lopen enkele dames die ontzettend goed haar best doen maar het is soms een beetje chaos en duurt het lang voordat je de drankjes die je hebt besteld worden bezorgd. Het is zeker een aanrader voor iedereen.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vaya is een fantastisch mooi nieuw hotel/chalet resort waar goed over nagedacht is. Wij zaten in het hoofdgebouw op de vierde verdieping in een heerlijke suite op het zuidwesten met perfect uitzicht, mooier kon niet. Rondom alpenzicht, het dorp en de piste. De faciliteiten zijn top, van de wellness tot de skilockers. Het personeel is bijzonder vriendelijk, soms wat jong en onervaren maar zie je vaker in de horeca. Over de sfeervolle moderne kamers: de bedden waren goed, overal stopcontacten ( voor laders) , heerlijke douche, badjassen, genoeg kastruimte, gratis kluisje, complete keuken met vaatwasser, goedgemeubelde balkons, 2 tv`s met veel NL zenders, zitruimte en elke dag opgemaakte bedden. De verbeterpunten: beperkte a la carte keuze (buffet was zelfs beter) en de koffie/thee/suiker service in de kamer werd nooit aangevuld. Indien je voor zelfcatering kiest, heb je wel een auto nodig. Supermarkt op 15 minuten lopen maar dan moet je wel lopend de boodschappen de berg op sjouwen. Wij gaan zeker terug, ook voor het mooie skigebied.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super schoon en van alle (luxe) gemakken voorzien. We verbleven met 3 gezinnen en we hadden allemaal een eigen luxe badkamer. Enige minpuntje is dat de baby bedjes bijna niet op de slaapkamers zelf pasten.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super mooi complex moderne inrichting met veel sfeer. . Eten was super zo wel van het lopend buffet als a la cart . Leuk zwembad en wellness ons chalet had zelfs een privé sauna . En op loop afstand tot groot ski gebied waar ook de matriaalkasten voor je ski en schoenen waren . Dus zeker een aanrader voor jong en oud
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel mooi en net complex. We hadden een appartement en daar zat alles op en aan. We hebben een heerlijke week gehad. Lockers zijn al geregeld. Je kon wel merken dat het nog niet zo lang open was. Er gingen links en rechts nog wat dingetjes mis maar die werden direct opgelost.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Van alles gemakken voorzien. Prima afstand tot de piste en heerlijk ontspannen in zwembad en sauna.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima hotel. Alles nieuw en erg lux. Eten simpel en eenzijdig.
    14. Door:
      Tamara
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het hotel zag er keurig en verzorgd uit alleen hadden wij er geen eten bij geboekt en toen we ‘s avonds een keertje wilden eten waren er wel heel veel tafels vrij maar daar mochten we niet zitten ivm de personeelscapaciteit. Is toch raar want je bent hotelgast en daar moet dan toch rekening mee gehouden worden....?
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij zijn hier in januari 2019 geweest (buiten het seizen en net open) en nu in februari 2020 en je merkte wel dat de kwaliteit en diversiteit van het avondeten (buffet) minder was terwijl de prijs alleen maar hoger was. Hotelfaciliteiten zijn top, kames zijn geweldig alleen het personeel in het restaurant ronduit chagerijnig en nors wat voor een dergelijke prijs niet normaal is naar mijn mening.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heerlijke plek om te zijn, heerlijk appartement, alles nieuw, goed bedden en super voorzieningen. Heerlijk ruim en goed uitgerust. Met het zwembad en de wellness is een dag zonder skiën geen straf!
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      2 kamer Appartement ziet er top uit, genoeg ruimte voor 3 personen met een prima slaapbank. Douchevoorziening top met warm water zonder verval. Keuken unit van alle gemakken voorzien. Een begin pakket met vaatdoek, 3 tabletten voor vaatwasser en wat klein schoonmaakspul zou we passen bij de prijs en de status van Vaya. Eten was oké maar de wachttijd en snelheid dramatisch. Moet echt beter.
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prachtig hotel, heerlijke welness, goed eten. Alles tip top verzorgd. Een absolute aanrader.
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fantastisch nieuw hotel en geweldig eten. Het appartement waar wij zaten was gigantisch met zelfs een eigen sauna. Helaas wel te weinig kast ruimte. Het hotel lag wel wat verder van de piste, maar had het voordeel dat je op de piste gebruik kon maken van skilockers van het hotel. Goede service!
