Résidence Les Chalets du Galibier - Voordeeltarief

    terug

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 40 beoordelingen voor Résidence Les Chalets du Galibier - Voordeeltarief ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,5
    Kamer
    7,5
    Maaltijden
    6,4
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    7,8
    Ligging
    8,2
    Personeel
    7,3
    1. Door:
      fam seepers/kozarowitzky
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer prettig verblijf gehad. Goed, efficient ontvangst door aardig personeel. Onderkomen basic maar goed uitgerust. Ligging tov de pistes is prima, zowel glijdend als met de bus kom je zonder veel moeite van en naar het chalet. Wij waren met 2 volwassenen en 4 kinderen (9 - 12 jaar): ook voor hen was er voldoende ruimte zodat we niet op elkaars lip hoefden te zitten. Wij zaten in het top-appartement waarbij een tweede kamer met badkamer op een tweede verdieping is. Kids hebben veel gebruik gemaakt van het zwembad.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartement is erg laat beschikbaar. Bagageruimte te laat open. Waarom is het zwembad op zaterdag gesloten? Locatie erg mooi gelegen. Appartementen netjes en schoon. Kussens zouden per verhuring gewisseld moeten worden. Of iig gecontroleerd.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vriendelijk personeel, prima appartementen, ligging tov ski lift perfect en dichtbij dorp. Ski bus prima geregeld. Wat beter kan is het gebeuren rondom aankomst en vertrek. Je kunt nog niet in je appartement, dus omkleden en bagage ergens stallen is een punt, dat kan beter geregeld worden. Het is nogal behelpen.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ontbijt bij het restaurant was erg karig. Stokbrood met kaas, ham en/of jam. Avondeten zaten wat bijzondere keuzes tussen. Wisselend van kwaliteit maar wat wil je voor dat geld :-)
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Ziet er overwegend prima uit en er ligt vlakbij een bushalte en skilift. Echter ook minpunten: we moesten met z`n allen in een koude schuur (buitentemp) omkleden en dit mocht echt niet binnen in het toilet oid, we konden tussen 10.30 en 16.30 niet bij onze spullen, moesten zelf beddengoed halen en omdoen, moesten zelf controleren of alle inboedel (tv, bestek, etc) er nog was, het zwembad bleek op zaterdag dicht en het pad naar het appartementengebouw was gevaarlijk glad..
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,9
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Locatie was prettig, paar meter van je appartement af en je bent al op een bergje richting een skilift, dorpje was prima veel restaurants. Was 1 supermarkt wat belachelijk duur was. Was bijna goedkoper om elke dag te gaan uiteten. Kamer was triestig, wij waren met 3 gegaan en kregen een 4 persoons appartement. Het was erg klein, kon amper je spullen kwijt. Zwembad is niks meer dan een bak met water met wat stoelen eromheen. Service aan de balie was prima maar was jammer dat je dingen als wc papier en afvalzakken zelf moet regelen bij de veel te dure supermarkt
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zoals naar ik vermoed vaker zijn de plaatsje mooier dan de realiteit. De kamers zijn prima maar ook basic, echt ingericht op de wintersporter. De gangen zijn best aan een verfje toe, en het hele complex kan sowieso best een update gebruiken maar toch gezien de prijs tevreden. Locatie is perfect. 200 mtr van de lift maar je kan er op de lange latten naar toe. (terug wel even lopen). Wat wel een tegenvaller was de gemeenschappelijke ruimte. Wij hadden op voorhand het idee dat deze in de avond ook open zou zijn; het leek ons leuk om daar ook met anderen wat te socializen maar dat bleek niet mogelijk. Na 20.00 is het aardedonker. Overigens is het personeel vriendelijk en behulpzaam en de broodjesservice uit de kunst. Kortom een zeventje.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      beddengoed niet afdoende. appartement niet netjes schoon
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartementjes. Alles is aanwezig en alles is schoon.
