Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 57 beoordelingen voor Hotel Lindauhof ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    6,7
    Kamer
    5,9
    Maaltijden
    6,0
    Vakantie algemeen
    6,4
    Overige faciliteiten
    6,0
    Prijs/kwaliteit
    7,0
    Ligging
    9,3
    Schoonmaak
    6,9
    Personeel
    6,3
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Veel dingen kapot ( bedlampje, gordijnen, zeeppompje, etc. Slecht gepoetst Geen matrasbeschermer maar slechts één hoeslaken, direct over het matras.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wat een leuk hotel en wat een fijn groot gebied! Het hotel is echt gedateerd maar schoon en prima. De eigenaren werken zich een slag in de rondte maar hebben duidelijk geen horeca ervaring. Dat betekent dat ze heel hard werken maar weinig werk verzetten. De bedoeling is echt goed. Ook heel fijn dat je nog even kan douchen voor je na de laatste pistedag weer de bus in stapt. Wij waren verrast door het eten, dat hadden we niet verwacht gezien de prijsstelling en de eerdere reacties. Het was echt goed en voldoende. Vanuit het hotel sta je in 30 meter aan de lift. Ik zou hier zeker terugkomen, maar verwacht geen vijfsterrenhotel voor deze prijs.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De kwaliteit van de schoonmaak kon beter en er mocht vaker schoongemaakt worden.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,9
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      6,1
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Er was weinig variatie bij het ontbijt en avondeten.De kwaliteit van het eten was prima. De kamer was verouderd. Het hotel is toe aan onderhoud en vernieuwing. Het personeel was wel zeer vriendelijk en behulpzaam. De ligging was top.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,0
      Kamer
      6,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Diner en ontbijt waren wel heel erg simpel en sumier. Kamer was wel schoon. Locatie maakte daarentegen wel heel erg veel goed. Direct aan de piste.
    7. Door:
      Ellen Hagen
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het enige vervelende was dat de sleutel een aantal dagen niet deed.
    8. Door:
      Corry Hagen
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,7
      Kamer
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het hotel is gedateerd. Je kan ook niet heel veel verwachten voor de prijs. Wij hadden geen keus,daar we met 3 personen op een kamer wilden. Dat lukte alleen bij dit hotel. Het eten is niet geweldig en je zit met anderen aan 1 tafel. Vonden we niet heel erg. De eigenaren doen erg hun best. Overdag is er niets te bestellen.Nu ben je op een skivakantie toch overdag weg,maar wij reisden met de nachtbus en dan is het wel lekker Om koffie/ broodje te kunnen bestellen,als je s morgens tegen 9 uur aankomt.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Eenvoudig, maar wel goed. Ze doen heel erg hun best en proberen het iedereen naar de zin te maken
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De ligging van het hotel is zeer goed, namelijk dicht bij de skipiste. Het hotel is wel gedateerd maar dat heeft ook wel zijn charme. De slaapkamer is prima (met balkon) maar de badkamer is erg klein en kan een opknapbeurt gebruiken.
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,6
      Kamer
      6,0
      Kindvriendelijkheid
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Basic hotel. Je krijgt wat je mag verwachten bij deze prijs. Kamers niet ruim en gedateerd, maar schoon. Eten was was prima. Je mist gezelligheid in de aankleding van het hotel. De bar is maximaal tot 22 uur open, maar zit er niemand meer na het eten, sluiten ze ook meteen. Dan is er ook niet veel meer te beleven. Er zijn buiten de sauna (niet gebruikt) geen faciliteiten. Locatie is top! Dichtbij de piste en liften in een leuk gebied. Niet druk en ideaal voor gezinnen. Niet als je van feesten en stappen houdt 😉
    13. Door:
      Nita
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,9
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vriendelijk en behulpzaam personeel, compliment en veel respect voor deze mensen, ze werken keihard ! Super hotel, heerlijk dichtbij gondel, skischool en apresski. Hotel is gedateerd, maar daar is de prijs ook naar. Verwacht voor deze prijs dan ook geen mega luxe. Ontbijt is prima en wordt steeds aangevuld. Avondmaaltijd is ok.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima verblijf gehad met goed ontbijt. Prijs voor ontbijt en diner vonden we wel hoog, 15,- en 25,- (bij aankomst ontbijt extra genomen, omdat het er nog niet bij in zat). Genoeg keuze aan broodjes (ook volkoren). Bar gaat pas open om 18.00 uur als diner start, dat is jammer, zouden ze veel meer uit kunnen halen. Afstand tot piste is echt ideaal. Heerlijk verblijf gehad, maar ze kunnen er nog meer van maken.
