Prachtig skiën op een gletsjer

  Wintersport Pitztal

  Het skigebied: Pitztal

  terug

  Pistes

  15km

  43km

  24km

  0km

  82km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 4
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 8
  Sleeplift 7

  Hoogte

  3440m
  1450m

  Gletsjer

  1

  Loipe

  69km

  Funpark

  geen

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  1,3%
  Stel t/m 30 jaar
  9%
  Stel ouder dan 30 jaar
  46,5%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  12,9%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  11%
  Groepen vrienden
  9%
  Overige groepen
  10,3%
  Tip
  Tip

  Neem zeker eens de Wildspitzbahn: deze hoogste kabelbaan van Oostenrijk brengt je met comfortabele gondels met stoelverwarming in slechts 6 minuten helemaal boven op de Hintere Brunnenkogel. De nieuwe Wildspitzbahn en het Café 3.440 zullen je met hun buitengewone architectuur betoveren en bieden vanaf het bergstation een adembenemend mooi uitzicht. Floor, Vakantieredactie Winter

  Wintersport Pitztal

  Het Pitztal zet zich als zuidelijk zijdal van het Inntal voort en ligt circa 60 kilometer westelijk van Innsbruck. Het Pitztal bestaat uit drie gebieden. In St.Leonhard ligt het Rifflsee-skigebied dat ideaal is voor families doordat het merendeel van de pistes een makkelijk niveau heeft. Aan het einde van het dal wacht de Pitztal-gletsjer: hier brengt de kabelbaan je tot een hoogte van 3440 meter. Nergens in Oostenrijk is het mogelijk om met een kabelbaan een hoger punt te bereiken!

  Door de grote hoogte is er sneeuwzekerheid van september tot begin juni. Het derde skigebied is Hochzeiger dat vooral wordt gekenmerkt door het prachtige uitzicht en de bijzonder zonnige ligging. Dit skigebied voldoet aan ieders wensen.
  De skigebieden in het Pitztal zijn heel kindvriendelijk. Kinderen onder de 10 jaar krijgen in gezelschap van minimaal één van de ouders een 'Bambini Gratis'-skipas.

  Kaart Pitztal

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52295 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52295 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52295 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  6 Andere accommodaties Pitztal

  Bekijk alle accommodaties in Pitztal

  In Pitztal liggen 2 dorpen

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]