zondag 6 december, 8 dagen, 12 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 90 beoordelingen voor Alpenchalets Flachauer Gutshof ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Schoon appartement, nette badkamers. Slaapkamers zijn krap, zeker de 4-persoonskamers. Door een boekje met alle voorwerpen die aanwezig horen te zijn voel je je niet echt welkom. Zeker met de belachelijke prijzen erachter die je moet betalen als het afwezig is bij vertrek. Personeel aan de balie was vriendelijk, sauna was een fijne toevoeging.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima degelijk huis. Bij genoeg sneeuw kan je mooi terug skien naar het chalet. Afstand naar de apres ski is iets te groot, maar daardoor blijf je soms ook weer gezellig hangen bij de houtkachel met z’n allen.
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben een zeer fijne en aangename vakantie gehad in de chalets van Gutshof. Zeer ruime en propere chalets met een uitstekende ligging tov liften en winkels. Service en correctheid van receptie is aangenaam. Enige minpunten zijn: Mogelijkheid van veel straatlawaai. Zeer kleine sauna.
    6. Door:
      Gijs Hobbelink
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtige accomodatie dichtbij de pistes. Lekker huisje met ruimte genoeg voor 9 personen. Vooral de ruime tafel was echt genieten. Aanrader dit!
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      5 dagen verbleven in het 4-kamerappartement. Super voor elkaar! Iedereen had een eigen kamer met badkamer en elke ochtend broodjesservice was ideaal. De afstand was prima te doen naar zowel het centrum als de liften. Door het slechte weer veel in het huisje verbleven dus ideaal dat er een grote tafel was om samen een potje aan te kaarten. Kachel aan met brandhout wat we bij de receptie konden verkrijgen en de informatie voorafgaand was uitgebreid en duidelijk.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fijn huis dichtbij de piste. Voorzien van alle gemakken en dichtbij restaurantjes. Heel fijn dat alle 3 de slaapkamers een eigen badkamer hebben. Alles is in zeer nette staat.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zag er schoon en goed uit. Netjes geholpen bij de receptie. Erg fijn dat er broodjesservice was. Erg goed gelegen vlak aan de piste.
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Hele fijn chalet, goede faciliteiten en een heerlijke week gehad met 9 personen. Schoon opgeleverd, van alle gemakken voorzien (Sauna, kookgerei, genoeg WC`s, douches etc). Wel wordt er echter achteraf nog flinke schoonmaakkosten & toeristenbelasting in rekening gebracht. Daarnaast zijn de kosten voor wanneer er een bord/glas kapot gaat, flink aan de hoge kant.
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Heerlijke woning, drie slaapkamers met elk hun eigen natte cel, geeft drie koppels voldoende privacy. Ook de sauna was formidabel. prettig huis, die ik volgend jaar weer zal boeken.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie appartementen met grote gemeenschappelijke ruimte. Ligging prima, rustig maar op korte loopafstand van piste en apresski. Fijne sauna. Inventaris wel lichtelijk karig, geen afwas borstel, vaatwasser blokjes, vuilniszakken etc All in all, prima appartementen!
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Was erg fijn maar voor Max 10 man
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Netjes en comfortabel chalet , prima ligging in het dorp
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Schoonmaak
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prijs/kwaliteit verhouding is scheef. De ligging is goed, op loopafstand van de gondel. Huisje is prima, maar niet geweldig en zeker niet voor de prijzen die men rekent. Eindcontrole is ronduit schofterig en alleen gericht op geld verdienen. Ze weten exact waar ze moeten zoeken en proberen gebruiksschade/slijtage te verhalen op de groep. Zal er niet weer heen gaan.
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij hebben een geweldige vakantie gehad! Geen op en of aanmerkingen!
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      In een woord fantastisch!
    20. Door:
      Vader (63) en zoon (31)
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Wij waren 5 dagen met z`n tweeën in dit chalet voor 12 personen. Genoeg ruimte dus. Het chalet heeft echt een prima ligging ten op zichte van de piste. Is precies zoals er staat, 150 meter. De prijs van dit appartement was dan ook echt prima te betalen voor deze periode. Broodjesservice is prima geregeld, en waren verse broodjes. Alle faciliteiten in het appartement waren echt top. Sauna was lekker, badkamer ruim en netjes. Slaapkamer ook prima en de bedden waren top. Keuken was van alles voorzien. Verder was het een prima ingericht chalet waarin we niets te klagen hadden. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen: de positie van de bank tov TV had beter gekund (nu met je rug naar het scherm). We hebben zoals eerder gelezen in andere reviews wel even alles netjes geteld qua inventaris. Op vertrekdag wilde we graag vroeg weg en dit was geen probleem. Ze hebben de borg snel netjes op de rekening gestort. Vraag me wel af of het niet iets te krap zou zijn met 12 mensen.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Zeer mooie en verzorgde chalets, goede kamers waarvan 1slaapkamer met sauna, keuken is goed uitgerust met zeer goed gerief. Enig minpuntje is dat op zaterdag de receptie pas om 8 uur open is, dus vroeg terug vertrekken is niet echt mogelijk.
