Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg details beste prijs
   Toon details beste prijs

  Ervaringen

  Beoordelingen

  Er zijn 3 beoordelingen voor Alpin Resort Sport & Spa - Extra ingekocht ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

  Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

  De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

  1. Door:
   Johan
   Periode:
   januari 2020
   Gezelschap:
   Anders
   8,6
   Kamer
   7,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   10,0
   Overige faciliteiten
   9,0
   Personeel
   10,0
   Prijs/kwaliteit
   8,0
   Vakantie algemeen
   9,0
   Goed hotel met all inclusive formule en geen gezeur (of toezicht). Vriendelijk personeel, leuke bar met ruime entree. Buitenzwembad, sauna met bubbelbad op het dak. Relatief dichtbij gondel circa 300-400 meter lopen. Kleine open ruimte voor skies, maar geen aparte lockers. Het sauna landschap is groot met een grote opgietsauna, een kleine sauna, 2 damp cabines, een infra rood ruimte, een grote rustruimte en een bubbelbad op het dak. Er zijn handdoeken, sapjes, thee en alles wordt goed aangevuld. Bij slecht weer kun je zelfs vragen om de sauna eerder op te starten. Er is echter geen toezicht. Het zou een naaktsauna zijn, maar er zijn zat mensen die in badbak rondlopen. Ook mobieltjes zijn geen probleem. Diverse mensen waren op hun mobiel bezig, regelmatig gaat een telefoon af of heeft iemand een gesprek. Niemand die er iets van zegt. De twee opgietingen per dag zijn verder lekker. !Tip, haal een cocktail bij de bar en neem deze mee naar het bubbelbad Eten is er volop, 2x ontbijt, middag snack en avond eten (chique gerechten) zijn inclusief. Het drinken, met name alcohol, is ook bijna allemaal inclusief. Bier, cocktails, whiskey, rum enz. enz. Populair bij grote (engelse) groepen die heel de avond genieten van de bar. Overigens alle mensen in dit hotel werken hard, zijn vriendelijk en je kunt zoveel bestellen als je wilt. Vrijheid, blijheid. Cocktails halen voor het bubbelbad of in de sauna met zwembroek. Geen probleem. De kamers die wij hadden geboekt, lijken echt niet op de foto`s. Maar goed, de kamer was weliswaar gedateerd, maar wel enorm ruim en verder goed. Let dus op bij het boeken. Enig nadeel was de herrie in de ochtend van de karretjes en om 07:00 gaat de kerktoren los. De berging voor skies, zijn echt voor de skies alleen. Een snowboard kun je gewoon op het balkon zetten. Nogmaals, niemand klaagt nergens over. Met een grote groep vrienden, gek op sauna en lust je wel een cocktail, biertje enz, dan is dit een perfect hotel!
  2. Door:
   Anoniem
   Periode:
   maart 2019
   Gezelschap:
   Stel
   7,7
   Kamer
   8,0
   Ligging
   7,0
   Maaltijden
   8,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   8,0
   Prijs/kwaliteit
   7,0
   Vakantie algemeen
   8,0
   Goed hotel, prima all inclusive, transfer terug naar de luchthaven slecht geregeld.
  3. Door:
   Anoniem
   Periode:
   januari 2019
   Gezelschap:
   Vrienden
   9,0
   Kamer
   9,0
   Ligging
   10,0
   Maaltijden
   9,0
   Overige faciliteiten
   8,0
   Personeel
   9,0
   Prijs/kwaliteit
   9,0
   Vakantie algemeen
   9,0


  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]