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Lindauhof is een eenvoudig, maar prima hotel. Zeer dicht bij de piste! Vriendelijke medewerkers. We hebben hier prima geslapen, lekker kunnen douchen en goed gegeten. Het kan vast wel beter, maar gezien de prijs/kwaliteit verhouding, zijn we van plan om hier volgend jaar weer naartoe te gaan.
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      6,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Een vrij sober hotel wat qua ligging super ligt. Meteen naast de liften waarmee je zo naar Saalbach en Hinterglemm kunt. De mensen van het hotel waren vriendelijk en behulpzaam. Eten was `gewoon` maar mede door saladebuffet goed te doen.
    17. Door:
      wout
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Uitstekende prijs-kwaliteit & ligging
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,4
      Kamer
      5,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het grote pluspunt is de uitstekende ligging. Skiruimte was prima.De 3 p kamer was echt klein, er was naast de bedden heel weinig ruimte. Voor een spelletje `s avonds kun je beneden aan een grote tafel zitten in een aparte ruimte. Om 22 uur gaat de bediening wel dicht. De badkamer was schoon, de kamer niet echt, nogal stoffig onder het bed. De nachtlampjes deden het niet. Er was geen shampoo of zeep. Er zijn een paar föhns in het hotel, maar ik greep ernaast. Ze waren al uitgeleend. Ik kon er een kopen in het dorp zei de mevrouw... De sauna was lekker , Turks stoombad buiten werking. Het eten was best lekker voor de totaalprijs.Ontbijt steeds gelijk, voor bruine broodjes moest je snel zijn. De yoghurt was de hele week met bosbessen. Er waren wel altijd gekookte warme eitjes. Bij aankomst is het ontbijt €15,- Beter om zelf iets mee te nemen. Op de vertrekdag betaal je €25 voor het diner, daarvoor kun je elders beter eten. Algehele indruk: prijs was laag, de kwaliteit dus ook niet top maar wel voldoende.
    19. Door:
      Bernard
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,1
      Kamer
      4,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      4,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel is overal gedateerd. Kamers zijn groot genoeg. Deuren worden geopend met pasje. TV zonder Ned. Zenders. Badkamer klein maar douche is geoot genoeg. Bedden van slechte kwaliteit. Ontbijt prima avondeten is oké maar verwacht geen hoogstandjes. Locatie is top naast skishop en 100 meter van de liften. Skihok aanwezig. Prijzen in gebied zijn lager dan gemiddeld in Oostenrijk. Zal het hotel wel aanraden anderen maar dan voornamelijk door de ligging
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Douche heeft echt zn beste tijd gehad, wc pot was echt vies. Nieuwe eigenaren zijn heel vriendelijk, doen echt hun best. Hun eerste seizoen. Eten was goed. Hopelijk renoveren ze de boel nog beetje, dan komen we x terug.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      1,9
      Kamer
      1,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      1,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Schoonmaak
      2,0
      Vakantie algemeen
      1,0
      Zeer oud hotel , douche hangt met ti-raps aan elkaar. Bekleding restaurant is vies en oud. Eten is zeer slecht ! Buffet ligt uren lang droog te stoven en zelfs dessert is dagen oude cake en chemisch smakende apfelstrudel . Neem je tafelgenoten mee ? Vraag vooraf een prijs want wij betaalden 25 euro per per persoon extra voor iets wat een schnitzel moest lijken met een lasagne saus uit een potje erop en een vette plak kaas (aufbackschnitzel ). Een bijzondere ervaring nadat je er ook nog ruim een uur op moest wachten ... en al die tijd stond het dessert al klaar.... Pluspunt ? De serveerder in zijn joggingbroek!