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig resort, vriendelijk personeel. Jammer dat Fieberbrunn geen gezellig plaatsje is en ver lopen van het resort. Piste ook 10 min. lopen, maar wel lockers en gezellige terrasjes.
    21. Door:
      yes, Green
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      The hotel obviously has a few teething problems. At the moment the facilities and look of the complex is 5 star but the service is 3 star. All friendly but understaffed and the manager did not seem to be able to take responsibility and just walked off when a complaint was made. We are owners and the impressions are important for people to return. Waiting times to get a drink were not acceptable. The staff tried they just had too much to do. Also public area of the apartments not cleaned regularly which doesn`t give a good impression.
    22. Door:
      Carlijn
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wat een prachtig hotel! Splinternieuw, modern ingericht en veel faciliteiten zoals heerlijke sauna`s en een (buiten)zwembad. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. De kamers waren groot en schoon. Het ontbijt was zeer uitgebreid, heerlijke broden en veel gluten- en sojavrije producten. Het personeel is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Op de dag van vertrek nog kunnen douchen en weer fris en fruitig naar huis. Enige minpuntje (als ik die dan toch kan noemen) was het avondeten. Dat loopt nog niet soepel, eten komt veel te laat en kwaliteit ervan is ook niet geweldig.
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een zeer goede verzorgde appartementen complex! Zelf verbleven wij in een 3-kamer appartement, waar de luxe en afwerking goed naar voren kwamen. Voor de rest was de wellness ook puur genieten. En hebben wij elke ochtend genoten van het zeer gevarieerde ontbijt. Na het uitchecken (10:00) konden wij na het snowboarden nog gebruik maken van 4 douche ruimtes die erg ruim en schoon waren. Het enige verbeterpunt wat ik kan bedenken is, dat er niet een bankje in de douche ruimtes te vinden was. Waar je je droge spullen op kunt leggen. Voor de rest zeker weten een aanrader.
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ideale plek voor een skivakantie in een prachtig gebied. Hotel ligt op loopafstand van de lift waar ook de lockers te vinden zijn. Ontbijt en diner waren prima, net zoals de spa.
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtig nieuwe gebouwen en omgeving. Zeer ruim opgezet. Appartement was prima. Helaas top cover op het bed was nu al doorgezakt. Enkele aanbevelingen: verlichting keuken erg slecht. Geen directe verlichting op het aanrecht. Afzuigkap werkt niet helaas. Zitten ook geen knopjes op om te bedienen. Keukengerei zeer summier aanwezig. (wasmachine blokjes, vatendoekjes, maar ook pollepels..etc). Dames bij de receptie zien er wel verzorgd uit maar begrijpen niet altijd wat er gevraagd wordt. Er zou meer toezicht moeten komen bij de sauna`s. Er waren mensen in badkleding maar ook kleine kinderen. wegwijzering in het hoofdgebouw laat wat te wensen over. Het was nogal een zoektocht om bij je appartement of in de sauna te komen. Maaaar: we komen volgend jaar weer.
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben 1x gedineerd maar prijs/kwaliteit-verhouding was niet in balans. Doordat het hotel nogal hoog lag was de dagelijkse gang naar de piste langer dan wij verwachtten. De omschrijving deed iets anders vermoeden. De lockers voor de skies op de piste was een uitkomst. Appartement prima. Ruim, netjes en schoon. Op de laatste ochtend stonden wij om 5.45 uur klaar want wij zouden om 6.00 uur worden opgehaald om naar het vliegveld te worden gebracht. Na diverse telefoontjes kwam het busje om 7.05 uur. Uiteindelijk kwamen we om 8.15 uur aan op het vliegveld. Gelukkig net op tijd want om 9.15 uur zouden we vertrekken.....
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige luxe locatie met vele faciliteiten. Route naar piste beetje omweg, anders loop je via privat weg en dat wordt door de bewoners niet geaccepteerd.
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi nieuw hotel maar alles voelt een beetje gemaakt. Het hotel is te groot waardoor het voelt als een fabriek en niet als een prettig hotel. Kwaliteit eten was echt zeer matig. Op een enkele uitzondering na was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam! Kamers waren keurig in orde. Prima locatie op max. 10 minuutjes lopen van de liften
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Erg mooi hotel heel vriendelijk personeel Dicht bij de piste. Niet dichtbij centrum en winkels. Mooie wellness. Oké kamer Goed ontbijt Goed diner
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het is een geweldig hotel met fantastische faciliteiten. Binnen 8 minuten lopen ben je bij de piste en daar kun je je ski`s in een locker zetten. Schoenen drogen daar heel goed. Wat minder is, is de kwaliteit en afwisseling van met name het diner. Hier moeten ze echt wat aan doen, want op dit moment kunnen ze hun eigen succes niet echt aan. Het eten is niet afwisselend, vaak koud en pas niet bij dit hotel.
