zaterdag 28 maart, 8 dagen, 6 personen incl. skipas, Logies

    Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

     Verberg details beste prijs
     Toon details beste prijs

    Ervaringen

    Beoordelingen

    Er zijn 118 beoordelingen voor Aparthotel Le Panoramic ontvangen. Deze beoordelingen zijn persoonlijke ervaringen van klanten die met Sunweb op vakantie zijn geweest.

    Twee dagen na terugkomst worden klanten automatisch per e-mail uitgenodigd om hun ervaringen met ons te delen. Wij plaatsen alleen reacties die betrekking hebben op de accommodatie.

    De gemiddelde waardering van deze accommodatie is:

    8,0
    Kamer
    7,1
    Maaltijden
    8,4
    Vakantie algemeen
    7,9
    Overige faciliteiten
    7,3
    Prijs/kwaliteit
    8,5
    Ligging
    8,1
    Schoonmaak
    7,7
    Personeel
    8,8
    1. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Stel
      5,6
      Kamer
      3,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      3,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Het eten was prima, maar wel erg eenzijdig en karig. Een ontbijtbuffet met wisselende gerechten zoals broodjes, brood of stokbrood is beter als de gehele week stokbrood. Ook het diner was lekker maar ook daar zou een buffet een uitkomst zijn, zoals verschillende soorten groente e.d.
    2. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2020
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prijs/kwaliteit verhouding is prima, goede kok. De manager, deed het geweldig goed vonden wij allemaal. Het team is jong, de communnicatie was vorige jaren beter, bijv.: de pubquiz was begonnen, dveel gasten wisten van niets, dit wordt dan niet gecommuniceerd. Het hotel is wat verouderd, maar de ligging is prima. Wel laat de hygiëne te wensen over, men komt niet altijd op de kamers en er mag wel wat beter schoongemaakt worden. Wij hebben als groep van 11 personen een geweldig leuke vakantie gehad.
    3. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,0
      Kamer
      3,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      6,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Hotelkamers zijn simpel en aan de oude kant. Zou niet erg hoeven zijn, maar kamer oogde onverzorgd, o.a. doordat lampenkapjes gescheurd waren en de lampjes het niet deden. Het bed was ook erg doorgelegen. Jammer. Ontbijt prima, diner meestal ook prima. Leuk dat er een barretje is.
    4. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      6,6
      Kamer
      6,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Ik vond het jammer dat veel in het appartement beetje aan elkaar hing. Met wat kleine aanpassingen kan het er zoveel netter uitzien.
    5. Door:
      Alex
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De vierpersoonskamer is wat klein voor 4 personen (zeker de badkamer), maar alles is zeer schoon. personeel zeer vriendelijke en behulpzaam. Bewonderenswaardig wat de kok weer iedere avond op tafel tovert. Meer dan prima keuken. Skibus om de hoek, maar wees op tijd anders is het erg druk.
    6. Door:
      J
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Heerlijk gegeten en gezellige crew. Ook gezellig barretje na het skieen, alleen huiswijn niet te drinken dus als je wat lekkers wil drinken moet je bijbetalen voor een eigen fles wijn. Kamers erg gehorig en oud. Niet genoeg parkeerplaatsen dus hou rekening met 70 Euro extra parkeerkosten voor een week.
    7. Door:
      Anoniem
      Periode:
      december 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      6,9
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Hotel heeft een goede ligging, bussen zijn op loopafstand naar verschillende liften in het skigebied. Kamers in het hotel zijn erg gedateerd en waren niet helemaal schoon. Eten is prima(ontbijt/avondeten). Vriendelijk en goede service in het hotel, voelt soms wel aan als een hostel (niet een slecht aspect, maar het is geen `professionele organisatie`; bijv. Bar gaat dicht om 11, maar personeel blijft wel zitten en drinken). Op de website staat het als drie sterren hotel, gezien de faciliteiten en organisatie is het eerder een twee sterren hotel. Foto`s zijn ook mooier dan in werkelijkheid. Voor het skiën een prima hotel, verwacht geen luxe, wel goed eten en goede service. Was een heerlijk weekje skiën!
