zaterdag 9 april, 8 dagen, 6 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 9 beoordelingen voor Chalets des Ecrins ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,8
    Kamer
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,9
    Ligging
    9,6
    Personeel
    9,0
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ruim 3 kamer app. voorzien van voldoende keukeninventaris. Sympathieke beheerder die elke dag het pad naar boven sneeuwvrij maakte (veel sneeuw gehele week). Is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn. Geweldig uitzicht over de piste een top lokatie komen hier zeker terug
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben dit appartement voor elf personen gebruikt met zeven personen. Dan is het goed te doen qua bezetting van slaap- en badkamers. Anders lijkt het wel erg vol te worden, met drie slaapkamers met drie bedden en slechts twee badkamers. De eettafel is voor elf personen ook wat krap, en de zithoek in de woonkamer zeker. Het appartement ligt heel dicht bij de piste, een zeer grote plus.
    3. Door:
      Angelique Van Kernebeek
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Direkt aan de piste. Heerlijke sneeuw. Appartement prima. Prachtig uitzicht. Eigenaar viendelijk en staat altijd klaar. Heerlijk wandelen. We hebben genoten👍👍👍🤗
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie locatie, direct aan de piste. Vriendelijke beheerder.
    6. Door:
      Rich
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De ligging kan bijna niet beter. Je skiet zo de piste op naast het huis en skiet weer zo naar huis, dus je hoeft geen meter te lopen om te skiën. In de bovenwoning van het chalet een magnifiek uitzicht op pistes en bergen en de hele dag zon op het balkon. Vlakbij de winkels (Front de Neige) o.a. supermarkt Sherpa en bakker en leuke terrassen onderaan de pistes.
    7. Door:
      Jb
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Perfecte ligging aan de piste. Jammer dat er na 18:00 uur geen warm water meer beschikbaar is. Verder een heerlijke week gehad.
    8. Door:
      Familie Rood
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een ruim verblijf (zeer zeldzaam in Frankrijk) met een nieuwe keuken, aan de piste, skiënd naar je chalet. Geweldig! Alleen een bad hadden we fijn gevonden voor ons zoontje. Er viel elke nacht erg veel sneeuw en elke ochtend stonden de beheerders de sneeuw van ons terras te halen en de weg begaanbaar maken. We gaan hier volgend jaar zeker weer boeken.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi gelegen chalet, praktisch naast de piste. Geen parkeergelegenheid. Prima de ruimte als je geen volledige bezetting hebt. Hele fijne vloerverwarming


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]