Authentiek Frans skiën zonder lange wachttijden

  Wintersport Serre Chevalier Vallée

  Het skigebied: Serre Chevalier Vallée

  terug

  Pistes

  32km

  80km

  84km

  54km

  250km Totaal

  Liften

  Treinen 0
  Cabine 0
  Gondel 6
  Stoeltjeslift 20
  Sleeplift 28

  Hoogte

  2800m
  1200m

  Gletsjer

  geen

  Loipe

  35km

  Funpark

  4

  In dit skigebied boekten

  Reizigers alleen
  0%
  Stel t/m 30 jaar
  18,6%
  Stel ouder dan 30 jaar
  30,9%
  Gezin met kinderen 0-9 jaar
  1,1%
  Gezin met kinderen 10-16 jaar
  12,6%
  Groepen vrienden
  20,8%
  Overige groepen
  16%

  Wintersport Serre Chevalier Vallée

  Het skigebied Serre Chevalier Vallée is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de Nederlandse wintersporter en wij begrijpen wel waarom. Dit uitgestrekte gebied met 250 kilometer aan pistes biedt eindeloze mogelijkheden voor ieder type wintersporter. Ondanks de zuidelijke ligging zijn de sneeuwcondities toch vaak goed door de vele noordhellingen en veel pistes die tot 2800 meter reiken. De liften zijn nog niet zo modern, maar er wordt veel geïnvesteerd in betere liften en nog snellere verbindingen. Door deze ontwikkelingen en het door feit dat het gebied nog redelijk onontdekt is, zijn er ook bijna geen wachttijden bij de lift.

  Serre Chevalier Vallée bestaat uit authentieke bergdorpjes waarvan Chantemerle, Villeneuve en het hoogstgelegen dorp Monêtiers-Les-Bains de belangrijkste zijn. Briançon is een echte, historische stad en ligt aan het begin van het skigebied. Deze vier plaatsen worden ontsloten door liften en kabelbanen waardoor één van de grootste skigebieden van Frankrijk is gevormd. Er zijn voldoende off-piste mogelijkheden voor alle ervaren skiërs en snowboarders. De minder ervaren wintersporters kunnen uitstekend uit de voeten op de pistes van Chantemerle en Villeneuve.

  Top afdalingen in het gebied zijn de dalafdaling bij Briançon, de zwarte piste Luc Alphand die eindigt in het centrum van Chantemerle, de rustige, maar perfecte pistes van het Aiguillette deel tussen Briançon en Chantemerle (piste Les Eduits) en de rode afdaling Cucumelle, tussen Villeneuve en Le Monêtier les Bains in.

  Kaart Serre Chevalier Vallée

  #!uc=CarouselListBoxInfo3&locId=52327 #!uc=CarouselListBoxInfo&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco1&NumberAccosToDisplay=999&locId=52327 #!uc=RecommendedAcco2&NumberAccosToDisplay=999&locId=13

  15 Andere accommodaties Serre Chevalier Vallée

  Bekijk alle accommodaties in Serre Chevalier Vallée

  In Serre Chevalier Vallée liggen 4 dorpen

  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]