zondag 29 november, 8 dagen, 6 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 71 beoordelingen voor Résidence Le Chamois d'Or ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,5
    Kamer
    7,1
    Maaltijden
    6,9
    Vakantie algemeen
    7,4
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    7,6
    Ligging
    9,2
    Personeel
    7,2
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima voor het geld maar niks apart, de ligging is prima. Wel waardeloos dat je pas om 5 uur in het appartement mag, wat als je de eerste dag niet aan skiën toe komt moet je de hele dag maar in de kroeg/lobby gaan zitten.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,2
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    5. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      5,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      een fijn verblijf wel heel klein
    6. Door:
      John
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      een keurig basic hotel met een perfecte ligging; pistes achter het hotel, supermarkt onder het hotel, skihuur ad overkant en diverse gezellige restaurants in de straat. Kamers netjes schoon en goed onderhouden.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Deze locatie ligt super centraal aan de piste!
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Op de incheck dag is het hectisch je kunt niet inchecken voor 17.00 tenzij je 50,- betaald kun je om 12.00 al op de kamer?
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Top locatie mooie plek, mooi aan de piste, goede kamers
    10. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Kleine kamer dat wel maarja, alleen om te slapen prima!
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,8
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Al jaren komen wij naar deze locatie. Voor ons top locatie (ligging, prijs/kwaliteit). De komende jaren zijn we weer van de partij.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,4
      Kamer
      4,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het appartement ligt ideaal aan de piste. De kwaliteit / staat van het appartement is verouderd en doet veel aan een hostel denken
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het appartement is prima. Basis en wel erg klein als je met 4p bent. Met zn 2en is het prima te doen
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,5
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Nette en schoone kamer, vanuit de skilockers kun je zo de piste op wat ideaal is. Zeer goede prijs/kwaliteit!
    18. Door:
      Bertien P
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Ik ben zeer ontevreden over het feit dat de bagage bij aankomst niet naar chamois d’or gebracht kon worden. Nu moesten we met koffers en ski’s sjouwen naar het sportcentrum waar roltrappen defect waren. Dit zou veel beter georganiseerd kunnen worden. Ook het feit dat we op de dag van aankomst pas om 17:00 uur in het appartement kunnen is erg onhandig en mijns inziens onnodig. Verder vind ik het appartement prima en goed gelegen en de reisleiding erg aardig.
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Goede ligging en vlakbij de skipiste en de winkels. Keurig appartement en alles voorhanden
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      5,7
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      De ligging is perfect. Direct aan de piste, naast de supermarkt en dichtbij de skiverhuur. De prijzen zijn ver buiten proportie. Basis benodigdheden zijn dus erg duur en de kwaliteit van de kamer is hetzelfde als 19 jaar geleden toen ik daar voor het eerst naartoe ging. Prachtig skiegebied, maar werkelijk uitgemolken appartementen en faciliteiten.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima basic appartementen complex, klein maar alles is aanwezig. Goede ligging, direct aan de piste.
    22. Door:
      Lenny Verdegaal
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Keurig net appartement, lijkt wel recent gerenoveerd, nieuw-achtige oven/ magnetron, afwasmachine, schoon! Voldoende beddengoed, apart toilet. Héél dichtbij ski-ruimte en héél dichtbij piste. Ik ben heel erg tevreden.
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben het met zijn tweeën erg fijn gehad in dit appartement. De ligging is echt perfect zoals staat omschreven, aan de piste. De kamers zijn prima en gezellig ingericht. Goede kookvoorzieningen en zelfs een vaatwasser. Alleen erg jammer dat het een stapelbed is en geen mogelijkheid voor losse bedden of tweepersoonsbed. Dat is iets minder prettig wanneer je als stelletje gaat.
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Erg goed qua ligging, service en netheid. Nadelig zijn de harde matrassen, de grootte van de appartementen.
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,1
      Kamer
      5,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel aan de piste, kamers zijn heel klein, met 5 volwassenen in een 2 kamer appartement voor 6 personen is een uitdaging.
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima verblijf, direct aan de piste,de kamers zijn prima, je bent er tenslotte om te slapen.
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      -
    28. Door:
      Frank
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Stel
      5,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Het is op de foto’s een prima en mooi ogende accomodatie. Echter is het teleurstellend geweest dat het tweepersoonsbed in de woonkamer staat en ook nog eens een slaapbank blijkt te zijn. Daar bovenop is de beddenmaat dusdanig dat iemand van >185cm daar niet op kan liggen. De kroeg onderin het hotel brengt gasten met zich mee die midden in de nacht forse geluidsoverlast veroorzaken.
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,8
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      wat kun je verwachten voor deze prijs? schoon goede locatie, gedateerd klein frans appartement douchen in een bad is echt passe maar fijn dat je losse dagen kunt boeken en file vrij kunt aanreizen voor deze prijs komen we graag terug !
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2018
      Gezelschap:
      Stel
      6,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prijs kwaliteit was goed, kamers matig gehorig. We hadden 20 Duitsers boven ons die elke avond feest hadden slapen was niet mogelijk. Klagen bij reisleiding of receptie resulteerde in een paar uur rust maar daarna ging het feest ongehinderd door ondanks er na 22 uur geen herrie gemaakt mocht worden.
    31. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      kamer was niet erg schoon bij aankomst
    32. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Direct aan de piste, wel erg kleine kamer voor 4 personen. Verder was alles prima geregeld.
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,7
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Prima ligging aan de piste . Broodjes service is fijn Mooie badkamer,keuken en genoeg opbergruimte. Skiboxen kunnen wel een opknapbeurt gebruiken / extra planken om schoenen voor 4 personen op te kunnen zetten .