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    23. Door:
      Gert-Jan
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Ruim opgezet. 3 badkamers 4 toiletten, Kamer indeling niet echt handig met positie van de tv achter de bank. Geen echt comfortabele stoelen in de kamer.
    24. Door:
      Rogier
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijk personeel, goede locatie en fijn chalet. Schoon en ruim. Enige puntje is dat een echt zithoek buiten de keukentafel ontbreekt.
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Top locatie en fijn huisje, zaten er met 12 vrienden en hadden genoeg ruimte!
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima chalets waar we voor het 4e jaar komen. Met 12 personen is het echter toch niet heel handig omdat er 2 personen in de kamer moeten slapen. Deze twee moeten de badkamer gebruiken die in de slaapkamer op de begane grond is. Deze is echter eigenlijk te klein voor 4 personen. Dit jaar hebben we voor het eerst geconstateerd dat het huisje niet meer zo schoon is bij aankomst. Het personeel bij de receptie is overigens ontzettend aardig en heel behulpzaam!
    27. Door:
      Frank
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De chalets zijn echt super! Heel fijn om hier met meerdere personen te verblijven. Het zijn mooie en schone chalets en het interieur is compleet en van alle gemakken voorzien. De sauna is geweldig en hier kun je erg goed ontspannen om vervolgens in de douche lekker af te koelen. Ook ligt het dicht in de buurt van het centrum en de pistes. Je kunt vanuit sommige chalets (we hebben er 2 de afgelopen jaren gehuurd) een heel mooi uitzicht hebben. Puntjes van aandacht: de koekenpannen hebben geen anti-aanbaklaag waardoor alles aanbrandt en de gordijnen in de slaapkamers mogen echt vervangen worden door gordijnen met een dikkere stof die weinig dicht doorlaten (verduisteringsgordijnen zijn nog beter). De gordijnen die er nu hangen maken je al wakker bij het eerste daglicht dat binnenvalt en dat is niet altijd even prettig. Zeker niet als de zon al goed schijnt. Maar eerlijk is eerlijk dat mag de pret van het verblijf niet drukken!
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede accomodatie. Personeel achter receptie is wisselend. Sommige vriendelijk sommige minder. Ze zijn minder behulpzaam bij problemen en praten een beetje langs elkaar heen. Uitchecken is vervelend als je voreger of later dan de openingstijden van de receptie vertrekt. Misschien een tip om ook een late uitcheck net zoals incheck te bieden?
    31. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed gelegen, netjes en schoon! Ideaal met 3 badkamers en grote gemeenschappelijke ruimte met keuken!
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het Alpenchalet is een perfect gelegen locatie. Mooi appartement met handige ontbijtservice. De kamers zijn netjes en het is ideaal dat elke kamer een eigen toilet en douche heeft. Eén nadeel, en dit geeft ook echt een nare nasmaak, zijn de kosten die achteraf gerekend worden... Een kapotte vuilnisemmer kostte ons uiteindelijk na lang praten de helft van 50,- (aan de onderkant zat een scheurtje, dat hij het überhaupt zag, was al bewonderenswaardig), een nog draaiende vaatwasser à 10,- (we checkten `s ochtends om 8.30u uit, niet zo gek, dat-ie nog draaide) en 1 bed dat we niet afgehaald hadden, nog eens 10,- … Dit alles maakt het hoogst onwaarschijnlijk dat we nog eens terug zullen komen.
    33. Door:
      Groep 12personen
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Erg mooie chalets en vriendelijk personeel! Let alleen wel op de hoge borg en extra kosten.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Fantastische accommodatie, met heel veel mooie faciliteiten zoals een sauna en meerdere badkamers/toiletten. Vriendelijk personeel die zorgen voor een nette en schone accommodatie. Wij komen zeker hier terug!!!
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi en ruim appartement! Met voldoende douches en toiletten is het erg geschikt voor groepen. Keuken is voorzien van alle nodige apparatuur alleen moet je wel zelf zorgen voor koffiefilters, vaatwastabletten, peper en zout en toiletpapier.
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,2
      Kamer
      10,0
      Kindvriendelijkheid
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Inmiddels in 6 jaar tijd 3x met onze familie in de chalets van Flachauer Gutshof geslapen en het beste compliment dat ik kan geven, is dat de chalets er nog net zo goed uitzien als 6 jaar geleden. Tel daar een geweldige ligging en dito service bij op en het is voor ons duidelijk dat we zeker weer terug zullen gaan!
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Schitterende en ruime chalets, wij waren met 9 personen. Grote open keuken met grote eettafel. Prima ligging t.o.v. de skilift en niet te ver lopen van het `centrum`. Als ik al iets moet noemen dan is het de ruime entree/hal die volledig onbenut wordt, er is namelijk(op een paar jashaken na) geen enkele bergruimte voor bijvoorbeeld handschoenen brillen etc... Dit zou toch erg fijn zijn. Enige andere minpunt vind ik toch wel de ouderwetse manier van borg, Zeker met een grote groep is het een behoorlijk bedrag wat je op zak moet hebben, dat kan veel makkelijker en veiliger. Maar verder hebben we met z`n allen genoten van dit chalet.
