Chalets des Ecrins - Extra ingekocht

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 25 beoordelingen voor Chalets des Ecrins - Extra ingekocht ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,7
    Kamer
    8,2
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    8,8
    Ligging
    9,6
    Personeel
    9,0
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ruim 3 kamer app. voorzien van voldoende keukeninventaris. Sympathieke beheerder die elke dag het pad naar boven sneeuwvrij maakte (veel sneeuw gehele week). Is niet geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn. Geweldig uitzicht over de piste een top lokatie komen hier zeker terug
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben dit appartement voor elf personen gebruikt met zeven personen. Dan is het goed te doen qua bezetting van slaap- en badkamers. Anders lijkt het wel erg vol te worden, met drie slaapkamers met drie bedden en slechts twee badkamers. De eettafel is voor elf personen ook wat krap, en de zithoek in de woonkamer zeker. Het appartement ligt heel dicht bij de piste, een zeer grote plus.
    3. Door:
      Angelique Van Kernebeek
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,6
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Direkt aan de piste. Heerlijke sneeuw. Appartement prima. Prachtig uitzicht. Eigenaar viendelijk en staat altijd klaar. Heerlijk wandelen. We hebben genoten👍👍👍🤗
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie locatie, direct aan de piste. Vriendelijke beheerder.
    6. Door:
      Rich
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,4
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De ligging kan bijna niet beter. Je skiet zo de piste op naast het huis en skiet weer zo naar huis, dus je hoeft geen meter te lopen om te skiën. In de bovenwoning van het chalet een magnifiek uitzicht op pistes en bergen en de hele dag zon op het balkon. Vlakbij de winkels (Front de Neige) o.a. supermarkt Sherpa en bakker en leuke terrassen onderaan de pistes.
    7. Door:
      Jb
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Perfecte ligging aan de piste. Jammer dat er na 18:00 uur geen warm water meer beschikbaar is. Verder een heerlijke week gehad.
    8. Door:
      Familie Rood
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Een ruim verblijf (zeer zeldzaam in Frankrijk) met een nieuwe keuken, aan de piste, skiënd naar je chalet. Geweldig! Alleen een bad hadden we fijn gevonden voor ons zoontje. Er viel elke nacht erg veel sneeuw en elke ochtend stonden de beheerders de sneeuw van ons terras te halen en de weg begaanbaar maken. We gaan hier volgend jaar zeker weer boeken.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi gelegen chalet, praktisch naast de piste. Geen parkeergelegenheid. Prima de ruimte als je geen volledige bezetting hebt. Hele fijne vloerverwarming
    10. Door:
      Michel
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ligging van de chalets is fantastisch. De chalets zelf zijn prima uitgerust al mogen ze wel wat viltjes gaan plakken onder meubilair. Met een groep boven je heb je snel last van schuifgeluiden ondanks dat de groep zelf rustig is. De nacht voor de vertrekdag heeft het goed gesneeuwd en de eigenaar had de parkeerplaats en looppaden snel schoongemaakt.
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Groot appartement aan de piste. Appartement was schoon en zeer behulpzame en vriendelijke service. Zeker een aanrader, ook voor grotere groepen. Wij konden met 13 personen aan tafel.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement op een mooie locatie! Wifi helaas niet beschikbaar, zou wel welkom zijn.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Geweldig verblijf, zo direct aan de piste. Zijn hier nu voor de derde keer geweest. Ontvangst eigenaren super.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het was er heerlijk.
    15. Door:
      Jan van Elst
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      een geweldig huis midden op de piste
    16. Door:
      Michel
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Voor de 7e maal in hetzelfde chalet verbleven, helaas hebben ze tov vorig jaar geen onderhoud gepleegd. Voorbleed hiervan is dat de vriezer vorig jaar al met tape 'gemaakt' was, ondanks dat we dit vorig jaar hebben aangegeven is er nu nog meer tape gebruikt om de vriezer af te kunnen sluiten. Ook een bast in de ruit van de voordeur was afgeplakt met tape, dit is bij aankomst niet even gemeld. De ligging blijft geweldig en verder ziet alles er wel netjes uit van binnen. Hoezel een keer de muren witten geen overbodige luxe is. Al zouden ze dit maar doen om te zorgen dat iedereen netjes met het chalet om blijft gaan. Hieruit blijkt ook wel dat Sunweb de gecontracteerde accommodaties niet op detail inspecteert, het lijkt mij dat de hostess in het voor en na seizoen toch de tijd voor moet hebben, wij hebben deze persoon in ieder geval weer niet kunnen vinden. Wanneer het voor- en naseizoen gebruikt zou worden voor een controle kun je in een jaar alle acco's bezocht hebben. En dan laat je ook merken dat je het serieus neemt als reisorganisatie.
    17. Door:
      Paul
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Basic chalet (8 kamer versie), goed schoon. Overal ruime kamers en een grote woonkamer in het grootste appartement. Nadeel als je met een grote groep gaat is dat een deel via de buitentrap naar het andere appartement moet. De eigenaar is heel behulpzaam en flexibel en heeft een restaurant naast de chalets. De ligging mooi t.o.v. de piste en liften. Afhankelijk van de sneeuwcondities kun je op skies/snowboard bij het appartement komen en ook weer weggaan. Voor het chalet is een ruim terras (stoelen en tafels aanwezig) en daar kun je heerlijk bijna de gehele dag in de zon zitten (we hadden temperaturen tussen 6 en 10 graden boven nul en alle dagen zon). De chalets zijn niet goed bereikbaar als je niet goed kunt lopen (trappen en/of sneeuw paadje). De weg naar La Toussuire is goed maar heeft een groot aantal haarspeldbochten. La Toussuire is een typisch Frans wintersportdorp, redelijk wat hoogbouw, maar wel gezellig voor families. Het skigebied is redelijk er zijn nog wel veel sleepliften en de aansluitingen naar andere dorpen zijn afhankelijk van de sneeuwcondities.
    18. Door:
      Danielle
      Periode:
      maart 2017
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Met 4 volwassenen + 3 kinderen in 11 pers. chalet. Zeer ruim, maar ben je met 11 volwassenen dan is er te weinig zitruimte op de banken. Mooie keuken. Ligging fantastisch; gelijk aan de piste (kleine weg oversteken. Bij genoeg sneeuw tot aan de deur skien). Mooi uitzicht op de pistes en liften. Winkeltjes, afhaal skipas en materiaal op loopafstand. Skiberging aanwezig, maar geen schoendrogers. Geen WIFI. Wel mogelijk via plaatselijk vvv tegen betaling, maar bereik in t chalet daarvan is slecht. Eigenaren zeer vriendelijk en behulpzaam.
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie appartementen in chalet
    20. Door:
      Miriam Aarts
      Periode:
      januari 2017
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Geweldige vakantie huisjes direct aan de piste. Ook als niet gaat skien hoor je er toch een beetje bij.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2016
      Gezelschap:
      Anders
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prima appartement. We missen alleen en bad. Verder uitstekend gelegen. We ervaren een vriendelijke en goede service.
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2016
      Gezelschap:
      Anders
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      zeer vriendelijke ontvangst. locatie top!
    23. Door:
      Garbrand
      Periode:
      december 2016
      Gezelschap:
      Anders
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Uitstekende locatie, piste aan de voeten, winkels om de hoek, gezelligheid overal
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2016
      Gezelschap:
      Anders
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      basic, maar gezelliger dan op de foto, perfecte ligging met mooi uitzicht op de piste. Ruim chalet!
    25. Door:
      Hans Wessels
      Periode:
      februari 2016
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima chalet


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]