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      5,0
      Kamer
      4,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Ondanks de prachtige ligging toch de nodige minpunten: - personeel was niet erg klantgericht en tot weinig service bereid - het ontbijt begint pas om 8:00 uur, terwijl eerste liften om 8:00 uur ook al open zijn - de bar van het hotel was `s middags niet open en `s avonds alweer redelijk vroeg gesloten - de kamers waren niet erg schoon
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      5,0
      Kamer
      3,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      3,0
      Het hotel is in slechte staat. Schimmel in de douche. Kapotte wasbak en afgebroken zeepdispenser die niet gebruikt kunnen worden. Je moet dus zelfs je shampoo en douchegel regelen. Personeel is niet allemaal even vriendelijk en behulpzaam. Rare combinaties van eten wat ook niet hoogstaand is.
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Eerste indruk van het hotel was prima. Super ligging, nog geen 200 meter naar de piste lopen. Het hotel was simpel, maar oogt netjes. Een kleine kamer, wel relatief schoon. De koffer kon je niet open slaan op de grond, daar was te weinig ruimte voor. De hotelkamer bevat een 2 persoonsbed, 2 stoelen, tv, kledingkast en kleine badkamer. Restaurant had niet genoeg tafels voor ieder stel/ familie. Wordt opgelost door 1 vaste tafel te reserveren, waarbij je ook bij anderen aan tafel komt te zitten. Prima, het was wel een leuke ervaring, je spreekt zo andere wintersporters. Het ontbijt was simpel (tussen 8 en 10 uur), maar bevatte wat nodig was (brood, kwark, muesli, divers beleg, gekookt ei en fruit, koffie/thee/sap). Avondeten (tussen 18 en 20 uur) of in buffetvorm of een keuzemenu. Geen 5-sterren, maar prima! Prima 5-daags verblijf gehad! Het hotel bevatte nog een sauna/rustruimte, maar hier hebben we geen gebruik van gemaakt (was alleen mogelijk tussen 15 en 18.30 u).
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Familiekamer voor 5 personen was erg ruim en schoon. Douche was matig vooral na het skiën gewoon koud en nauwelijks een straal. Eten is te doen. verwacht geen hoogstandjes. Ontbijt weinig keus en aangelengde jus de Orange. Ligging van het hotel is perfect. Er kan veel meer uitgehaald worden dan nu wordt gedaan.
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel lindauhof. In handen van Hongaarse eigenaar. Mensen doen hun uiterste best. Topverblijf! Lopend naar de ski en en apresski :-) Eten normaal! geen overdaad maar precies prima voor de prijs elke dag iets anders op het menu en smakelijk! Kamer prima verzorgt netjes en elke dag schone handdoeken. Keurige staat en schoon
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel lindauhof. In handen van Hongaarse eigenaar. Mensen doen hun uiterste best. Topverblijf! Lopend naar de ski en en apresski :-) Eten normaal! geen overdaad maar precies prima voor de prijs elke dag iets anders op het menu en smakelijk! Kamer prima verzorgt netjes en elke dag schone handdoeken. Keurige staat en schoon. Ik kan hier geen reactie kwijt over Sunweb zelf maar zou toch wel graag melden dat de service en klantvriendelijkheid van Sunweb een dikke 10 verdient!!!. Meerdere malen contact gehad geen enkele moeite is teveel. Zeer vriendelijk te woord gestaan, zeer duidelijk alles keurig verzorgt en op tijd. Er zijn zat reisorganisaties die hier een puntje aan kunnen zuigen. Top Top Mensen van Sunweb!!