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      8,8
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    11. Door:
      Lian S
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor de wintersport een prima / top locatie. Zo uit het appartement de straat over steken en skiënd naar de eerste lift. En aan het eind van de dag kun je bijna tot het appartement skiën, misschien nog 5 minuutjes lopen. In de kelder misten we een plankje in de kast, waar we eventueel onze ski-helmen op konden leggen, en misschien iets van een rek, waar we de ski-schoenen konden ophangen, 1 paar paste in de kast bij de skies , de andere paar schoenen moesten mee naar boven. Verder ben je de hele dag in de bergen bezig, in de avond een klein hapje zelf klaar maken. En lekker vroeg, moe en voldaan je bed in. In het appartement is alles aanwezig wat je voor zo’n weekje nodig hebt, fijne bedden, nette douche en wc. De vloerbedekking in het appartement is wat minder. En voor deze tijd, waarin we leven, zou het heel fijn zijn, dat in het appartement ook WiFi is. Wij hadden prachtig weer, genoeg sneeuw , volop zon. We waren nu voor het 2de jaar op deze locatie, dus volgend jaar komen we graag terug.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Fijne appartementen op een toplocatie tegenover de skilift.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      10,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nette ruime appartementen met aardig personeel en goede service. Ligging net buiten het dorp maar aan de piste en de skibushalte is voor de deur dus ideaal. Ondanks dat er weinig sneeuw lag aan het begin van de week waren de pistes prima geprepareerd. Het skigebied is misschien niet het grootste maar zeker de moeite waard!
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het verblijf is prima, maar zeker geen 4 sterren appartement. Ik vond het een groot nadeel dat we toen we aankwamen heel veel instructies kregen over het verblijf; we moesten o.a. de kamer checken op dingen die stuk waren. Daarnaast verwachtten ze ook dat je de kamer schoonmaakt bij vertrek, maar dan moest je wel zelf schoonmaakspullen kopen. Wifi was ook niet gratis. Algemene indruk is erg schraal.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Vriendelijk, servicegericht (receptie)personeel, mooie ligging en mooie appartementen. Wij hadden het buitengewoon naar onze zin., De skibushalte was erg dichtbij en de skibus reed elke 15 minuten, waarna je binnen een paar minuten in het centrum van het dorp was. Stoeltjeslift was aan de overkant van de weg, je kon er naartoe skiën.
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,5
      Kamer
      9,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben genoten van ons verblijf alhier….wij hadden met z`n 2-en ervoor gekozen om een 6-persoonssudio te boeken dus we hadden ruimte genoeg. App. ziet er netjes uit bij aankomst ( althans wij hebben niets raars gezien). Twee separate slaapkamers met beiden een 2-persoonsbed en de ene badkamer met bad en de andere met een douche( voldoende warm water dus dat is ook wel ok!). Geen gebruik gemaakt van de hamam ,sauna en zwembad; uiteraard wel van de broodjes service en die is perfect! Wat ook wel makkelijk is dat de meneer aan de balie perfect Nederlands spreekt en de andere medewerkers genoeg Engels om alles vlot te laten verlopen. Is zeer zeker een aanrader om er nog een keertje naar toe te gaan. Het enige nadeel m.i. is dat het complex redelijk ver van het dorp gelegen is.... 10a 15 minuten wandelen en de skibus rijdt maar tot 20:00 terwijl de meeste restaurants in het dorp pas om 19:00 open gaan…..
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,8
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Wij komen hier al 15 jaar en altijd goed verzorgd
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Net appartement voor 4 personen. Wel krap als je met 4 personen bent. Inchecken gaat erg langzaam.
    23. Door:
      Jolanda
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Geen goede indruk. Bij aankomst kregen we om 16.30 een ellenlange toelichting van de receptie medewerker. Dit na een lange busrit en de eerste dag skiën, en je dus doodop bent. Een moment waarop je liefst zo snel mogelijk de sleutel van je kamer wilt, wilt douchen en eten. Al met al duurde het een uur voor we de sleutel kregen. Vervelende start vd vakantie. Dit kan veel beter en efficiënter. Het zwemwater was daarnaast behoorlijk koud. We kregen een klein vuilniszakje mee, wat te weinig was voor de hele week. Al met al wordt er erg veel beknibbeld op zaken die niet veel hoeven te kosten. Verder is de locatie simpel, maar prima voor de prijs die je betaalt. Piste en skilift is redelijk dichtbij.
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prima!
