zaterdag 14 maart, 8 dagen, 7 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 8 beoordelingen voor Appartementen Emma ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,1
    Kamer
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    7,8
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    8,0
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      zeer vriendelijk ontvangst
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Top. Gastvrij en aardig.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Keurig verzorgd.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      appartement zeer karig ingericht als je een keer niet uit eten gaat. meubilair is zeer spartaans, lekker even apresskieen kost je je rug, gelukkig zaten de terras stoeltjes iets beter. dekbedden waren maatje hobbit
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      03.02.2019 Het appartement Emma is ons zeer goed bevallen. Zeer vriendelijke eigenaar en zijn net zo vriendelijke en behulpzame moeder woont er recht boven. Het appartement is naar onze maatstaven zeer ruim. (wij waren met 5 personen) Comfortabel ingericht met alle gemakken en prettige matrassen. De dekbedden waren wat aan de korte kant en de kussens zijn van het budget soort dus als je dat erg belangrijk vind, neem je eigen spullen mee. Wij zaten er in het laagseizoen voor 425 euro per persoon incl. skipas en dat vonden wij een heel goede prijs- kwaliteit verhouding! +/- 10 minuten lopen naar de skilift.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,5
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het ontbreken van een bank in het appartement was een tegenvaller, de ligging van dit appartement is daarentegen echt geweldig.
    7. Door:
      Paul
      Periode:
      februari 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goed verzorgd appartement, ruim voldoende voor 5 personen maar voor 8 zal het krap zijn. Ligging is ideaal op loopafstand van de (dubbele) gondel, restaurants en après ski.
    8. Door:
      Pi
      Periode:
      januari 2016
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartement Emma ligt op een handige locatie, lopen naar de skilift is prima te doen (bus stopt ook voor de deur). Grote supermarkt ligt op de route. Je bent in 15min in Zell am Ziller, 20 minuten in Mayrhofen. Er is een bakker op een paar minuutjes rijden / 20 min lopen (in Stumm). Appartement is schoon en nieuw, weinig poespas, inrichting had sfeervoller gekund. Er ontbreekt met name een gezellige zitplek/bank, wat voor ons echt een gemis was. Ook is er wat weinig inventaris (exact zeven messen voor zeven personen, terwijl je graag dubbel hebt voor ontbijt en diner). Sommigen vonden het wat koud in huis, de dekentjes leken aan de dunne kant voor koude wintersportnachten. De eigenaar is aardig. Fatsoenlijke Wi-Fi en skikelder met schoenenrek. Prima functioneel appartement dus, maar had gezelliger gekund.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]