    34. Door:
      Jos van Oirschot
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,2
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      De studio is klein maar acceptabel. Alle noodzakelijke dingen zijn aanwezig. De wifi verbinding die overal beschikbaar zou moeten zijn is beroerd, dit was nauwelijks bruikbaar. Het extra geld vragen voor bedlinnen en handdoeken is een beetje jammer, dit wil je toch niet mee hoeven slepen.
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      5,8
      Kamer
      7,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      4,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Gezellige locatie voor een goede prijs. Het is vrij eenvoudig en kan beter onderhouden worden (meubilair, tapijt, verf, etc). Ontvangst bij receptie is prima. Goede ruime bagageruimte. Appartement is eenvoudig. Hou er rekening mee dat je een lakenpakket dient aan te schaffen (zit hand-/ en theedoek bij). Keuken en badkamer zijn prima. TV heeft HDMI aansluiting voor als je bijv. een laptop wilt aansluiten. Wij hadden een balkon met middag-/avondzon en dit was heel fijn. Locatie t.o.v. piste is zeer goed en ook de skilockers zijn ruim genoeg opgezet. Al met al een goede prijs-/kwaliteitsverhouding, maar verwacht geen luxe.
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    38. Door:
      Daan
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima verblijf, ligging aan de piste perfect! Het was rustig in Val Thorens toen wij er waren, kan me voorstellen dat bij drukte het appartement gehorig is / overlast van buiten krijgt.
    39. Door:
      Leon
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Top! De kamers zijn eenvoudig en klein maar wat kan je verwachten voor deze prijs. Het stapelbed is wat klein voor lange mensen (1.95m past net niet). Vriendelijke en behulpzame receptie. Ruime skikeller, helaas niet met verwarmingselementen. Handdoeken/linnen moet je wat extra voor betalen. Maar het meest geweldige blijft dat je letterlijk tot aan het appartement kan skien/boarden!
    40. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2018
      Gezelschap:
      Stel
      3,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      2,0
      Personeel
      3,0
      Prijs/kwaliteit
      1,0
      Vakantie algemeen
      4,0
      Belachelijk dat je extra moet betalen voor lakens en handdoeken! Daarnaast erg vervelend dat er geen bagagedepot is voor aankomende gasten. Half pension biedt geen keuze en de kwaliteit van het eten is matig, is onze beleving
    41. Door:
      Koen van de Pol
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      4,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wij zaten met zijn tweeën in een 4 personen kamer en dan is het prima om te doen. Anders erg klein, maar is bekend in Frankrijk. Ligging is perfect, we keken zo op de pistes en ski in en ski out. Dus dit ook super. Zo de pistes op. Bij de receptie spreken ze ook prima Engels dus ook top. Zou ik een keer hier terug gaan, zeker te weten! Wij hadden ontbijt en avondeten erbij gereserveerd maar dat is niet wat ik ervan had verwacht. Ontbijt, erg karig. Stelt dus niks voor. je kan wat stokbrood pakken, jam en een eitje koken. O ja en je krijgt per persoon 1 croissant.... Avondeten, niet doen. Meer wil ik er niet over kwijt. Verder top vakantie gehad.
    42. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Chamois d'Or ligt aan de piste en naast een supermarkt Kamers zijn eenvoudig en schoon, het is jammer dat je niet standaard lakens krijgt. Er is een bagagerie, maar dan betaal je een euro voor een kluis waar je tassen in kunnen. In tegenstelling tot wat de reisleider zegt, krijg je deze euro niet terug, hou daar rekening mee.
    43. Door:
      Rene
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Groot complex direct aan de piste met alles wat je nodig hebt in het complex zelf. Appartement was schoon en rustig gelegen
    44. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prima basis appartement direct aan de piste. Voldoende uitgerust , zeker voor 2 personen, voor 4 iets te krap. Door de ligging is het ons favoriete appartement. Het enige minpuntje is bij aankomst. Dan moet de bagage in het Centre du Sport gestald worden omdat de appartementen om 17.00 uur beschikbaar zijn. Geen probleem op zich, maar die ellendige roltrap, die bijna nooit werkt. Geen doen met zware koffers die trappen op! Verder uitstekend in het skidorp!
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Klein.
    46. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      9,2
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Super Goed verblijf en een goede ligging! Je kan zo de piste op
    47. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Ideale ligging voor zowel nabijheid piste, verhuur ski’s, restaurant en supermarkt. Groot pluspunt is daarnaast de ruimte waar je je bagage veilig kunt achterlaten.
    48. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      8,2
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Goede accommodatie direct aan de piste met een mooi uitzicht aan voor en achterzijde. Afsluitbare lockers voor aankomst en vertrekdatum beschikbaar.
    49. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    50. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Kom hier al veel jaren,kamers zijn niet `schoon` bij aankomst.Wordt overigens ook niet echt goed gecontroleerd bij vertrek. Ligging is perfect.
    51. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,5
      Kamer
      7,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Verblijf en prijs/prestatie zijn voor ons oké, echter voor bv schoonmaak wordt x bedrag gevraagd en wij doen dit zelf maar laten zeker te weten het appartement schoner achter dan we het aan treffen en de inhoud van het appartement klopt nooit als je er in komt maar er wordt ook niet echt gecontroleerd wanneer je vertrekt !
    52. Door:
      Ja, Willy
      Periode:
      maart 2018
      Gezelschap:
      Stel
      7,5
      Kamer
      6,0
      Ligging
      10,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Jammer dat de Nederlandse zender van de tv gehaald is. Verder zou er een oplossing gezocht moeten worden voor het gesjouw met de koffers ernaartoe en het late tijdstip dat je in je appartement kunt (17.00u) Verder alles oké.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]