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ondanks de tijdelijke eigenaars deden ze veel moeite eten was lekker geen overdaad elke dag iets anders. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Linnengoed volgens afspraak keurig ververst. Een voor ons bekende lokatie. De eerste maal Fieberbrunn voor mijzelf was 1976 en voor mijn zoon in 2000 toen hij 1 jaar oud was. Heeft leren lopen op de hoek van het talstation streuboden. Door omstandigheden een aantal jaren niet kunnen afreizen naar Oostenrijk, maar op het moment dat de beslissing genomen werd geen seconde twijfel. Fieberbrunn zou het worden en als het kon zo dicht mogelijk bij de piste en liften. De eerste keer dat ik zelf in Lindauhof verbleef was ik 12 jaar. Ondanks de grote veranderingen en proffesionalisering van Fieberbrunn in het algemeen was het `thuisgevoel` er vanaf de eerste minuut. Buiten de prima vakantie met heeeeel veeeeel sneeuw wil ik graag van de gelegheid gebruikmaken om een heel groot compliment te maken naar het team van Sunweb. Zo begrijpend zo klantvriendelijk. meedenken met alles wat je maar wensen kan. Zelfs ondanks we er zelf niet aan gedacht hadden toen 1 reisgenoot niet meeging om na te vragen of we iets van de reissom konden terugkrijgen. ( ondanks de al zeer aantrekkelijke prijs) alsnog een kleine tegemoetkoming ontvangen. Ook de vriendelijkheid van het team aan de telefoon is een diepe buiging waard. De mensen werken mijns inziens met veel pleizer bij Sunweb, Misschien wel met net zoveel plezier als dat wij onder leiding van Sunweb onze wintersport gevierd hebben. Veel dank en tot de volgende reis. ( Vader en Zoon uit Barendrecht )
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      3,8
      Kamer
      2,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      3,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      2,0
      Direct na aankomst bleek de 2 geboekte 3 persoonskamers niet beschikbaar. We konden wel 2 x 2 persoonskamer krijgen. Op de papieren stond duidelijk wat we hadden geboekt. Ook een gevraagde balkon kon niet, want ook deze kamers waren reeds vergeven. WIFI is in het hele hotel NIET aanwezig, ook dit itt de beschrijving op de Sunwebpagina. Hotel heeft achterstallig onderhoud. Scheuren in de muren en schimmel in de kitranden op de badkamer. Vergaande glorie, ouwe meuk. De slaapkamer Op de kamer was een hang-legkast met maar 1 legplank en de rest hang, met veel te weinig hangertjes. Onder het bed is een lade. Als je de stoelen wegzet kan de lades ook open. Niet zo handig eigenlijk. Kamer is erg klein. De badkamer In de badkamer was geen raamsverduistering aanwezig. Het tegenoverliggende hotel keek linea recta in de badkamer. De vrouw des huizes bracht toch maar een kussensloop om voor het raam te doen. Douchen moet je rond 1630 tot max 1730 doen. Anders heb je koud lauw water. De douchecabine is te klein, je kunt niet bukken. Alles is net passend gemaakt voor de ruimte maar niet voor de klant. Ook de beschreven föhn was niet op de kamer. Maar je mocht deze van de vrouw des huizes elke dag lenen indien nodig. Wel aardig van haar. Van de 2 aanwezige droge saunacabines deed er slechts één. Echter, de rest van de periode is de sauna gewoon buiten gebruik geweest. Zeer weinig keuze voor ontbijt. Broodjes zijn vers. Na 3 keer te hebben gevraagd voor naturel yoghurt zijn we maar gestopt. Het eten in het hotel is SLECHT. Je moet wel optijd moet zijn, want het buffet (vlees, dessert) wordt onvoldoende aangevuld gemaakt. Te laat is houten kaak.
