Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 24 beoordelingen voor AlpinLodge Flachau ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,8
    Kamer
    8,3
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    7,6
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    7,3
    Personeel
    7,2
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Goede prijs , helaas receptie alleen bij Flachauer Gutshof waardoor het wat tijd in beslag neemt met heen en weer pendelen
    2. Door:
      Marcel en Gerda
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Stel
      4,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      4,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Onze lage cijfers hebben te maken met vooral de schoonmaakkosten van 55,00 Euro op basis van 2 personen.Wij gaan er van uit dat de vorige gasten dit ook hebben betaald.Niet alles was goed schoongemaakt...De afstand tussen receptie en alpine lodge is echt bizar...bij aankomst van ons appartement bleek er geen sleutel aanwezig te zijn....werd uiteindelijk gebracht door huismeester....omdat wij vertrokken voordat het appartement kon worden nagekeken ivm teruggave borg moesten wij weer vooruit betalen....dus 2x 70 Euro borg en 67,50 aan de receptie/geld dat wij terug zouden krijgen na controle van de kamers...Ondanks dat er jaren geleden afspraken zijn gemaakt over het 'uitkleden ' van de prijzen .....vind dit nog steeds plaats....je geld verdampt zodra je aankomt.
    3. Door:
      Hans witte
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      Ad
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Groep
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Was goed en schoon. Wel wat klein
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    7. Door:
      Van hattem Johan
      Periode:
      maart 2022
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Accommodatie is in werkelijkheid aan de kleine kant, wel netjes en redelijk schoon echter de schoonmaak kosten van € 55,- en eventuele breuk van een koffie mok( € 10,50) is wat te veel van het goede??
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2022
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement op een goede plek in Flachau
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Iets minder dat de receptie op een andere locatie was.
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooie, moderne kamers. Ietwat klein appartement met drie man. Maar met wintersport slaap je er toch alleen in
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet juist. Het appartement is netjes, schoon en efficiënt maar ook sfeerloos. Er hangt niets aan de muur. Ik miste een oven in de keuken en er is weinig inventaris (overal maar 3 stuks van) den badkamer was prima. Nadeel is dat er geen receptie op de lokatie aanwezig is, de sleutel ophalen en weer wegbrengen is geen goede service. parkeergarage is prima en fijn dat de auto daar kan staan. Er is veel sneeuw gevallen tijdens ons verblijf, er werd weinig sneeuw geruimd en het trapje vanaf de straat werd niet schoongemaakt. Daardoor glad en gevaarlijk. Nadeel is dat een deel van de appartementen aan de straatkant ligt, geluidsoverlast van verkeer. Om alleen te slapen voldoet het appartement prima.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2022
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi gelegen, appartement heeft alles wat je nodig heb, ruim en moderne uitstraling. Ligging is super, skibus stopt voor de deur.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Erg mooie locatie op zo`n 5 a 10 minuten lopen van de piste. Het appartement zelf was van alles voorzien met onder andere een mooie douche en enorme tv. We hadden een late check-in en hadden contact gehad met de receptie. Zij zouden de sleutel klaar leggen, zodat we in het appartement konden. Echter was de receptie gesloten. Indien de receptie gesloten is, moet je bij het bijbehorende restaurant zijn dat verder ligt. Per persoon krijg je twee handdoeken (handdoek + badlaken) voor een week. Ik zou adviseren om bij de `achterjet` een depot te huren.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het feit dat de receptie ergens anders iOS gelegen is een nadeel
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,2
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      mooie nette accommodatie.
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goede bedden en douche
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Schoon en nieuw, niks op aan te merken
    21. Door:
      Jeroen
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nette kamer, alles schoon bij aankomst. Het inchecken vindt op een andere locatie plaats een paar minuten verderop, overigens prima te bereiken met de auto. Het enige dat ontbreekt is een oven of combimagnetron. Het enige wat wel echt vreemd is is dat je schoonmaakkosten betaald per persoon en niet per appartement. Dit zal wel een manier zijn om je te laten betalen voor de lakens en de handdoeken die zogenaamd inclusief zijn. Verder prima verblijf en alles goed geregeld
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    23. Door:
      Bart
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Alpin Lodge zijn nette appartementen. Het ligt wel aan de buitenkant van het dorp en wij hadden geen auto omdat we het vliegtuig zijn gekomen en dan is dat wel vervelend. Het rotste vonden wij dat we de sleutel bij een ander hotel zo”n 800 meter verder op moesten halen en dus moesten wij met onze koffers over straat. Verder is alles wel heel netjes in het appartement en zijn de bedden goed
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima verblijf. Mooie verwarmde ski kluis in de garage. Op loopafstand een lekker restaurant (Paularei) wel even reserveren! Enig minpuntje: de vuilnis waren ze vergeten te legen van de vorige bezoekers.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]