zaterdag 28 maart, 8 dagen, 4 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 15 beoordelingen voor Appartementen Wegscheider ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    9,0
    Kamer
    9,1
    Vakantie algemeen
    9,1
    Overige faciliteiten
    8,8
    Prijs/kwaliteit
    8,9
    Ligging
    9,1
    Personeel
    9,1
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een heerlijke plek om zeker nog eens naar terug te keren. De oude baas gaat een gesprekje niet uit de weg en geeft je graag een aantal tips qua eten en drinken in het dorp. Ligging is echt top. Lekker rustig met een bakkertje om de hoek voor verse broodjes in de morgen. Zeker een aanrader!
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Woonkamer klein, zeker als de bank een bed wordt.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement,zag er superschoon uit toen we t kregen en we konden er zelfs om 09;30 uur al in, dat was heel fijn ! Hele behulpzame gastheer ! De ligging is perfect: op 5 min loopafstand van winkels, skiliften en bars. Het was helemaal wat ik ervan verwachtte.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super mooie studio. Groter en luxer dan verwacht. I.p.v. slaapbank verwachtingen was er een heerlijk groot bed, een keuken voorzien van alle gemakken, een heerlijke hoekbank en de douche is groot en comfortabel. De studio heeft een eigen ingang en een buiten zitje. Het ligt vlak achter de hoofdstraat en op loopafstand van de skilift. Het ontvangst door de huismeester maakt dat je je welkom voelt, na het inchecken even samen proosten met een schnapps! Het enige minpunt vond ik dat de bandhandoeken halverwege de week niet werden verschoond.
    5. Door:
      Paul
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi appartement, uitstekend gelegen net genoeg van de drukke hoofdstraat en op 5 min lopen van de Penkenbaan lift, ga zo weer terug!
    6. Door:
      Maurice
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij hadden een studio voor 2 personen geboekt en hebben een geweldige vakantie gehad. De host(s) zijn aardig en verwelkomend, en de studio zelf in top staat. Veel ruimte, keukentje heeft alles wat je nodig hebt, en alles schoon en modern. Bagage kan je tijdelijk stallen bij aankomst/weggaan. Op korte loopafstand van de Penken en Ahorn liften, en zelfs naar de Bahnhof in 10 minuten. Ook zit er een bakkertje en kleine Spar om de hoek en 5 minuten verder de grote Spar. Kortom top locatie en geweldig appartement!
    7. Door:
      A.Castricum
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer mooi appartement, gunstige ligging en erg netjes
    8. Door:
      Ron
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement. Alleen jammer dat je een hele week met dezelfde handdoeken moet doen. Op loopafstand van de skilift Penkenbahn.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      TOP appartement!
    10. Door:
      Paul van Belkom
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het zijn nieuwe appartementen met erg veel ruimte. Het ligt net achter de hoofdstraat waar je binnen 3 minuten bent. Rustig gelegen met een prachtig uitzicht op de bergen vanuit het appartement/balkon.loopafstand skilift 5 minuten. En prima bedden. Dit boek ik graag nog een keer!!
    11. Door:
      Kim
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij hebben met een groep van 12 personen 3 appartementen gehuurd in het hoofdgebouw van Wegscheider. Dit betekende dat wij het hele huis voor ons zelf hadden. Het appartement was schoon, ruim, voorzien van ruime badkamer, vaatwasser en op 3 minuten lopen van de Penkenbahn. Heerlijke balkons en een schitterend uitzicht. De eigenaar was erg aardig en behulpzaam, kletste aan een stuk door. Een dikke voldoende dus en zeker een aanrader!
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Ideaal gelegen. Ruim schoon en sfeervol. Rustig en toch heel dicht bij het centrum en de ski liften.
    13. Door:
      Ddbs
      Periode:
      januari 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Superschool appartement, de ligging is fantastisch, mooi uitzicht dicht bij de gondel en het dorpje, maar toch ook rust, alles op loopafstand, zeer geslaagde vakantie.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2017
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heel net onderhouden appartement Moderne inrichting. Dicht bij penkenbahn en ahorn bahn. Ideaal gelegen en toch rustig in centrum Mayrhofen. Bakkerij vlakbij. Een super aanrader
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2017
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]