zaterdag 28 maart, 8 dagen, 5 personen incl. skipas, All inclusive

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 16 beoordelingen voor Adler Resort ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,5
    Kamer
    8,9
    Maaltijden
    7,8
    Vakantie algemeen
    8,6
    Overige faciliteiten
    8,4
    Prijs/kwaliteit
    8,2
    Ligging
    9,1
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Toplocatie waar we graag terugkwamen en ook in de toekomst zeker weer wel eens zullen verblijven. Nadeel en steeds storender is het toenemend aantal badjassen aan de bar. Wij vinden het ongepast dat wellness-deelnemers na het relaxen in badjas naar de bar komen en daar, al of niet in groepsverband, rond blijven hangen. Ga je eerst douchen en/of omkleden en doe kleren aan! Wij snappen niet dat mensen dit überhaupt doen, maar zeker niet dat hotelmanagement hier niet tegen optreedt. Verder is het echt een aanrader !
    2. Door:
      Gisella
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      De kamer was fantastisch. Ook het opklapbed in de kamer was heel comfortabel ! Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid en het diner buffet heel afwisselend! Het personeel heel vriendelijk! De ligging naar de ski-lift was ook super!
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het is een top hotel vriendelijke bediening ,schoon,geweldig het verwarmde zwembad buiten,eten is zeer goed met ruime keus en leuke gerechtjes, alles is er super geregeld ook het ski ruim waar je per kamer een aparte kast heb voor je spullen alles met pasje in te komen ook bij de SPA
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,4
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Adler Resort is een mooi hotel. Twee minpunten zijn het eten met de restaurants waar gegeten wordt en het uitklapbed in het appartement. - De tafels waaraan je eet zijn niet opgedekt. Ze zijn naar mijn mening kaal en ongezellig. Een mooie opgedekte tafel met een bijvoorbeeld wit tafellaken zou al een mooie aanvulling zijn. Daarnaast vind ik het avondeten niet in verhouding staan met de uitstraling van het hotel. Het niveau van het eten is erg matig. Ook de `Kuchen` die `s middags worden aangeboden vallen tegen. Dit zijn de overblijfselen van de desserts van de avond ervoor. Het ontbijt daarentegen is prima verzorgd maar ook hier zou het sfeerverhogend zijn als de tafels zouden zijn gedekt. - Het 2 persoons uitklapbed in ons appartement had 2 matrassen van 80 cm breed. Als je standaard matrassen van 90 cm breed gewend bent valt dit op. Voor een dergelijk hotel zouden alle matrassen minimaal 90 cm breed moeten zijn. Als dit niet zo is moet men de gasten hier vooraf over informeren. Verder is het een mooi hotel met een goed ligging. Zoals gezegd is het een mooie accommodatie met een redelijke spa, zwembad en gym. Zoals eerder aangegeven is het ontbijt ook goed verzorgd. Ook de shuttle service die je op gezette tijden naar andere pistes brengt of ophaalt is erg comfortabel. Verder is er voor iedere kamer of appartement een aparte afgesloten locker voor je skimateriaal en bij de spa voor je badspullen. Ook top geregeld! Ook de inclusief zijnde dranken is erg prettig. Dit beperkt zich niet alleen tot koffie, thee, bier en frisdranken, maar is zeer uitgebreid. Ik zou dit hotel best nog eens willen bezoeken maar misschien dan zonder een snackmogelijkheid in de middag en zonder avondeten. Ik geloof echter niet dat je zonder `all inclusiv` kunt boeken bij Sunweb.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Het hotel, personeel en het skigebied is meer dan 10 punten waard. Vorig jaar zijn we hier ook geweest en volgend jaar gaan we hier zeker weer heen.
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Alles klopte weer, zoals gewoonlijk bij Adler. Alleen dit keer viel de keuken tegen. Over het algemeen was het eten slecht , met als dieptepunten de 1e avond ( Oostenrijkse avond) en de laatste avond (leek op kliekjesavond). Ondanks dat de rest allemaal erg goed is, betwijfelen we of nog terugkomen
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Lokatie is top. Bijna direct op de piste en korte afstand naar centrum. Parkeren voor / onder hotel. Kamer was netjes, maar schuifdeuren naar sanitair was niet solide en kon niet op slot. Het ontbijtbuffet is prima en uitgebreid, maar in de avond is het een echt buffet diner. Veel lauw of overcooked eten. We hebben in Oostenrijk in hotels veel beter gegeten. We zijn een avond naar de Grill a la carte geweest en kregen door onze all inclusive daar 20 euro p.p. korting. Omdat het diner daar ruim 275€ kostte voor 2 volwassenen en 3 kinderen was dit een buitengewoon duur gebeuren en het niet waard. Het eten daar was overigens goed. Wel raar dat je dan in eens wel voor je drankje moet betalen (ondanks de all inclusive en het feit dat het drankje van dezelfde bar komt).
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi resort met goede faciliteiten en service. Eten in buffet restaurant is goed en gevarieerd, skiruimte zeer goed en schoon waar ook een nette en schone heren- en damestoilet aanwezig zijn. 2-kamer appartement met 2 aparte ruimte met douche en wc is ruim en netjes. Fitnessruimte is vrij klein, zo ook het binnenzwembad.
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Mooi hotel. Goed appartement, zeer ruim en perfect schoon. Goede bedden. Heerlijk ontbijtbuffet. Dichtbij de reiterkogelbaan. Het avondbuffet was beduidend minder. Al met al een aanrader!!
    12. Door:
      Bram
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Adler resort is een mooi Hotel/appartementencomplex dicht naast de piste. Personeel erg vriendelijk. Zeker de moeite waard om nog een keer een verblijf te boeken!
    13. Door:
      Maud
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      9,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Zeer mooi hotel. Wel jammer dat als je in bijvoorbeeld huis 1 zit je door het Atrium (is binnenplaats) naar ontbijt, diner zwembad enz moet. Voor ons als volwassenen niet erg maar met die vrieskou iedere keer een stukje naar buiten is niet fijn. Alles was tot in de puntjes verzorgd echter wat wij echt misten was een gastheer of gastvrouw die eens vroeg hoe ons verblijf beviel. Bij vertrek werd de toeristenbelasting geïncasseerd en niet eens gevraagd hoe het was geweest. Verder is de bediening overal in het hotel wel echt uiterst vriendelijk.
    14. Door:
      Wilem van Duijn
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super hotel. Prachtige suite van alle gemakken voorzien. Onbetaalbaar uitzicht. Alleen maar lof over personeel, service met hoofdletter S.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Prachtig resort met hele mooie ruime en nieuwe appartementen, direct aan de piste (wel een superglad weggetje naar en spekgladde rare doorgang in hotel),maar heerlijk eten van uitgebreid buffet en bovenal de uitstekende en attente service. Voor oud-en-nieuw was superleuke avond opgetuigd met band, spectaculaire ijsbar en onbeperkte champagne.Tot volgend jaar.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2017
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      prachtig resort met mooie moderne appartementen direct aan de piste met bijzonder vriendelijke en attente service, lekker eten en drinken, veel gezelligheid en leuke entertainment, we komen zeker weer terug!


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]