    31. Door:
      familie Heeling
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer goed verblijf gehad. Prachtige accommodatie en prachtig appartement. Alles was aanwezig. Service mbt handdoeken e.d. was ook goed. Zwembad en sauna tot je beschikking hebben is een heerlijke luxe tijdens je vakantie. Dus prima accommodatie met prima prijs/kwaliteit verhouding.
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vorig jaar was diner een buffet met uitgebreide opties. Dit jaar enkel sprake van menu`s met erg kleine porties: restaurant onwaardig.
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het hotel was perfect ....behalve de bediening in het restaurant. Ze hadden het totaal niet onder controle. Elke dag hoop chaos. Rennende obers en hele lange wachttijden.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi, verzorgd hotel en super vriendelijk en behulpzaam personeel.
    35. Door:
      Marly
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vaya Fieberbrunn is een prachtig resort. Ons appartement (penthouse) was top! Er zijn echter wel wat puntjes waar ze nog aandacht aan kunnen besteden, zoals: -geen info map in appartement met belangrijke telefoonnummers en info (bv. arts, tandarts e.d., handdoekenwissel, afval waar laten, enz.) -geen broodjes service voor de appartementen! Echt een min-punt, nu moesten we iedere morgen eerst met de auto broodjes gaan halen. Voor een dergelijk luxe resort zouden ze dit wel mogen bieden! -moest vragen om handdoeken-wissel, werd daarna wel netjes gedaan! -Lopen naar de gondel is niet over een paadje zoals omschreven maar over de weg, heen berg af, terug berg op! -meer info tijdens check-in. Kregen de sleutel, er werd een standaard verhaaltje afgedraaid en voor de rest zoek het lekker zelf maar uit, tenminste zo kwam het over. Hier zijn duidelijk nog wat verbeterpunten te winnen! Tenslotte ben je gast en wil je je ook zo voelen.
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig appartement! Ruim, alles aanwezig en mooi en smaakvol ingericht. De ligging was ook prima. Op loopafstand van de liften. Ski-spullen konden worden opgeborgen in de lockers bij de lift. Ideaal. Leuke vakantie gehad en Vaya zeker voor herhaling vatbaar!
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hadden een mooi appartement en fijn dat beide slaapkamers een eigen badkamer hadden. Appartement was van alle gemakken voorzien. Wij zaten op de begane grond en hadden een eigen soort tuintje. Het resort heeft goede faciliteiten en alles is erg schoon en netjes. Je merkt wel dat het nog niet zo lang open is. Het personeel was soms wat traag of stond met te weinig. De, ik denk manager, van het restaurant was heel nors en niet heel klantvriendelijk. Die zouden ze nog een cursus gastvrij mogen geven. Het overige personeel was wel heel aardig. De dame achter de receptie sprak ook Nederlands. Het zwembad en de sauna waren ook heerlijk na een dagje op de berg. Alles was netjes en schoon. Bij het appartement lag een badjas, handdoeken en slippers klaar. De schoonmaak van het appartement was ook dagelijks. Ook fijn dat VAYA een eigen ruimte met kluisjes bij de piste heeft. Zo hoef je niet elke dag je spullen heen en weer te sjouwen. Al met al dus een mooi, netjes en fijn resort!
    38. Door:
      Lilian
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij zaten met 4 volwassenen en 2 kinderen in een 8 pers. penthouse. Echt fantastisch! Voor 8 volwassenen lijkt het ons wat krap. Badjassen/slippers aanwezig. Elke dag werden de prullenbakken verschoond, kreeg je schone handdoeken en werden de toiletrollen aangevuld. Gevraagd om een kinderstoel welke binnen een kwartier gebracht werd. Heerlijk zwembad en wellness. Kortom...voor herhaling vatbaar. Het enige minpunt was dat er geen broodjesservice was dus elke dag naar de supermarkt die trouwens niet ver weg was maar toch.
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super gehad bij Vaya, zeer luxe moderne uitstraling, mooie hotelkamer, na het skiën nog heerlijk relaxen in de Welness. Ontbijt en avondeten, buffet was zeer uitgebreid ! Minder dan 10 min lopen naar pistes, kluisje bij de piste om je skispullen in op te bergen. Transfer van en naar het vliegveld was zeer goed geregeld, 1 uurtje met een taxibusje. Wij komen zeker nog een keer terug!!
