Mondaine plaatsen & zonnige pistes

  Wintersport Obergurgl-Hochgurgl

  Het skigebied: Obergurgl-Hochgurgl

  terug

  Pistes

  20km

  55km

  35km

  0km

  110km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 7
  Gondel 0
  Stoeltjeslift 8
  Sleeplift 9

  Hoogte

  3082m
  1793m

  Gletsjer

  1

  Loipe

  12km

  Funpark

  1

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  0,3%
  Stel t/m 30 jaar
  19%
  Stel ouder dan 30 jaar
  45,2%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  2,2%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  9%
  Groepen vrienden
  14%
  Overige groepen
  10,3%
  Tip
  Tip

  First line Obergurgl: Elke donderdag krijgt een groep wintersporters de mogelijkheid om als eersten hun sporen in de sneeuw achter te laten. Om 8 uur mag de groep samen met een lokale gids met de 1e lift mee naar boven. In alle rust kun je dan genieten van 2 prachtige afdalingen om vervolgens in de Hohe Mut Alm te genieten van een welverdiend ontbijt! Floor, Vakantieredactie Winter

  Wintersport Obergurgl-Hochgurgl

  Obergurgl en Hochgurgl vormen samen het hoogst gelegen skigebied van heel Oostenrijk. Zowel Obergurgl als Hochgurgl heeft circa 57 kilometer aan pistes. De mooie afdaling van Hochgurgl naar Obergurgl is 6 kilometer lang en daalt maar liefst 1220 meter!

  Net buiten Obergurgl vertrekt de Festkogelbahn, een zespersoonsgondel en in het dorp zelf vindt u de Rosskar-stoeltjeslift. De aansluitende Plattachbahn brengt u verder over de magische 3000-meter-grens naar de top van de Festkogel op 3035 meter. Vanuit Hochgurgl vertrekt onder andere de stoeltjeslift naar de hoogste bestemming: de Wurmkogl waar, op een hoogte van 3080 meter het nieuwe uitzichtplatform 'Top Mountain Star' met panoramabar een spectaculair uitzicht biedt op de Ötztaler Alpen.

  Een geweldig, sneeuwzeker skigebied voor beginners, gevorderden en zeker voor families. De veelzijdige, brede pistes met veel zon en de liften zonder wachttijden zorgen voor een onvergetelijke wintersportvakantie. Voor snowboarders zijn meerdere funparken aangelegd en voor echte waaghalzen is er de Hohe Mut, de wildste buckelpiste van Oostenrijk. Voor langlaufen is het skigebied iets minder geschikt, maar toch hebben beide plaatsen een eenvoudige loipe. Aan de wandelaars is wel gedacht, want door het mooie berkenbos kun je heerlijk wandelen van Obergurgl naar Hochgurgl (en weer terug uiteraard!).

  Kaart Obergurgl-Hochgurgl

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52238 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52238 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52238 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=2

  3 Andere accommodaties Obergurgl-Hochgurgl

  Bekijk alle accommodaties in Obergurgl-Hochgurgl

  In Obergurgl-Hochgurgl liggen 2 dorpen

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]