zaterdag 10 april, 8 dagen, 8 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 8 beoordelingen voor Résidence P&V Premium L'Amara ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,4
    Kamer
    8,4
    Vakantie algemeen
    8,3
    Overige faciliteiten
    8,3
    Prijs/kwaliteit
    7,6
    Ligging
    9,1
    Personeel
    8,5
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Algehele indruk :prima Pittige prijs. Bank was aan vervanging toe.
    2. Door:
      Katja
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een top appartement, mooi ingericht en goede bedden.Goede rustige ligging. Groot voordeel: de grote parkeergarage onder de appartementen.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Nu voor de derde keer hier mogen verblijven en ook nu weer top! Appartement was al klaar bij inchecken om 12:30 dus heel fijn.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi groot skigebied met veel mogelijkheden voor dag skitrips. Leuk en schoon appartement met goede ligging tov pistes en skiliften.
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wordt geadverteerd met prima sauna en buiten whirlpool. Vertelt je niet dat je daar 29 euro voor dient te betalen. De bij het hotel behorende sauna en stoombaden zijn te klein voor het aantal gasten. Prima parkeer garage, nette kamers, goede service van het personeel. Jammer dat er geen douche en omkleed gelegenheid is voor zaterdag aankomst/vertrek gasten die willen skien voordat kamer gereed is of na uitchecken.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede service m.b.t. bagage opslag en beschikbaarheid receptie. Fijn dat op laatste dag gewoon sleutel ingeleverd kan worden en je niet hoeft te wachten op een eindcontrole. Alleen jammer dat je maar 1 set sleutels voor de ski-lockers krijgt in een 8-persoons appartement. Een extra set kost 40 euro, wat wel nodig is, maar ook zeer duur.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      De bewijzering als je de garage inrijdt is erg verwarrend.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]