Skigebied met ongekende mogelijkheden

  Wintersport Livigno

  Het skigebied: Livigno

  terug

  Pistes

  20km

  55km

  40km

  0km

  115km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 3
  Stoeltjeslift 14
  Sleeplift 16

  Hoogte

  3000m
  1800m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  40km

  Funpark

  geen

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  2,2%
  Stel t/m 30 jaar
  8,4%
  Stel ouder dan 30 jaar
  37,2%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  4,4%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  17,7%
  Groepen vrienden
  19%
  Overige groepen
  11,1%

  Wintersport Livigno

  Aan de Italiaans/Zwitserse grens, op ongeveer 40 kilometer van Bormio, ligt het belastingvrije skiparadijs Livigno. Het plaatsje Livigno is een van de grootste en hoogstgelegen skigebieden van deze regio en is ontstaan uit drie dorpjes die in de loop der tijd zijn samengesmolten. De kou en vele sneeuw in december, januari en februari hebben Livigno de bijnaam “Small Tibet” bezorgd.

  Dit gebied is geschikt voor de beginnende en reeds wat gevorderde skiërs. De langste skipiste heeft een lengte van ongeveer 4 kilometer en is heerlijk breed. Ook voor de snowboarders biedt Livigno een legio aan mogelijkheden. Er is een funpark aanwezig met onder andere een halfpipe maar ook de offpiste mogelijkheden zijn talrijk.

  Tip: Als je heerlijk van de zon wilt genieten tijdens het skiën zul je er rekening mee moeten houden aan welke zijde je de dag begint. Begin je in de ochtend aan de Carosellokant van de vallei en in de middag, via de gratis skibus, bij de Motellinolift aan de andere kant van de vallei, dan ski je heerlijk de gehele dag in de zon.

  Naast een prachtig gebied om te skiën kun je om te winkelen ook terecht in meer dan 200 belastingvrije winkeltjes. Voor jong en oud, die houden van de après-ski is dit "de" bestemming want ook de bars, cafés en restaurants zijn behoorlijk goedkoop en ook erg gezellig!

  Kaart Livigno

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52346 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52346 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52346 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=20

  26 Andere accommodaties Livigno

  Bekijk alle accommodaties in Livigno

  In Livigno ligt 1 dorp

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]