Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 214 beoordelingen voor Aparthotel Le Panoramic ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    7,9
    Kamer
    7,0
    Maaltijden
    8,2
    Vakantie algemeen
    7,8
    Overige faciliteiten
    7,2
    Prijs/kwaliteit
    8,3
    Ligging
    8,1
    Schoonmaak
    7,7
    Personeel
    8,6
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima hotel. Goede organisatie. Gestroomlijnde organisatie mbt wisseling van groepen. Aardig en welwillend personeel. Leuke pittige gastvrouw.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een gemoedelijk hotel met een jong maar super gemotiveerd team. Alles loopt op rolletjes, bij vragen staan ze graag voor je klaar. Er heerst een ongedwongen en familiaire sfeer, ook tussen de gasten. All incl formule werkt goed, na het skiën is er voor iedereen een warme snack in de bar, leuke attentie!
    4. Door:
      Marlijn & Joris Bugge
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      9,9
      Kamer
      9,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Alles was super geregeld! Het hotel wordt gerund door een heel leuk en jong Nederlands team. Erg gastvrij. Het hotel is basic. Luxe hoef je niet te verwachten maar de sfeer is echt top. De kamers zijn prima. Fijne bedden (alleen een beetje kort), balkon en een bad. Ligging is ook perfect, de skibus stopt vrijwel direct voor de deur. Het eten is heerlijk. Elke avond een 3-gangen menu en daarnaast nog een kaasplankje naar keuze. Ontbijt is ook prima, niet heel uitgebreid maar echt voldoende. Het is een erg gezellig hotel en doordat alles inclusief is, is de bar ook erg gezellig. Het enige nadeel is dat het een beetje een gehorig hotel is (ik had oordopjes bij me, waardoor ik er geen last meer van had). Wij hebben een topvakantie gehad, mede door dit hotel. Wij komen terug!
    5. Door:
      Peter
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      3,6
      Kamer
      3,0
      Ligging
      5,0
      Maaltijden
      2,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      5,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      2,0
      Meer een hostel dan een hotel, ontbijt buffet zeer beperkt, kamers en douch klein. Avond eten elke dag te zoute soep, hoofdgerecht bijvoorbeeld een schnitzel van schraapvlees met een plakje ham en lauwe slappe kaassaus. Kamers niet schoon, volgens mij recent van eigenaren gewisseld, de eerder beloofde shuttlebus service van het hotel naar de piste is nu gewoon de skibus. Driepersoonskamer geboekt, 2 goede bedden en een veel te klein stapelbed. Personeel is wel vriendelijk, als je een jeugdherberg zoekt moet je hier naar toe, maar het wordt verkocht als een all inclusive hotel.
    6. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      5,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel met een vlotte enthousiaste groep personeelsleden. Kamer is royaal, balkon, badkamer, de bedden zijn aan vervanging toe. Het ontbijt is goed, wisselend 3 gangen diner. Bar is gezellig.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Redelijk (wel gedateerd) hotel met een goede prijs/kwaliteitverhouding. De kamers waren schoon en de badkamer netjes. Het team en de service was top! Hotel wat minder geschikt voor kleine kinderen vanwege het (relatief) laat eten en geen kindermenu. De locatie is goed, redelijk dicht bij de skibushaltes en het dorp is op loopafstand. All inclusive erg goed verder en er was genoeg te doen voor zowel volwassenen als kinderen.
