Groots genieten

  Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis

  Het skigebied: Serfaus-Fiss-Ladis

  terug

  Pistes

  Liften

  Treinen 1
  Cabine 0
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 0
  Sleeplift 0

  Hoogte

  0m
  0m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  geen

  Funpark

  8

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  0,4%
  Stel t/m 30 jaar
  8,6%
  Stel ouder dan 30 jaar
  18,7%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  5,6%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  9%
  Groepen vrienden
  37%
  Overige groepen
  20,7%
  Tip
  Tip

  Trek je piloten vest aan, buckle up, thumbs up, en vertrek! De "Fiss Vlieger" is een vliegmachine, die plaats biedt aan vier passagiers en hoog boven de grond "zweeft”. Je zit vast aan een deltavlieger, die je het gevoel van een vrije vlucht geeft, maar je wel optimale veiligheid biedt. Floor, Vakantieredactie Winter

  Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis

  Serfaus-Fiss-Ladis staat bekend als één van de meest populaire en meest familievriendelijke skigebieden in de Alpen. Dit uit zich bijvoorbeeld in de mogelijkheden voor kinderopvang, uitstekende skischolen en speelweides voor kinderen (zoals de Kinderschneealm, Murmlitrail of Bertas Kinderland). De après-ski in deze omgeving is heel gezellig, maar niet zo uitbundig als in sommige andere plaatsen in Tirol zoals Mayrhofen, Gerlos of Kirchberg.

  Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis – Het Skigebied

  Het zonnige skigebied Serfaus-Fiss-Ladis ligt in het Oberinntal, vlak voor de Zwitserse en Italiaanse grens. Het bestaat uit de drie gemeenten Serfaus, Fiss en Ladis en is ontstaan uit een fusie van twee wintersportgebieden. Dit sinds 1999 aaneengesloten gebied, biedt meer dan 185km pisteplezier voor de hele familie. De hoogste pistes liggen op maar liefst 2820 meter en zijn hierdoor erg sneeuwzeker. Voor de gevorderde skiër zijn er de uitdagende pistes: Obere Scheid & Masnerkopf en beginners zullen meer op de vlakkere pistes blijven rond de Mittlerer Sattelkopf. Mede door de hoge ligging en de vele sneeuwkanonnen zijn de pistes vrijwel het hele seizoen optimaal en is ook afdalen tot het dal bijna altijd mogelijk.  De diversiteit van het gebied en de moderne faciliteiten, verwarming in de lift, maakt dit gebied tot een belevenis. Voor de niet-skiërs zijn er vele prachtige wandelpaden en is er een sneeuwmobiel die wandelaars naar de mooiste plekken brengt. Het vernieuwde Funpark is voor de doorgewinterde snowboarders een must. De kleintjes leren skiën in Kinderland waar het elke dag een feest is.

  Wintersport Serfaus-Fiss-Ladis- De skischolen

  De twee skischolen van Serfaus en Fiss-Ladis behoren tot de beste van Tirol (bekroond met 5 sneeuwkristallen in 'Gold & Silber' en met de Quality Award - Snowsport Tirol van de Tiroolse vereniging voor skileraren). Er wordt veel waarde gehecht aan eersteklas kwaliteit skilessen en dienstverlening. De skilessen worden ook in verschillende talen aangeboden.

  Pedagogisch geschoolde skileraren bekommeren zich om de kinderen die niet kunnen kiezen of ze liever spelen of skiën. Met deze methode worden de kinderen spelenderwijs kleine skifanaten. De kleintjes leren skiën in Kinderland waar het elke dag een feest is.

  Kaart Serfaus-Fiss-Ladis

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52300 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52300 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  16 Andere accommodaties Serfaus-Fiss-Ladis

  Bekijk alle accommodaties in Serfaus-Fiss-Ladis

  In Serfaus-Fiss-Ladis liggen 3 dorpen

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]