zaterdag 3 april, 8 dagen, 4 personen incl. skipas, Logies

  Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg details beste prijs
   Toon details beste prijs

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 3 beoordelingen voor Appartementen Schindlhaus ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Anoniem
   Periode:
   februari 2020
   Gezelschap:
   Vrienden
   7,4
   Kamer
   7,0
   Ligging
   8,0
   Personeel
   7,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Appartement was prima, goede douche en ruim. Netjes en schoon. Schoonmaakkosten en toeristenbelasting viel erg tegen. Lattenbodem in 1 bed was kapot en hebben we zelf gemaakt.
  2. Door:
   Anoniem
   Periode:
   januari 2020
   Gezelschap:
   Vrienden
   4,9
   Kamer
   7,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   1,0
   Overige faciliteiten
   4,0
   Personeel
   5,0
   Prijs/kwaliteit
   4,0
   Vakantie algemeen
   6,0
   Het appartement is best oké, zolang je maar niet op zoek bent naar de Tiroler sfeer. De inrichting was in orde. De omgeving is rustig, tenminste als de andere gasten een beetje rustig zijn. Dat was tijdens ons verblijf niet elke nacht zo. Het was geregeld luidruchtig en elders in Söll vind je met gemak een betere nachtrust. Dat de nabijgelegen kerk elke ochtend om 06:45 ruim 40x zijn klokken luid, daar kun je je aan storen, maar wil je op tijd naar de piste, dan weet je, dat je je niet zult verslapen. Dat het op de gang van het appartementengebouw pikkedonker was als het buiten ook donker was, verbaasde ons. Een paar led-lampen zouden de veiligheid in geval van nood vergroten.
  3. Door:
   Anoniem
   Periode:
   januari 2020
   Gezelschap:
   Anders
   6,3
   Kamer
   8,0
   Ligging
   8,0
   Overige faciliteiten
   4,0
   Personeel
   5,0
   Prijs/kwaliteit
   4,0
   Schoonmaak
   8,0
   Vakantie algemeen
   7,0
   Appartement is in orde. Schoon en compleet, maar standaard ingericht, maar alles is echter aanwezig en ook bedden liggen behoorlijk. Ligging op korte afstand van skilift, bus stopt vlakbij en op terugweg kun je bij voldoende sneeuw tot 100m voor de deur skiën. Ga je voor Tiroler sfeer, die vind je hier simpelweg niet, de huurprijs is aan de (te) hoge kant. Wel ligt er een supermarkt en bakker erg dichtbij. Er liggen meer appartementen dan je zou verwachten en dus is het ook niet altijd even rustig. De kerk ligt dichtbij en slaat elke morgen om 06:45 uur een keer of 40. De fanatieke skiër zal het niet erg vinden. Die is dan op tijd wakker je op tijd om de broodjes (vanaf 07:30) te halen.


  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]