    8. Door:
      Jelco en Gerben
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wat ons betreft kloppen eerdere reviews. Verwacht geen luxe het zijn eenvoudige kamers en de entourage is ook eenvoudig. Om bij de piste te komen moet je eerst een bus pakken, in ons geval hoefden we nauwelijks te wachten en is de trip 5 minuten. De ski-locker is een trap af (of op), met niet afgeschermde plekken voor je schoenen en ski’s. Daar staat tegenover een leuk jong (voornamelijk Nederlands) team met een voor ons totaal nieuw concept voor de wintersport namelijk all inclusive. ‘s Ochtends een oké ontbijt met de mogelijkheid iets te smeren voor op de piste. Na een dag skieen is van 16 - 23 de bar open waar je de gebruikelijke dranken gratis kunt afnemen. Om 19:00 is het warm eten, vaak kun je kiezen uit 3 hoofdgerechten voor afgegaan met een soepje, gevolgd door een dessert om af te sluiten met een kaasplankje (prima eten). Wat wij leuk vonden is dat er gedurende de week op dezelfde momenten dezelfde mensen bij elkaar komen, ‘s avonds zit iedereen in de bar, best gezellig. Alhoewel het best gehorig is viel ons op dat rond 23:00 de stilte invalt en je ‘s nachts goed kunt slapen. De bedden zijn niet bijzonder maar voor een weekje moet het kunnen. Het ski gebied (Portes du Soleil) is super! Voor iedereen wat wils je kunt elke dag een volledig nieuw plan trekken. Al met al is deze vakantie wat ons betreft een aanrader.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Gezin met jonge kinderen
      7,1
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Wij verbleven in de voorjaarsvakantie samen met onze 2 dochters van 9 en 6 jaar in hotel Panoramic. Chatel is via Zwitserland zeer goed bereikbaar en relatief zeer dichtbij. Bij aankomst konden we voor de deur parkeren, ideaal! De ontvangst was vriendelijk en - op de skihuur na, uiteraard - was alles verder al voor ons geregeld door de reisleider: de skipassen waren al gehaald, de leskaarten voor de kinderen lagen klaar. Heel erg fijn. De inrichting van het hotel is simpel en redelijk gedateerd, maar dit werd wat ons betreft prima goedgemaakt door de fijne all inclusive formule en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team onder leiding van de gastvrouw. Het menu is simpel maar zeer smaakvol, al was het wel voornamelijk gericht op volwassenen zowel qua smaken als qua porties. Gelukkig mochten we, als de meiden iets echt niet lusten, ook een dagje frietjes vragen. Het dorp Chatel ligt op 1200 en stuk lager dan wat wij gewend zijn. Al met al, vooral door de goede bereikbaarheid en de fijne all inclusive service waardoor je na het skiën praktisch niks meer hoeft te doen behalve gezellig samenzijn, een zeer geslaagde vakantie!
    10. Door:
      Fam. Jansema
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Leuk, jong enthousiast team. Alles goed geregeld. Eten prima, elke dag 3 keuze menu`s, soep en toetje. Kamers niet echt bijzonder, klein. wel nette douche, aparte wc en balkon. mooie grote eetzaal met uitzicht en diverse zit/ hang plekken met gezellige bar. Heerlijke week hier gehad. Enige negatieve ervaring is de laatste dag dat je voor 09.00 uit je kamer moet zijn. je koffer in een hok moet dumpen en je aan het eind van de middag je daar in dat hok vol met koffers moet om kleden en voor 50 man een douche hebt. Een nette stelling waar je de koffers in kan zetten zou al een stuk beter zijn.
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Eenvoudig, maar uitstekend hotel met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima geregeld, dat op de dag van aankomst en vertrek ook een warme maaltijd wordt vestrekt.
    13. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      5,7
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      2,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      5,0
      Personeel mag wat meer betrokken zijn met de klanten.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het hotel en de kamers zijn wat verouderd, de maaltijden zijn voor de prijs zeker prima. Wat prettig is dat op de dag van vertrek er nog mogelijkheid is te douchen, helaas maar 1 douche beschikbaar. Leuk team!
    15. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij voelden ons thuis en verwend!
    16. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      geen welness in hotel. groente bij eten minimaal. prima team.
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Le Panoramic is gevestigd in een oud gebouw dat nodig gerenoveerd moet worden. Het personeel is jong en enthousiast en doet zijn uiterste best het de gasten naar de zin te maken.
