zaterdag 27 maart, 8 dagen, 4 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 12 beoordelingen voor Appartementen Wegscheider ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,5
    Vakantie algemeen
    9,0
    Overige faciliteiten
    8,8
    Prijs/kwaliteit
    8,8
    Ligging
    9,1
    Personeel
    8,8
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het appartement was op een zeer goede ligging. Het was een mooi verblijf. De bedden waren iets minder maar voor de rest echt top..
    2. Door:
      Rodger
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Goed appartement alleen een hele slechte slaapbank waar de kinderen op moesten slapen. Dit betekende dat de kinderen in de woonkamer moesten slapen.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Leuk en ruim appartement vlakbij het centrum van Mayrhofen en dus vlakbij de Penkenbahn. Zijn op een erg leuke en gastvrije manier ontvangen door de eigenaar. Voelde gelijk al goed. Groot voordeel is dat de Penkenbahn op loopafstand ligt zodat de auto kan blijven staan. Aan de voorzijde van het appartementencomplex zijn parkeervakken aanwezig die niet al te ruim bemeten zijn maar het is te doen. Heerlijke skiweek gehad.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heerlijke plek om zeker nog eens naar terug te keren. De oude baas gaat een gesprekje niet uit de weg en geeft je graag een aantal tips qua eten en drinken in het dorp. Ligging is echt top. Lekker rustig met een bakkertje om de hoek voor verse broodjes in de morgen. Zeker een aanrader!
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Woonkamer klein, zeker als de bank een bed wordt.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement,zag er superschoon uit toen we t kregen en we konden er zelfs om 09;30 uur al in, dat was heel fijn ! Hele behulpzame gastheer ! De ligging is perfect: op 5 min loopafstand van winkels, skiliften en bars. Het was helemaal wat ik ervan verwachtte.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super mooie studio. Groter en luxer dan verwacht. I.p.v. slaapbank verwachtingen was er een heerlijk groot bed, een keuken voorzien van alle gemakken, een heerlijke hoekbank en de douche is groot en comfortabel. De studio heeft een eigen ingang en een buiten zitje. Het ligt vlak achter de hoofdstraat en op loopafstand van de skilift. Het ontvangst door de huismeester maakt dat je je welkom voelt, na het inchecken even samen proosten met een schnapps! Het enige minpunt vond ik dat de bandhandoeken halverwege de week niet werden verschoond.
    8. Door:
      Paul
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi appartement, uitstekend gelegen net genoeg van de drukke hoofdstraat en op 5 min lopen van de Penkenbaan lift, ga zo weer terug!
    9. Door:
      Maurice
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij hadden een studio voor 2 personen geboekt en hebben een geweldige vakantie gehad. De host(s) zijn aardig en verwelkomend, en de studio zelf in top staat. Veel ruimte, keukentje heeft alles wat je nodig hebt, en alles schoon en modern. Bagage kan je tijdelijk stallen bij aankomst/weggaan. Op korte loopafstand van de Penken en Ahorn liften, en zelfs naar de Bahnhof in 10 minuten. Ook zit er een bakkertje en kleine Spar om de hoek en 5 minuten verder de grote Spar. Kortom top locatie en geweldig appartement!
    10. Door:
      A.Castricum
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer mooi appartement, gunstige ligging en erg netjes
    11. Door:
      Ron
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement. Alleen jammer dat je een hele week met dezelfde handdoeken moet doen. Op loopafstand van de skilift Penkenbahn.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      TOP appartement!


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]