Specialist in groepsreizen
  Reizen op maat
  Persoonlijke offerte mogelijk
  Contact: 010-2802121
  Vraag offerte aan

  Ontdek jullie ideale wintersportvakantie


  Een wintersportvakantie regelen voor een grote groep kan een hele klus zijn. Sunweb neemt je deze zorgen graag uit handen. Zoek je een wintersport voor 20 personen of meer? Wij selecteren speciaal voor groepen geschikte chalets en accommodaties in Frankrijk, Oostenrijk of Italië. De reisduur en activiteiten zijn uiteraard zelf in te vullen. Wij bieden je een volledige reis: vervoer, verblijf en activiteiten. Je kunt zelfs een eigen opstapplaats kiezen! Om de reis zo goed mogelijk op je wensen aan te laten sluiten, gaan wij flexibel te werk en wordt elke reis op maat gemaakt.


  Hoe werkt het?

  • Vraag een offerte aan
  • Zodra wij je aanvraag ontvangen, nemen we contact op om jullie volledige wensen in kaart te brengen.
  • Maximaal vijf werkdagen na het kennismakingsgesprek ontvang je, geheel vrijblijvend, één of meerdere reisvoorstellen inclusief offertes. Je kunt deze voorstellen op je gemak bespreken met jouw groep.
  • Na een paar dagen nemen we contact op om te zien of de voorstellen naar wens zijn en de gewenste reis verder uit te werken.

  Op wintersport met een kleinere groep?

  Op wintersport met een kleinere groep? Ook daarvoor hebben wij geschikte bestemmingen. Deze reizen kun je eenvoudig zelf samenstellen en boeken. Bekijk het aanbod hieronder.


  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]