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      In 10 jaar weinig veranderd aan het interieur. Zelfs nog steeds dezelfde kleedjes op tafel in het restaurant. Variatie bij het ontbijt zou wel fijn zijn
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      6,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het voordeel is dat er Nederlands gesproken wordt en daardoor ook vele Nederlandse gasten. Kamers waren schoon, bijna elke dag het bed opgemaakt en de handdoeken werden regelmatig verschoond. Eten was een beetje eentonig; elke dag soep, hoofdgerecht en puntje taart met slagroom Als je geluk had was er nog een stukje kaas op het kaasplankje Er was 1 avond een buffet met raclette Miste wel de authentieke sfeer van Frankrijk
    20. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,6
      Kamer
      5,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Toen we met ons 2-en aankwamen schrokken we van het `basic` 3-persoonskamer. We hadden een 2 persoonsbed geboekt maar dit bleek niet beschikbaar. Teleurstelling. We hebben de bedden naast elkaar tegen de muur geplaatst. De kwaliteit van de bedden was prima. De kamer behoeft onderhoud. Skidepot: geen verwarmde skischoenberging! Toch hebben we onze waardering bijgesteld door het goede eten en de vriendelijke bediening. Een advies: graag minder plastic bij het ontbijt. Bijvoorbeeld yoghurt en jam in een grote schaal i.p.v. honderden individuele portie-bakjes per dag. En de flesjes water per persoon en per dag.
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Achterstallig onderhoud, maak iemand verantwoordelijk voor gebreken op lossen,eten in oude formule terug brengen,zuurkool,bief etc .
    22. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      3,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Doe aub het hek niet meer dicht, hoe onvriendelijk en ongastvrij. Ook zou het mogelijk moeten zijn om voor thuisblijvers (tegen betaling) eten en drinken te kunnen verkrijgen buiten de all-inclusief tijden. Verderr niets dan lof.
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
    24. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Superverblijf gehad in Hotel Le Panoramique. Met een ontbijt op aankomst en een diner op de dag van vertrek inclusief prima service!
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Anders
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Vriendelijk personeel
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Prima verzorging. Basic hotel. Gezien alle zeer positieve recencies over het eten viel dat wat tegen. Eten was vrij simpel en niet bijzonder. Erg prettig dat je bij aankomst al in je kamer kon omkleden en dat het ontbijt al klaar stond.
    27. Door:
      Andre met vrienden.
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Fijne week gehad met 4 vrienden. Busreis goed, chauffeurs prima. Fijn hotel, goede ligging en goed eten in de prijs kwaliteit verhouding. Mooi skigebied en zeker waard om nog eens terug te komen.
    28. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      5,6
      Kamer
      3,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het eten was prima, maar wel erg eenzijdig en karig. Een ontbijtbuffet met wisselende gerechten zoals broodjes, brood of stokbrood is beter als de gehele week stokbrood. Ook het diner was lekker maar ook daar zou een buffet een uitkomst zijn, zoals verschillende soorten groente e.d.
    29. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prijs/kwaliteit verhouding is prima, goede kok. De manager, deed het geweldig goed vonden wij allemaal. Het team is jong, de communnicatie was vorige jaren beter, bijv.: de pubquiz was begonnen, dveel gasten wisten van niets, dit wordt dan niet gecommuniceerd. Het hotel is wat verouderd, maar de ligging is prima. Wel laat de hygiëne te wensen over, men komt niet altijd op de kamers en er mag wel wat beter schoongemaakt worden. Wij hebben als groep van 11 personen een geweldig leuke vakantie gehad.
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,0
      Kamer
      3,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Hotelkamers zijn simpel en aan de oude kant. Zou niet erg hoeven zijn, maar kamer oogde onverzorgd, o.a. doordat lampenkapjes gescheurd waren en de lampjes het niet deden. Het bed was ook erg doorgelegen. Jammer. Ontbijt prima, diner meestal ook prima. Leuk dat er een barretje is.