    8. Door:
      Anoniem
      Periode:
      april 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Na eerder dit jaar een week te zijn geweest, zijn we nu ook voor een weekend gegaan. Het was wederom een goed verblijf. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Je krijgt goed eten, een locatie dicht bij de bushalte en een kamer die goed is. Daarnaast is het personeel echt vriendelijk.
    9. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een echt onbezorgde vakantie, dat geven de mensen van hotel Panoramic je, ze trekken alles uit de kast om het je naar de zin te maken. Vriendelijk, vrolijk en attent tot in de details.
    10. Door:
      A. van Roemburg
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel Panoramic bood véél meer dan wij verwachtten: bij aankomst een ontbijt en mogelijkheid om om te kleden. Bij vertrek nog een diner. Ertussen in all-inclusive formule met heerlijk diner. Accommodatie is gewoon goed: geen luxe, maar wel schoon en ruim. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Chauffeurs en bus Sunweb helemaal top. Uitgebreide ski-pas besteld en dit is wel aan te bevelen later in het seizoen ivm betere sneeuwkwalitieit in hogere gebieden. Prachtig ski-gebied, wat wil je eigenlijk nog meer?
    11. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,4
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Gezellig management, leuke bediening, behulpzaam. Reisgezelschap prima. Kamers goed...alles wat je nodig hebt. Goede sfeer... Eten goed. Voor herhaling vatbaar!
    12. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Inderdaad soms wat gedateerd, maar wel netjes en schoon. Heerlijk verblijf gehad, en prima service. Aankomstontbijt en vertrekdiner inclusief (bij mini en midweekski) is erg fijn. Bij aankomst kun alvast op je kamer om je om te kleden. Voor vertrek is er vertrekkersdouche, dus schoon weer de bus terug in is ook erg prettig. Wel stukje lopen naar de skilift, maar skibus stop voor de deur en rijdt heel vaak. We hebben een heerlijke vakantie gehad!!!
    13. Door:
      Richard
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      We hebben het hier prima naar onze zin gehad, heel attent personeel, goed eten, gezellige bar. We komen zeker nog eens terug.
    14. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,0
      Kamer
      5,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het Hotel geeft deels een huiskamersfeer. De bar is gezellig. De eetzaal toont wat kil. Het Hotel is verouderd even als de slaapkamer. De gastvrijheid is uitstekend en het eten is lekker.
    15. Door:
      Boudewijn van Mens
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      We hebben in het appartement gezeten. Waren met 5 personen. Heerlijk ruim appartement. Wat gedateerd en het rook niet erg fris! Na een uurtje luchten was het prima. We hebben ontzettend genoten van de ruimte en het uitzicht van het balkon. Personeel is ontzettend aardig en heeeeel erg ontspannen, vonden wij helemaal prima. Locatie is top! Chatel een gezellig dorpje. Skibushalte vlakbij, je bent in 5 minuten bij skilift van Linga, echt perfect! Wij komen niet vaak twee keer in zelfde appartement maar hier zou dat zeker geen straf zijn.
    16. Door:
      Kitty en Hans klomp
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wederom heerlijk gezeten in Hotel Le Panoramic! Wat een geweldig team wat daar altijd zit!!!! Niets is teveel. Het voelt voor ons= 6 personen al jaren een soort thuis komen. Helaas stoppen de Managers van het hotel Wat zullen wij , zij daar hun missen Maar weet ook zeker, dat het met de volgende Manager goed zal komen daar Dus op naar vlgd jaar zullen we maar weer zeggen!
    17. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      6,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      6,0
      Vakantie algemeen
      6,0
      Enthousiast team. Alle mensen zijn Nederlands en attent en vriendelijk. Hotel is wel echt achterstallig. Recent zijn de badkamers vervangen en douche is goed warm. Maar de enkele douche bij vertrek is echt aftands te noemen. Skikelder heeft helaas geen verwarmd schoenrek. Wat wel erg prettig is, is dat all-inclusief ingaat bij aankomst en stopt bij vertrek. Dus je maaltijd na uitchecken is nog inclusief en wel zo prettig.
