zondag 1 december, 8 dagen, 11 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 139 beoordelingen voor Alpenchalets Flachauer Gutshof ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer mooie en verzorgde chalets, goede kamers waarvan 1slaapkamer met sauna, keuken is goed uitgerust met zeer goed gerief. Enig minpuntje is dat op zaterdag de receptie pas om 8 uur open is, dus vroeg terug vertrekken is niet echt mogelijk.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    3. Door:
      Gert-Jan
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ruim opgezet. 3 badkamers 4 toiletten, Kamer indeling niet echt handig met positie van de tv achter de bank. Geen echt comfortabele stoelen in de kamer.
    4. Door:
      Rogier
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijk personeel, goede locatie en fijn chalet. Schoon en ruim. Enige puntje is dat een echt zithoek buiten de keukentafel ontbreekt.
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Top locatie en fijn huisje, zaten er met 12 vrienden en hadden genoeg ruimte!
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima chalets waar we voor het 4e jaar komen. Met 12 personen is het echter toch niet heel handig omdat er 2 personen in de kamer moeten slapen. Deze twee moeten de badkamer gebruiken die in de slaapkamer op de begane grond is. Deze is echter eigenlijk te klein voor 4 personen. Dit jaar hebben we voor het eerst geconstateerd dat het huisje niet meer zo schoon is bij aankomst. Het personeel bij de receptie is overigens ontzettend aardig en heel behulpzaam!
    7. Door:
      Frank
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De chalets zijn echt super! Heel fijn om hier met meerdere personen te verblijven. Het zijn mooie en schone chalets en het interieur is compleet en van alle gemakken voorzien. De sauna is geweldig en hier kun je erg goed ontspannen om vervolgens in de douche lekker af te koelen. Ook ligt het dicht in de buurt van het centrum en de pistes. Je kunt vanuit sommige chalets (we hebben er 2 de afgelopen jaren gehuurd) een heel mooi uitzicht hebben. Puntjes van aandacht: de koekenpannen hebben geen anti-aanbaklaag waardoor alles aanbrandt en de gordijnen in de slaapkamers mogen echt vervangen worden door gordijnen met een dikkere stof die weinig dicht doorlaten (verduisteringsgordijnen zijn nog beter). De gordijnen die er nu hangen maken je al wakker bij het eerste daglicht dat binnenvalt en dat is niet altijd even prettig. Zeker niet als de zon al goed schijnt. Maar eerlijk is eerlijk dat mag de pret van het verblijf niet drukken!
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede accomodatie. Personeel achter receptie is wisselend. Sommige vriendelijk sommige minder. Ze zijn minder behulpzaam bij problemen en praten een beetje langs elkaar heen. Uitchecken is vervelend als je voreger of later dan de openingstijden van de receptie vertrekt. Misschien een tip om ook een late uitcheck net zoals incheck te bieden?
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed gelegen, netjes en schoon! Ideaal met 3 badkamers en grote gemeenschappelijke ruimte met keuken!
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het Alpenchalet is een perfect gelegen locatie. Mooi appartement met handige ontbijtservice. De kamers zijn netjes en het is ideaal dat elke kamer een eigen toilet en douche heeft. Eén nadeel, en dit geeft ook echt een nare nasmaak, zijn de kosten die achteraf gerekend worden... Een kapotte vuilnisemmer kostte ons uiteindelijk na lang praten de helft van 50,- (aan de onderkant zat een scheurtje, dat hij het überhaupt zag, was al bewonderenswaardig), een nog draaiende vaatwasser à 10,- (we checkten `s ochtends om 8.30u uit, niet zo gek, dat-ie nog draaide) en 1 bed dat we niet afgehaald hadden, nog eens 10,- … Dit alles maakt het hoogst onwaarschijnlijk dat we nog eens terug zullen komen.
    13. Door:
      Groep 12personen
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg mooie chalets en vriendelijk personeel! Let alleen wel op de hoge borg en extra kosten.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastische accommodatie, met heel veel mooie faciliteiten zoals een sauna en meerdere badkamers/toiletten. Vriendelijk personeel die zorgen voor een nette en schone accommodatie. Wij komen zeker hier terug!!!