    31. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Ik vond het jammer dat veel in het appartement beetje aan elkaar hing. Met wat kleine aanpassingen kan het er zoveel netter uitzien.
    32. Door:
      Alex
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De vierpersoonskamer is wat klein voor 4 personen (zeker de badkamer), maar alles is zeer schoon. personeel zeer vriendelijke en behulpzaam. Bewonderenswaardig wat de kok weer iedere avond op tafel tovert. Meer dan prima keuken. Skibus om de hoek, maar wees op tijd anders is het erg druk.
    33. Door:
      J
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Heerlijk gegeten en gezellige crew. Ook gezellig barretje na het skieen, alleen huiswijn niet te drinken dus als je wat lekkers wil drinken moet je bijbetalen voor een eigen fles wijn. Kamers erg gehorig en oud. Niet genoeg parkeerplaatsen dus hou rekening met 70 Euro extra parkeerkosten voor een week.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel heeft een goede ligging, bussen zijn op loopafstand naar verschillende liften in het skigebied. Kamers in het hotel zijn erg gedateerd en waren niet helemaal schoon. Eten is prima(ontbijt/avondeten). Vriendelijk en goede service in het hotel, voelt soms wel aan als een hostel (niet een slecht aspect, maar het is geen `professionele organisatie`; bijv. Bar gaat dicht om 11, maar personeel blijft wel zitten en drinken). Op de website staat het als drie sterren hotel, gezien de faciliteiten en organisatie is het eerder een twee sterren hotel. Foto`s zijn ook mooier dan in werkelijkheid. Voor het skiën een prima hotel, verwacht geen luxe, wel goed eten en goede service. Was een heerlijk weekje skiën!
    35. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Na eerder dit jaar een week te zijn geweest, zijn we nu ook voor een weekend gegaan. Het was wederom een goed verblijf. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Je krijgt goed eten, een locatie dicht bij de bushalte en een kamer die goed is. Daarnaast is het personeel echt vriendelijk.
    36. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een echt onbezorgde vakantie, dat geven de mensen van hotel Panoramic je, ze trekken alles uit de kast om het je naar de zin te maken. Vriendelijk, vrolijk en attent tot in de details.
    37. Door:
      A. van Roemburg
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel Panoramic bood véél meer dan wij verwachtten: bij aankomst een ontbijt en mogelijkheid om om te kleden. Bij vertrek nog een diner. Ertussen in all-inclusive formule met heerlijk diner. Accommodatie is gewoon goed: geen luxe, maar wel schoon en ruim. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Chauffeurs en bus Sunweb helemaal top. Uitgebreide ski-pas besteld en dit is wel aan te bevelen later in het seizoen ivm betere sneeuwkwalitieit in hogere gebieden. Prachtig ski-gebied, wat wil je eigenlijk nog meer?
    38. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Gezellig management, leuke bediening, behulpzaam. Reisgezelschap prima. Kamers goed...alles wat je nodig hebt. Goede sfeer... Eten goed. Voor herhaling vatbaar!
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Inderdaad soms wat gedateerd, maar wel netjes en schoon. Heerlijk verblijf gehad, en prima service. Aankomstontbijt en vertrekdiner inclusief (bij mini en midweekski) is erg fijn. Bij aankomst kun alvast op je kamer om je om te kleden. Voor vertrek is er vertrekkersdouche, dus schoon weer de bus terug in is ook erg prettig. Wel stukje lopen naar de skilift, maar skibus stop voor de deur en rijdt heel vaak. We hebben een heerlijke vakantie gehad!!!
    40. Door:
      Richard
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben het hier prima naar onze zin gehad, heel attent personeel, goed eten, gezellige bar. We komen zeker nog eens terug.
    41. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het Hotel geeft deels een huiskamersfeer. De bar is gezellig. De eetzaal toont wat kil. Het Hotel is verouderd even als de slaapkamer. De gastvrijheid is uitstekend en het eten is lekker.
