Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg details beste prijs
   Toon details beste prijs

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 1 beoordelingen voor Alpenhotel Kindl ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Y Lutgert
   Periode:
   januari 2018
   Gezelschap:
   Anders
   8,4
   Kamer
   8,0
   Ligging
   8,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Schoonmaak
   9,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Wij zijn hier een week geweest. Het personeel is uiterst vriendelijk. Hotel is schoon en de kamers worden iedere dag schoongemaakt en krijg je nieuwe handdoeken voor het wellness gedeelte. Ontbijt is genoeg keuze. In de middag koffie/thee met gebak is heerlijk. En in de avond een 4 gangen dinner. Meer dan genoeg. En ze hadden onthouden wat we hadden gedronken en vroegen of we weer hetzelfde wilden bestellen. Zo attend. Rustige omgeving om goed te slapen. Een shuttlebus om je naar de piste te brengen, je moet wel reserveren. En als je gaat vliegen en langer dan 3 dagen daar verblijft kan je gratis worden opgehaald van de luchthaven. Als je contact met hun opneemt. Laatste dag is op verzoek de sauna voor ons aangedaan zodat we nog even konden genieten. Dat vinden wij een geweldige service. Dit hotel raden wij zeker aan voor anderen. Wij komen hier zeker terug!!!!


  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]