zaterdag 26 maart, 8 dagen, 6 personen incl. skipas, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg details beste prijs
   Toon details beste prijs

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Résidence Le Vermont ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Anoniem
   Periode:
   januari 2019
   Gezelschap:
   Vrienden
   5,8
   Kamer
   7,0
   Ligging
   7,0
   Personeel
   1,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   We hebben de service een 1 gegeven, de oorzaak hiervoor is dat we tijdens onze vakantie erg veel overlast hebben ervaren van mede gasten. Het betrof een grote groep jonge Fransen ( studenten) Deze groep was heel erg luidruchtig voor ons gevoel de hele dag onder invloed ,en trok zich van niemand iets aan. De lift de gang en het trapportaal werd onder gekotst, er hing een enorme stank. De geluidsoverlast ging door tot 4 uur in de nacht. We hebben deze overlast gemeld bij Sunweb, deze zou contact opnemen met de eigenaar, eerst lukte dat niet, eigenaar niet bereikbaar. Het personeel van Le Vermont was erg aardig maar waren niet in staat adequaat tegen deze groep op te treden. Wij hebben dus de hele week dag en nacht overlast ondervonden, geen nacht kunnen doorslapen. Bovendien is het erg vervelend dat je zodra je, het appartement verlaat geconfronteerd wordt met dergelijke asociale mensen. Wij hebben ze zelf 2 x op hun gedrag aangesproken. Daar wordt het niet echt gezelliger van. We hadden om een appartement met een rustige ligging gevraagd. We kregen een appartement op een etage waar van de 9 appartementen er 5 ( 10 persoonsappartementen ) aan studenten waren verhuurd. We hadden meer verwacht van zowel Sunweb als de eigenaar van Le Vermont. Door dit alles hebben wij geen leuke ontspannen vakantie gehad, Heel erg jammer. Niet voor herhaling vatbaar,


  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]