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Een prima hotel met hele goede prijs kwaliteit verhouding. Perfecte locatie en een prima degelijke kamer die schoon was. Veel recensies zijn negatief over het eten maar voor die lage prijs is het niet realistisch om fancy eten te verwachten. Wij vonden het eten echt meer dan goed voor die prijs. Ik zou dit hotel absoluut aanraden want het ligt zo goed als tegen de skilift aan. Het enige minpunt dat ik kan bedenken is dat er snachts wat lawaai op straat was maar daar hebben de andere hotels die daar liggen dan ook last van en daar kan het hotel niks aan doen.
    31. Door:
      Jongejan
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is een prima hotel als je een slaap- en doucheplek zoekt vlakbij de piste. Ontbijt is prima, avondeten valt tegen. Weinig variatie en zelf vitamines meenemen, want dat ontbreekt eraan! Personeel is vriendelijk, maar het voelde wel alsof ze uitgebuit worden. We hebben de hele week continue vier dezelfde personen gezien, die alles deden en nooit vrij waren. Kamers worden elke dag schoon gemaakt, inclusief handdoeken die je vervangen wilt hebben. Bedden zijn prima. WiFi is ronduit slecht. Geen echte bar of lounge waar je even kan zitten.
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      4,6
      Kamer
      1,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      De ligging van Hotel Lindauhof was uitstekend; vlakbij de skilift en de piste. Het hotel zelf viel echter tegen; met name de hygiëne van de kamer en het eten waren erg slecht. Het buffet was zeer matig en de service zeer beperkt. Ontbijt is pas vanaf 8:00 uur beschikbaar `s ochtends, wat vrij laat is als je vroeg de piste op wilt. Wij hadden bij onze boeking aangegeven dat er twee vegetariërs bij waren; daar werd geen rekening mee gehouden. Al met al is ons verblijf tegengevallen en zouden we niet nog een keer dit hotel boeken.
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij waren een groep van 28 mensen met kinderen in de leeftijd van 17 - 26 jaar. We waren de eerste gasten na de zomerstop. Dat bleek wel uit een aantal zaken die niet helemaal schoon (meer) waren. Schoonmaak tijdens het verblijf van de kamers overigens prima. Alles wat verouderd, maar daarmee ook wel weer sfeervol. Voor deze prijs moet je geen vijf sterren kwaliteit verwachten. Ook het eten was eenvoudig, maar prima van kwaliteit. Ook hier weer: alle waar is naar zijn geld. Après ski prima en dicht bij het hotel en ook voor de jeugd in de avond nog voldoende vertier. Wij hopen dat dit hotel volgend jaar ook nog open is, want dan boeken wij als groep hier zeker nog een keer.
    34. Door:
      Ruud
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,2
      Kamer
      8,0
      Kindvriendelijkheid
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Ligging vlak bij de skiliften is geweldig. Ontbijt prima verzorgd en het hoofdgerecht altijd zeer smaakvol. Verwacht geen luxe maar een degelijk ietwat gedateerd hotel met een kleine maar lekkere sauna en vriendelijk personeel.
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Geboekt met skipas voor lage prijs. Dus op vakantie met geen verwachting van het hotel. Kamer die wij hadden was gedateerd, wel een lekker douche. Het ontbijt was eenvoudig maar er stond van alles. + punt vredebonden koffie . Avondeten een cijfer te geven een 6- Prijzen van de drankjes wisten ze wel😁 Super dicht bij de skiliften is wel een grote plus
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima hotel, goede ligging, eten simpel maar voldoende, kamers keurig in orde, vriendelijk personeel
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      we hebben een leuke vakantie gehad, gastvrij ontvangen vriendelijke mensen. hier en daar zijn nog wat verbeter puntjes, maar dat heeft ons niet gehinderd.