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi en ruim appartement! Met voldoende douches en toiletten is het erg geschikt voor groepen. Keuken is voorzien van alle nodige apparatuur alleen moet je wel zelf zorgen voor koffiefilters, vaatwastabletten, peper en zout en toiletpapier.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Inmiddels in 6 jaar tijd 3x met onze familie in de chalets van Flachauer Gutshof geslapen en het beste compliment dat ik kan geven, is dat de chalets er nog net zo goed uitzien als 6 jaar geleden. Tel daar een geweldige ligging en dito service bij op en het is voor ons duidelijk dat we zeker weer terug zullen gaan!
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Schitterende en ruime chalets, wij waren met 9 personen. Grote open keuken met grote eettafel. Prima ligging t.o.v. de skilift en niet te ver lopen van het `centrum`. Als ik al iets moet noemen dan is het de ruime entree/hal die volledig onbenut wordt, er is namelijk(op een paar jashaken na) geen enkele bergruimte voor bijvoorbeeld handschoenen brillen etc... Dit zou toch erg fijn zijn. Enige andere minpunt vind ik toch wel de ouderwetse manier van borg, Zeker met een grote groep is het een behoorlijk bedrag wat je op zak moet hebben, dat kan veel makkelijker en veiliger. Maar verder hebben we met z`n allen genoten van dit chalet.
    18. Door:
      Marcel
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    20. Door:
      Blompie
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Je leest negatieve berichten, maar ik snap niet waarom. Ontvangst was heel goed, aardig en behulpzaam. We hadden 2 parkeerplaatsen in de garage geboekt, totaal 98 Euro. Bij uitchecken kregen we deze `kado`. Op zaterdagochtend vroeg vertrokken dus laatste sleutel en pasje van de parkeergarage in een envelop in de brievenbus gedaan omdat er dan nog niemand aanwezig was. Op dag van vertrek al keurig een mail gekregen dat ze het goed ontvangen hadden en kregen we nog eens extra geld terug omdat we alles keurig ingeleverd hadden. Borg zou terug gestort worden en stond 3 dagen alweer terug op mijn rekening. Mooie chalets, leuk opgesteld, eigenlijk een dorp in een dorp :) We hebben het heel erg naar onze zin gehad. We hadden een groot chalet voor 10 personen. Goede bedden, alles compleet.
    21. Door:
      Peter
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi huisje en vriendelijk personeel. Skigebied zeer aan te raden! Niet voor de echte beginners. Apre ski is top! Zeer goed te bereiken 5 min van de snelweg.
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De huisjes van Alpenchalets Flachauer Gutshof zijn heerlijk, we hebben er met familie inclusief kinderen (waarvan de jongste 0 jaar) verbleven. Het fijne is dat het huisje ruim is ingedeeld. Veel plek voor de kinderen om te spelen. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer, waarvan één badkamer zelfs is voorzien van een sauna. Dat is heerlijk luxe, geen rijen voor de douche! De ligging is ook perfect, rustig gelegen en toch dichtbij de piste. Met een kleine 5 minuutjes lopen bij je bij de Achterjet, op naar de top van de piste! Over de sneeuw niets te mopperen, dit jaar was er extra veel! We hebben er heerlijk kunnen skiën. Een ander voordeel van Flachau, genoeg goede eetgelegenheden op de berg. We hebben weer genoten van onze favoriet; Kaisersmarrn!
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kosten voor kwijtgeraakte/kapotte spullen uit het huisje zijn belachelijk hoog! €5,10 voor een gebroken wijnglas! Dus goed opletten bij het gebruik van alles. Ligging t.o.v. liften en skibushalte is ideaal en weinig (geluids)overlast van de nabijgelegen MusiStadl. Huisje is ruim, hoewel de sauna voor max 2/3 mensen geschikt is. Gezien de hoeveelheid personen die in een huisje kunnen, is dat vrij weinig.