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima gelegen, klein maar comfortabele kamers, zwembad klein, aardig personeel, wel veel regeltjes (bv niet met skischoenen in lift)
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben het erg fijn gehad. pluspunten Prima locatie, gratis shuttle bus, ongeveer 15 min naar Valloire centrum. Mogelijkheid om skies matriaal achter te laten bij skiverhuur. grote lobby, brood service, leuk dorp, supermarkt id buurt (shuttlebus maakt stop daar) busreis ging erg vlot en soepel, veel been ruimte, stoelen konden naar achteren, usb oplaadpunt naast stoel, compliment aan buschauffeurs voor professionaliteit appartement niet modern, basic wel ruim genoeg, met ligbad, afwasmachine en balkon prima skigebied min punten inchecken va 17.00 uur - aankomst 8.00 uur uitchecken 10.00 uur - vertrek 19.00 uur receptie om 8.00 uur open om brood te halen, hierdoor is het ochtends haasten om op tijd bij de skiles te zijn sauna stelt niet veel voor zwembad aan de kleine kant receptie/lobby om 20 uur dicht - niet echt gezellig geen mogelijkheid om savonds nog te zwemmen of om iets te drinken lift defect (ik vermoed altijd;-)
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Wij hadden kamer 211, een kamer voor 4 personen. De kamer was echt erg klein; als we in de woonkamer het uitschuifbed uittrokken kon je er niet meer lopen. Het aanrechtblad was een gootsteen en een kookplaat, ruimte voor eenwaterkoker, afwas of om iets te snijden was er niet. De vloerbedekking was ook best vies. De bedden waren wel prima! Maar kleine en hokkerige kamer.
    28. Door:
      Cees
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima appartement, ietwat gedateerd. Ligging uitstekend. Vriendelijk personeel. Wij gaan zeker een keer terug!!
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartement werd om 16.30 uur beschikbaar gesteld volgens het regelement, maar zelf moet je het appartement om 10 uur verlaten. Bij correct schoon enz. bevinden is een appartement veel eerder beschikbaar en kan het aan de nieuw aangekomen worden gegeven. Bij andere appartementen ook via Sunweb kregen we een appartement soms om 11.30, 13.00 uur enz.
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    31. Door:
      Ja, Paula
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Heerlijke locatie voor een week skiën!
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima ligging, mooie en schone kamers.
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi appartement vlakbij de stoeltjeslift en de bus naar Vallier. In het bijzonder te vermelden is de broodservice, zodat je elke ochtend vers brood als ontbijt hebt. Je ski`s staan droog en afgesloten in je eigen kast in de kelder. Kortom een goede keus!
    34. Door:
      Eef
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,5
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Dut is onze 4de keer geweest in deze accomodatie en dat zegt voldoende. Het dorp vinden we geweldig en het appartement voldoet aan onze behoeftes. Dichtbij de lift en skischool, supervriendelijke mensen bij de receptie, kids genieten van het zwembad.
    35. Door:
      Ski liefhebbers
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Appartement voor 6 personen. Voor 4 personen wel goed te doen. Voor 6 personen lijkt ons wel wat krap. Alles wat je nodig hebt is in het appartement aanwezig. Naar de supermarkt kun je gratis met de skibus of zelf wandelen wat ongeveer 10 minuten in beslag neemt. Wij konden gelukkig van appartement de straat oversteken en naar dichtstbijzijnde lift skiën omdat er voldoende sneeuw lag. Het is een mooi ski gebied. Mooie lange pistes. Er was een Nederlandstalig persoon aan de receptie. Het is een nette accommodatie. Ook nette ski locker ruimte. Ligging is niet echt heel centraal maar wij vinden dit zelf geen probleem.
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      voor mijn gevoel voor het eerst dat ik een goede prijs-kwaliteit-verhouding in een Frans skioord krijg met prima service!
    37. Door:
      ja
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nu al voor de 3e keer in Chalets du Gallibier en weer naar volle tevredenheid, nette appartementen, rustige ligging en vlakbij de skilift. Heel fijn ook dat er deze keer een NL sprekende receptionist aanwezig was. Voor zowel de Sunweb host als de receptionist één al lof over hun diensverlening. Voor 4 volwassen zou ik de volgende keer wel voor een extra slaapkamer kiezen. Nu moesten twee van ons op een slaapbank en ondergeschiven matras in de woonkamer slapen.
    38. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      5,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      2,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Door de gescheiden appartementen van het hoofdgebouw moesten we regelmatige over zo goed als onbegaanbare en dus gevaarlijke paadjes en trappen met koffers skispullen etc. Was een zeer onprettige beleving.
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooie appartementen direct aan de piste. Tevens zwembad en sauna aanwezig! Genoeg handdoeken gekregen tijdens ons verblijf. Kelder waar de bagage in moet bij vertrek/aankomst is vies er lag van alles op de grond en de vuilnis bak die er stond was overvol, dit kan veel beter. Het inschrijven bij de receptie gaat niet erg snel (Frans tempo?)
    40. Door:
      Martijn
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      2,7
      Kamer
      1,0
      Ligging
      2,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Vies appartement, inchecken duurt super lang, vlekken op de kussens en bedden. Skikelder met zware deurdrangers waar je onmogelijk doorheen komt met je handen vol materiaal. Onhandig ver van de skiverhuur af voor een bus vakantie. Geen aanrader!


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]