    38. Door:
      Marcel
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    40. Door:
      Blompie
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Je leest negatieve berichten, maar ik snap niet waarom. Ontvangst was heel goed, aardig en behulpzaam. We hadden 2 parkeerplaatsen in de garage geboekt, totaal 98 Euro. Bij uitchecken kregen we deze `kado`. Op zaterdagochtend vroeg vertrokken dus laatste sleutel en pasje van de parkeergarage in een envelop in de brievenbus gedaan omdat er dan nog niemand aanwezig was. Op dag van vertrek al keurig een mail gekregen dat ze het goed ontvangen hadden en kregen we nog eens extra geld terug omdat we alles keurig ingeleverd hadden. Borg zou terug gestort worden en stond 3 dagen alweer terug op mijn rekening. Mooie chalets, leuk opgesteld, eigenlijk een dorp in een dorp :) We hebben het heel erg naar onze zin gehad. We hadden een groot chalet voor 10 personen. Goede bedden, alles compleet.
    41. Door:
      Peter
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi huisje en vriendelijk personeel. Skigebied zeer aan te raden! Niet voor de echte beginners. Apre ski is top! Zeer goed te bereiken 5 min van de snelweg.
    42. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De huisjes van Alpenchalets Flachauer Gutshof zijn heerlijk, we hebben er met familie inclusief kinderen (waarvan de jongste 0 jaar) verbleven. Het fijne is dat het huisje ruim is ingedeeld. Veel plek voor de kinderen om te spelen. Elke slaapkamer heeft zijn eigen badkamer, waarvan één badkamer zelfs is voorzien van een sauna. Dat is heerlijk luxe, geen rijen voor de douche! De ligging is ook perfect, rustig gelegen en toch dichtbij de piste. Met een kleine 5 minuutjes lopen bij je bij de Achterjet, op naar de top van de piste! Over de sneeuw niets te mopperen, dit jaar was er extra veel! We hebben er heerlijk kunnen skiën. Een ander voordeel van Flachau, genoeg goede eetgelegenheden op de berg. We hebben weer genoten van onze favoriet; Kaisersmarrn!
    43. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Kosten voor kwijtgeraakte/kapotte spullen uit het huisje zijn belachelijk hoog! €5,10 voor een gebroken wijnglas! Dus goed opletten bij het gebruik van alles. Ligging t.o.v. liften en skibushalte is ideaal en weinig (geluids)overlast van de nabijgelegen MusiStadl. Huisje is ruim, hoewel de sauna voor max 2/3 mensen geschikt is. Gezien de hoeveelheid personen die in een huisje kunnen, is dat vrij weinig.
    44. Door:
      Ja
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      4,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      2,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Zeer klantonvriendelijk. Bij vertrek komt de gestapo binnen. Alles moet geteld worden. Er mag maar 1 persoon van de reisgezelschap bij zijn. Aangezien we geen gebruik hebben gemaakt van de keuken ontbrak er een mes. Als je dit wel even wilt afrekenen. We hadden eerst alles maar moeten tellen toen we innhet huisje kwamen. Hoezo vakantiegevoel. Advies aan de directie is dan ook, verhoog desnods iets de huur en stop met deze toestanden. Wij gaan niet meer bij sunweb boeken. Volgens de dames van de directie moeten ze dit van sunweb doen. We hebben zelf een vakantieresort, maar gaan zo niet met onze gasten om.
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      1,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Leuke chalets voor een groep met een prima ligging in Flachau. Nette faciliteiten. De bittere nasmaak volgt bij het uitchecken: sleutels in moeten leveren en in de kou buiten (!!) wachten totdat er een zeer onvriendelijke man komt die letterlijk alles gaat tellen (ieder lepeltje; draaiende vaatwasser wordt opengetrokken om te tellen) en je vervolgens veel te veel betaald voor het missen van spullen waar we zelf niet verantwoordelijk voor zijn, schandalig! Kosten lijken vooraf bij het boeken mee te vallen, maar uiteindelijk betaal je veel voor een erg onvriendelijke service. Een erg bittere nasmaak...
    46. Door:
      Gert-Jan
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fraaie en luxe accommodatie. Goede ligging
    47. Door:
      Harm Jan
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      3,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Massatoerisme. Chalets bovenop elkaar als in een vakantiepark. Zeer veel grote luidruchtige groepen. Een vies chalet waar je heel erg veel voor betaald en dan nog weer extra moet betalen voor van alles en nog wat.(bv kluisje, verplichte schoonmaak, etc.) Ook de bedden moet je zelf opmaken en dat voor dat geld, schaamteloos. Absoluut geen aanrader. Je herkent ook niks van de normaal gesproken uitstekende Oostenrijkse gastvrijheid.
    48. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    49. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Geweldig appartement perfect.
    50. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
    51. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    52. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het verblijf was prima, tot het uitchecken. Ze deden een check van het huisje waar we verbleven. ze waren zeer onvriendelijk.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]