    24. Door:
      Ja
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      4,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zeer klantonvriendelijk. Bij vertrek komt de gestapo binnen. Alles moet geteld worden. Er mag maar 1 persoon van de reisgezelschap bij zijn. Aangezien we geen gebruik hebben gemaakt van de keuken ontbrak er een mes. Als je dit wel even wilt afrekenen. We hadden eerst alles maar moeten tellen toen we innhet huisje kwamen. Hoezo vakantiegevoel. Advies aan de directie is dan ook, verhoog desnods iets de huur en stop met deze toestanden. Wij gaan niet meer bij sunweb boeken. Volgens de dames van de directie moeten ze dit van sunweb doen. We hebben zelf een vakantieresort, maar gaan zo niet met onze gasten om.
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      1,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Leuke chalets voor een groep met een prima ligging in Flachau. Nette faciliteiten. De bittere nasmaak volgt bij het uitchecken: sleutels in moeten leveren en in de kou buiten (!!) wachten totdat er een zeer onvriendelijke man komt die letterlijk alles gaat tellen (ieder lepeltje; draaiende vaatwasser wordt opengetrokken om te tellen) en je vervolgens veel te veel betaald voor het missen van spullen waar we zelf niet verantwoordelijk voor zijn, schandalig! Kosten lijken vooraf bij het boeken mee te vallen, maar uiteindelijk betaal je veel voor een erg onvriendelijke service. Een erg bittere nasmaak...
    26. Door:
      Gert-Jan
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fraaie en luxe accommodatie. Goede ligging
    27. Door:
      Harm Jan
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      3,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Massatoerisme. Chalets bovenop elkaar als in een vakantiepark. Zeer veel grote luidruchtige groepen. Een vies chalet waar je heel erg veel voor betaald en dan nog weer extra moet betalen voor van alles en nog wat.(bv kluisje, verplichte schoonmaak, etc.) Ook de bedden moet je zelf opmaken en dat voor dat geld, schaamteloos. Absoluut geen aanrader. Je herkent ook niks van de normaal gesproken uitstekende Oostenrijkse gastvrijheid.
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldig appartement perfect.
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    31. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het verblijf was prima, tot het uitchecken. Ze deden een check van het huisje waar we verbleven. ze waren zeer onvriendelijk.
    33. Door:
      Clementine
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Keurige, compleet huis (10/12p) maar ik moet er niet aan denken daadwerkelijk daar met 10/12p te verblijven. Boven zijn 2 4p-kamers (2p bed + stapelbed) met royale badkamers (1 met sauna, helaas geen enkel bad). Beneden een 2p-slaapkamer met eigen badkamer maar met weinig bewegingsruimte. Keuken was compleet met lekker grote tafel. We hebben daar met 5p gezin gezeten en vaak ook gekookt, wat prima ging, echter met 10p heb je echt wel meer en grotere pannen nodig en waarschijnlijk ook meer pitten. Zithoek bestond uit 1 (slaap)bank met een tv erboven. Elke slaapkamer had wel een eigen tv maar ongezellig en niet comfortabel op een bed te moeten zitten. Verwarming was niet zelf te regelen met gevolg dat het `s avonds wel wat fris was en `s nachts behoorlijk warm. Fijn was de extra ruimte met verwarmingsrek voor de skischoenen, lekkere broodjesservice, loopafstand naar gondel en de mogelijkheid je ski`s bij de winkel achter te laten. Bijzonder is ook dat bij vertrek eerst elk lepeltje geteld wordt voordat je je borg terug kreeg en dat, als er iets mist/kapot gegaan is, de prijzen bijzonder hoog zijn. Maar al met al hebben we een lekkere vakantie gehad en is het een prima plek om naartoe te gaan.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima appartement op loopafstand van de gondel en vermaak. Mooie kamer, goede badkamer en sauna.
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Grootste pluspunt is de ligging. Voor mensen die rust prefereren, je hebt kans dat je naast een luidruchtig `huisje`zit
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Heerlijke week gehad! Mooi en netjes ingericht chalet op loopafstand van de lift. Receptie en ontvangst zakelijk maar goed. Broodjes service goed geregeld. Nadeel is dat je je eigen bed moet opmaken en dat de verwarming niet zelf te regelen is. Verder goed de inventaris lijst checken want de prijzen zijn hoog. Ook de eind schoonmaakkosten aan de hoge kant.
