Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 16 beoordelingen voor AlpinLodge Flachau ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,7
    Kamer
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,1
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    7,4
    Personeel
    7,0
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Mooi gelegen, appartement heeft alles wat je nodig heb, ruim en moderne uitstraling. Ligging is super, skibus stopt voor de deur.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Erg mooie locatie op zo`n 5 a 10 minuten lopen van de piste. Het appartement zelf was van alles voorzien met onder andere een mooie douche en enorme tv. We hadden een late check-in en hadden contact gehad met de receptie. Zij zouden de sleutel klaar leggen, zodat we in het appartement konden. Echter was de receptie gesloten. Indien de receptie gesloten is, moet je bij het bijbehorende restaurant zijn dat verder ligt. Per persoon krijg je twee handdoeken (handdoek + badlaken) voor een week. Ik zou adviseren om bij de `achterjet` een depot te huren.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het feit dat de receptie ergens anders iOS gelegen is een nadeel
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,2
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      mooie nette accommodatie.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goede bedden en douche
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Schoon en nieuw, niks op aan te merken
    8. Door:
      Jeroen
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nette kamer, alles schoon bij aankomst. Het inchecken vindt op een andere locatie plaats een paar minuten verderop, overigens prima te bereiken met de auto. Het enige dat ontbreekt is een oven of combimagnetron. Het enige wat wel echt vreemd is is dat je schoonmaakkosten betaald per persoon en niet per appartement. Dit zal wel een manier zijn om je te laten betalen voor de lakens en de handdoeken die zogenaamd inclusief zijn. Verder prima verblijf en alles goed geregeld
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    10. Door:
      Bart
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Alpin Lodge zijn nette appartementen. Het ligt wel aan de buitenkant van het dorp en wij hadden geen auto omdat we het vliegtuig zijn gekomen en dan is dat wel vervelend. Het rotste vonden wij dat we de sleutel bij een ander hotel zo”n 800 meter verder op moesten halen en dus moesten wij met onze koffers over straat. Verder is alles wel heel netjes in het appartement en zijn de bedden goed
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima verblijf. Mooie verwarmde ski kluis in de garage. Op loopafstand een lekker restaurant (Paularei) wel even reserveren! Enig minpuntje: de vuilnis waren ze vergeten te legen van de vorige bezoekers.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi fris en ruime studio met centrale ligging. De keuken en de badkamer waren door middel van een nagenoeg geluiddichte deur af te sluiten van de woonkamer. Mooi serviesgoed. Parkeergarage was gratis. Wij hebben een skilocker gehuurd aan de piste en liepen in enkele minuten naar de Achterjet. Skilockers wel aanwezig in de kelder. Topverblijf gehad.
    13. Door:
      Sebastian
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Uitstekende locatie met goede bedden en een heerlijke douche. Het enige nadeel is, dat de lodge aan de hoofdweg ligt en je dus steeds verkeer hoort. Dicht bij de liften, dicht bij restaurants. Heerlijk! Er is zelfs een bewaakte garage.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Nette kamers en perfecte ligging! Als je binnendoor loopt sta je binnen 5 minuten bij de skilift. Daarnaaast is er ook een bushalte en supermarkt naast de deur.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,5
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Faciliteiten: Het appartementcomplex is net nieuw, maar er waren al aardig wat dingen kapot, zoals de deur naar de skikelder waar normaal een code op hoort te zitten die kon open zonder code en de deur naar buiten vanuit de skikelder kon vanuit buiten helemaal niet open omdat de code niet werkt. Daarnaast werkt de verwarming in de kluisjes niet goed. kamer: Toen wij in de kamer kwamen was de voorraad niet compleet. Hiernaast stond er nog een vies glas melk in de kast en was de prullenbak niet geleegd. Service: Wij hebben aangegeven dat de skikluisjes niet goed werkten (en het sneeuwde heel veel die week dus we wilden graag droge spullen de volgende dag). Ze gaven aan dat ze er al van wisten en dat er iets aan gedaan zou worden, maar dit is niet gebeurt. Hiernaast hebben wij hoge onkosten moeten betalen voor een kluis die kapot is gegaan, terwijl dit niet onze schuld was.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      2,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Faciliteiten, die worden aangeboden, zijn defect. De elementen in de skikluis werden niet warm (aangegeven aan het begin van de week maar is niets mee gedaan) en ook ging de skikluis niet open terwijl de goede code werd ingevoerd (hierna hebben we hem zelf opengebroken, omdat AlpinLodge er niets aan deed. Hierdoor moesten wij uiteindelijk 270 euro betalen, terwijl het de fout van AlpinLodge was dat de kluis niet werkte). Ook was de kluis maar voor 2 personen, terwijl wij met 2 x 3 personen op een kamer zaten. De deur naar de kluizenruimte toe zat wel een code op, maar die hoefde niet ingevoerd te worden want de deur ging ook zo open. Verder werd er niet naar de het gebouw omgekeken. Zo stonden er aan het begin van de week 1 flesje en een blikje in het raamkozijn en die zijn nooit weggehaald. Ook was er met nieuwjaar een brandblusser + ophangsysteem van de muur gekomen, maar hier is ook niet naar omgekeken. Verder hangen er ook geen camera`s of iets dergelijks in de kluizenruimte om de dure skispullen te beveiligen. Ook was de deur waarmee je naar de parkeergarage ging kapot, waardoor je achter een muurtje langs met je ski de deur open moest zien te krijgen anders kon men niet naar binnen. Hier was ook een melding van gemaakt, maar niets mee gedaan. Aangekomen in de kamer bleek dat de schoonmakers erg laks waren geweest: de prullenbakken zaten vol en er stond zelfs nog een vol glas met melk in een van de kastjes. Verder ontplofte ons broodrooster toen wij deze in het stopcontact deden voor het ontbijt. Ook moesten wij er aan het eind van de week nog achter komen dat de inventaris niet compleet was. Een deel van deze spullen werd ingehouden van onze borgsom, maar hadden wij dus nooit gezien. Verder vonden wij het vervelend dat er geen oven/combi-magnetron aanwezig was, maar wel een wasmachine. Ook zou een tweede sleutel (eventueel tegen een extra bedrag) een goede optie zijn, omdat je de sleutel nog wel eens in de kamer laat liggen en de deur achter je dicht trekt.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]