    42. Door:
      Boudewijn van Mens
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben in het appartement gezeten. Waren met 5 personen. Heerlijk ruim appartement. Wat gedateerd en het rook niet erg fris! Na een uurtje luchten was het prima. We hebben ontzettend genoten van de ruimte en het uitzicht van het balkon. Personeel is ontzettend aardig en heeeeel erg ontspannen, vonden wij helemaal prima. Locatie is top! Chatel een gezellig dorpje. Skibushalte vlakbij, je bent in 5 minuten bij skilift van Linga, echt perfect! Wij komen niet vaak twee keer in zelfde appartement maar hier zou dat zeker geen straf zijn.
    43. Door:
      Kitty en Hans klomp
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wederom heerlijk gezeten in Hotel Le Panoramic! Wat een geweldig team wat daar altijd zit!!!! Niets is teveel. Het voelt voor ons= 6 personen al jaren een soort thuis komen. Helaas stoppen de Managers van het hotel Wat zullen wij , zij daar hun missen Maar weet ook zeker, dat het met de volgende Manager goed zal komen daar Dus op naar vlgd jaar zullen we maar weer zeggen!
    44. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Enthousiast team. Alle mensen zijn Nederlands en attent en vriendelijk. Hotel is wel echt achterstallig. Recent zijn de badkamers vervangen en douche is goed warm. Maar de enkele douche bij vertrek is echt aftands te noemen. Skikelder heeft helaas geen verwarmd schoenrek. Wat wel erg prettig is, is dat all-inclusief ingaat bij aankomst en stopt bij vertrek. Dus je maaltijd na uitchecken is nog inclusief en wel zo prettig.
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      prima prijs/kwaliteitsverhouding en erg gastvrije eigenaren!
    46. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is een prettig hotel, je voelt je vrij en ongedwongen.
    47. Door:
      4 K's
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    48. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het enthousiaste team is geweldig! Super goede all-in formule waar je niets te kort komt en alles goed is verzorgd.
    49. Door:
      Natasja
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Je krijgt hier heel veel waar voor je geld. Ontzettend vriendelijk personeel, lekker eten en een fantastisch uitzicht.
    50. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel wordt gedreven door leuke groep mensen met passie voor gastvrijheid. Lekker gevarieerd eten, altijd met zorg klaargemaakt. Als iets op dreigde te gaan werd er meteen bijgevuld zodat niemand iets tekort kwam. Gezellige huiskamer sfeer in en rond de bar, met 1x per week een leuke pubquiz. Kamers niks mis mee maar kunnen wel gezelliger ingericht worden en een opfrisbeurt gebruiken. Stuur graag nog even een IKEAcadeau kaart toe, om wat leuke accesoires te shoppen:-) voor een nog prettiger verblijf. Dank jullie wel, het was top!
    51. Door:
      Sophie
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer servicegericht team die er alles aan doet om hun gasten een fijn verblijf te laten hebben. Het ontbijt vond ik matig. Klein aanbod en elke dag hetzelfde. Het avondeten daarentegen was echt bijzonder lekker. Elke avond een heerlijk voor-hoofd-en nagerecht gegeten. Grote complimenten! De kamer was erg eenvoudig en het tweepersoonsbed (140cm breed) te klein voor twee personen. Gelukkig was het geen probleem om er een matras bij te leggen. Douche schommelde in de piekuren (ochtend 07.00-08.30 en 16.00-18.30) tussen bloedheet en ijskoud. Gelukkig was dat probleem op te lossen door een fijn bad die snel vol was. In het hotel zijn genoeg spelletjes aanwezig om te spelen na een dag op de piste. Vanaf het hotel een klein stukje lopen naar de bushalte die je naar de piste brengt maar dat stelt niets voor. Eenvoudig hotel, eenvoudige kamer, in de nacht stil (geen muziek of lallende mensen op de gangen), bijzonder lekker eten (in de avond) en goeie service. Super prijs-kwaliteitsverhouding.
    52. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Top vakantie gehad. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Alles top geregeld.


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]