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,5
      Kamer
      9,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig chalet, van alle gemakken voorzien! Ligging is top, klein stukje lopen naar de lift. Ook het centrum met diverse leuke restaurants is op loopafstand. Absolute aanrader!
    38. Door:
      Christiaan
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Mooie, nieuwe en schone chalets, maar helaas een zeer afstandelijke en onvriendelijke receptie. Knettergek en zeer onvriendelijke benadering wat ons betreft. Al met al prima chalets voor een stevige prijs in een leuk dorp, maar gastvrij of gezellig is het daar helaas allerminst.
    39. Door:
      Michael
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Schoonmaak
      1,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Op zich qua ligging wel heel fijn. Goede loopafstand naar de gondel. Chalet is klein, kleine slaapkamers en erg gehorig. Niet alleen alles en iedereen in het huisje kun je horen, maar ook de buren zijn goed te horen. Receptie kunnen wij met 1 woord beschrijven: slecht. Een arrogante houding. De hoofdprijs vragen voor de chalets en dan ook nog eens de hoofdprijs vragen voor schoonmaakkosten. Let op dat je de vaatwasser uitruimt voordat je weggaat want ze durven daar ook nog eens €10 voor te vragen. Lijkt een klein bedrag maar als je al €140 moet betalen voor de schoonmaak, is dit wel erg schandalig. Voor de prijs die je moet betalen is dit het zeker niet waard!
    40. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    41. Door:
      Jan Jansen
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Alles prima in orde. Alleen de eindschoonmaak vonden we belachelijk hoog. Tevens de prijs van een gesneuveld glas is aan de hoge kant.
    42. Door:
      José Nies
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ligging is perfect, werkelijk alles op loopafstand. Het poetsen liet te wensen over, bedden niet opgemaakt, karig is het verstrekken van handdoeken. De omgang van de borg mag wel anders worden, want dat is ons niet goed ervaren.
    43. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De chalets en faciliteiten waren uitstekend. De service was slecht. Een voorbeeld over de borg, hier wat veel onduidelijkheid over zowel bij het inchecken als bij het uitchecken.
    44. Door:
      Wilma
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Al met al een prima week gehad. De prijs is aan de hoge kant voor het appartement. Naar de piste is het ongeveer 10 minuten lopen en terug is het nog 5 minuten lopen (na smal paadje skiën). Broodjes service is ons erg goed bevallen
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    46. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      5,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor het oog een mooie accommodatie. Wat je mist is een haakje voor helm, handdoek, theedoek enz waardoor het snel rommelig is. Skihok is erg klein en alleen voor ski`s en snowboard kan je eigenlijk niet kwijt. Hadden 2 huisjes voor 10 personen per huis. Maar 2 parkeerplaatsen en de andere auto`s moesten we maar ergens anders neer zetten.
    47. Door:
      Plat
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ideale ligging tussen de achterjet en de starjet in. Prachtig mooie huisjes, en de receptie was zeer behulpzaam. Wij waren met 8 vrienden en we hebben een geweldige week gehad!
    48. Door:
      Ruud
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie Chalet, netjes schoon en goed geoutilleerd. Bij ons was de inventaris van de keuken niet volledig, geef dit wel tijdig aan bij de receptie.
    49. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg leuke dagen gehad in een mooie omgeving! Zag er allemaal netjes verzorgd uit en een heerlijke sauna!
    50. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg leuke dagen gehad in een mooie omgeving! Zag er allemaal netjes verzorgd uit en een heerlijke sauna!
    51. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer moot chalet met alles er op en eraan! zeer dicht bij de lift ( paar min lopen). enige puntje is dat ze wel erg strikt zijn met extra kosten. extra auto moet in de parkeergarage en moet betaald worden en mocht er wat kapot gaan, dan dien je hier ook voor te betalen.
    52. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima chalet, prima ligging, gezellig en praktisch ingedeeld. De Chalets zijn behoorlijk aan de duur met daarbij jammer dat de extra kosten daar behoorlijk tegen vallen omdat het er dan nog weer bovenop komt. Verder prima vakantie gehad en erg goed vermaakt!


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]