    40. Door:
      Iwan
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Heel mooi hotel, ruime kamers en netjes verzorgt, organisatie is strak geregeld en service gericht, de wellness is echt een meerwaarde
    41. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      super mooi luxe hotel wel erg groot waardoor we soms verdwaalden
    42. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige locatie ziet er goed uit mooi modern gebouw. Jammer dat de keuken er niet op berekend is. Eerste avond eten niet warm ,er staat 1 kok in 1 pannetje te bakken ook in de morgen staan mensen in de rij voor een omelet,jammer past niet bij deze locatie. Meubels van ruig hout dus splinters en niet hygiënisch. Jammer voor zo n mooie topper.verder geweldig incl sauna en ruime kamers nu 2 keer geweest blijft prachtig vlakbij lift . Mooie dagen gehad goede sneeuw en goede verbinding naar het hele gebied Saalbach-Hinterglemm.
    43. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heerlijk, super lekker hotel met alles wat je maar kunt wensen, kids konden lekker na het skiën zwemmen en wij in de wellness, daarna loop je onder de grond in je badjas naar een super appartement met echt alles erop en eraan, paar x zelf eten gemaakt maar ook heerlijk gegeten in het restaurant. Auto lekker binnen sneeuwvrij. Heerlijke week gehad !
    44. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      9,4
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De foto`s leken te mooi om waar te zijn. Maar dit bleek allemaal echt zo mooi als op de foto`s
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Bij aankomst een beetje onpersoonlijke receptioniste, veel zoeken, maar de kamer toch snel te vinden. De kamer en het hotel maakt dit allemaal goed, helemaal Top. Avondeten helaas geen aanrader, eten van het buffet die slecht word bijgevuld. Je kan een upgrade doen voor in het restaurant, maar echter komt die uit dezelfde keuken en heeft dit ook wat upgrades nodig. Dessert was vreselijk. Mijn gemiddelde score is toch een 8 van alle goede dingen die dit hotel te bieden heeft.
    46. Door:
      G.oudeman
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Totaal plaatje klopt, schoon, netjes,service goed. Alles nieuw. Zeker een aanrader. Ga volgend jaar zeker heen.
    47. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Super accomodatie - goede service en ligging en perfect eten. Wij gaan zeker weer naar terug.
    48. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastisch
    49. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Top locatie, prachtig chalet en faciliteiten! Echter de ontvangst was weinig gastvrij. Chalet was om 4 uur nog niet klaar mede omdat lockers om 5 uur nog niet vrij waren. Dat laatste omdat vertrekkende gasten er nog tot die tijd gebruik van maakten?!? Voor de prijs was 1x handdoekenwissel wel weinig. Er was geen info boekje over activiteiten openingstijden etc. Of een verwijzing waar dat wel te vinden was. O.a. Silvesterparty daardoor gemist
    50. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben een fantastisch verblijf gehad. We zijn erg gastvrij en vriendelijk ontvangen. Wat een prachtige luxe accommodatie. Wij kunnen het iedereen aanbevelen.
    51. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldige accomodatie. Geweldige vakantie gehad. Een tip; de parkeerplaatsen zijn veel te weinig, niet verhard. Je kunt je auto niet kwijt. En als je de auto aan de straat parkeert omdat de parkeerplaats al overvol is, doen ze een briefje op de auto vanuit de receptie dat je er niet mag parkeren !! Maar waar dan wel ?? Dit gedrag hoort niet bij deze toplocatie en accomodatie (en de prijs die je er voor betaald) Overall wel super tevreden hoor ! En zal het iedereen aanbevelen.
    52. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer mooi complex met veel sfeer. De service van het appartement en in het hotel was perfect. Buffetontbijt was zeer uitgebreid en goed. Het personeel is erg attent en staat klaar om te adviseren en te helpen. Alles is binnendoor te bereiken via de -1 verdieping. Enige tips voor verdere verbetering: - er is een plafondlamp met bewegingssensor in de keuken van het appartment. Wij vonden dat irritant omdat het licht dan aan gaat op weg naar de badkamer, terwijl er mensen slapen op het bedbankje in de woonkamer (sensor afgeplakt). - bij andere Vaya’s waren er sleetjes te leen. Dat zou een fijne service zijn.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]