    38. Door:
      Gerard
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het bedrijf doet hun uiterste best om de gast het naar de zin te maken, het restaurant is alleen open voor ontbijt en diner. Jammer dat er geen mogelijkheid is om vroeg in de middag een drankje te drinken
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    40. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      5,3
      Kamer
      4,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Bij aankomst keurig ontvangen. Basic kamer met balkon. Wel had de kamer wat gebreken. Handdoeken worden niet verschoond, bedden elke dag opgemaakt. Eten was heel basic, 1 soep (zelf pakken), 1 toetje (zelf pakken). Saladebar (altijd het zelfde) en keuze uit 3 hoofdgerechten w.v. 1 vegetarisch. Het avond eten was matig, zeer basic en af en toe niet smaakvol. Kip met kaassaus?? Ontbijt harde bolletjes, eitje, fruit. Dat was netjes maar ook heel basic. Elke avond je drankjes cash betalen. De ligging is super, tegenover de lift. Al met al was het een prima basic verblijf maar het avondeten kunnen ze beter laten.
    41. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Eenvoudig hotel. Kleine kamer en wij hadden geen Wifi op de kamer alleen in het restaurant. Prima ligging vlakbij de skilift. Personeel: vriendelijk. Eten: ontbijt prima, diner soms wat minder. Goed naar de zin gehad.
    42. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    43. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    44. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      3,1
      Kamer
      2,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Personeel is bot en onvriendelijk en loopt de kantjes ervan af. Ontbijt start pas om 08:00 uur, diner slechts tot 20:00 uur. Op de laatste dag was douchen na het skiën niet meer mogelijk. Er wordt weinig aandacht aan het eten besteed. Kamers zijn klein, donker, in slechte staat en worden niet goed schoon gehouden.
    46. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,5
      Kamer
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Lindauhof is een hotel met heel eenvoudige uitstraling. Ontbijt was redelijk maar diner van een matiger niveau. Het personeel deed zijn best. De kamers goed. Al met al: alle waar naar zijn geld! Ligging: nooit zo goed gehad. In 20 meter op de piste.
    47. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      prima prijs kwaliteit goed bedden en goede douche is belangrijk. Dicht bij de piste is super fijn. Eten was eenzijdig maar goed geen verse groente alleen saladebar. Geen fohn in de badkamer en wifi zeer slecht
    48. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is een eenvoudig hotel maar alles is keurig schoon. Het eten krijgt een voldoende er is keuze uit 3 hoofdgerechten en het ontbijt is niks mis mee. De ligging van het hotel daar doe je het voor het ligt pal aan de lift en de piste met gezellige apres ski naast de deur.
    49. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Bedden waren niet prettig. We hebben de matrassen maar op de grond gelegd. Avondeten was zeer matig en eenzijdig. Helaas geen groente, saladebr was eenzijdig. Locatie tov piste was zeer goed.
    50. Door:
      jan
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      3,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima voor het geld maar eten moet beter
    51. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      3,7
      Kamer
      2,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      1,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      1,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      De kwaliteit in de kamer; houten Ikea bedden die wat ouder zijn, verwarming die niet goed werkt waarbij en een douche die meer water geeft langs de lekkende slang dan langs de douche zelf. Wat het eten betreft was er steeds een keuze uit `kip` en `varkensvlees`. Iets anders hebben we gedurende een volle week niet gezien. Het hotel wordt uitgebaat door `Hongaarse` mensen die niet echt op de hoogte zijn van onze westerse gewoonten.
    52. Door:
      Fam.Melching
      Periode:
      januari 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Ondanks tegenvallende reacties moeten wij constateren dat het allemaal reuze meeviel. Schoonmaak/onderhoud zou iets beter kunnen. Eten was prima. Diverse andere hotels gehad in Oostenrijk en die deden het zeker niet altijd beter. Gezelligheid moet je met elkaar maken of buiten het hotel zoeken. Daar was overigens gelegenheid genoeg voor. Wij zouden zo volgend jaar terug gaan.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]