    18. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      prima prijs/kwaliteitsverhouding en erg gastvrije eigenaren!
    19. Door:
      Anoniem
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Het is een prettig hotel, je voelt je vrij en ongedwongen.
    20. Door:
      4 K's
      Periode:
      maart 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      6,0
    21. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Het enthousiaste team is geweldig! Super goede all-in formule waar je niets te kort komt en alles goed is verzorgd.
    22. Door:
      Natasja
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,1
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Je krijgt hier heel veel waar voor je geld. Ontzettend vriendelijk personeel, lekker eten en een fantastisch uitzicht.
    23. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Hotel wordt gedreven door leuke groep mensen met passie voor gastvrijheid. Lekker gevarieerd eten, altijd met zorg klaargemaakt. Als iets op dreigde te gaan werd er meteen bijgevuld zodat niemand iets tekort kwam. Gezellige huiskamer sfeer in en rond de bar, met 1x per week een leuke pubquiz. Kamers niks mis mee maar kunnen wel gezelliger ingericht worden en een opfrisbeurt gebruiken. Stuur graag nog even een IKEAcadeau kaart toe, om wat leuke accesoires te shoppen:-) voor een nog prettiger verblijf. Dank jullie wel, het was top!
    24. Door:
      Sophie
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,0
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer servicegericht team die er alles aan doet om hun gasten een fijn verblijf te laten hebben. Het ontbijt vond ik matig. Klein aanbod en elke dag hetzelfde. Het avondeten daarentegen was echt bijzonder lekker. Elke avond een heerlijk voor-hoofd-en nagerecht gegeten. Grote complimenten! De kamer was erg eenvoudig en het tweepersoonsbed (140cm breed) te klein voor twee personen. Gelukkig was het geen probleem om er een matras bij te leggen. Douche schommelde in de piekuren (ochtend 07.00-08.30 en 16.00-18.30) tussen bloedheet en ijskoud. Gelukkig was dat probleem op te lossen door een fijn bad die snel vol was. In het hotel zijn genoeg spelletjes aanwezig om te spelen na een dag op de piste. Vanaf het hotel een klein stukje lopen naar de bushalte die je naar de piste brengt maar dat stelt niets voor. Eenvoudig hotel, eenvoudige kamer, in de nacht stil (geen muziek of lallende mensen op de gangen), bijzonder lekker eten (in de avond) en goeie service. Super prijs-kwaliteitsverhouding.
    25. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      9,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Top vakantie gehad. Vriendelijk personeel en behulpzaam. Alles top geregeld.
    26. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,6
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Weer een heerlijke Sunweb mini ski reis gehad met het hele gezin. Alles was top! De busreis, het hotel en het team wat het hotel draait, het eten en uiteraard de plek :Châtel!! Absolute aanrader!
    27. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Enthousiaste uitbaters.
    28. Door:
      Lammert en Karin
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Onze mini-ski, 3 dagen met schitterend weer en bovenin prima sneeuw was echt super. Bij aankomst (bus) om 08.00 uur direct een ontbijt en om 09.00 uur de koffers op de kamer, waar vind je dat? Personeel meer dan oké en de warme maaltijden van goede smaak en kwaliteit.
    29. Door:
      Saskia
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Prachtig uitzicht vanuit de eetzaal, gezellige sfeer door een leuk team. De kamers zijn wel aan een renovatie toe maar zijn in orde. Er wordt alles aan gedaan om je een prettig tijd te bezorgen!
    30. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Wat een geweldig ontvangst. Het team ontzorgt je volledig. Het hotel zelf is simpel. De kamers zijn klein en de badkamer verouderd. De ligging is prima.
    31. Door:
      Marjan
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Een mooi hotel. Prachtig uitzicht. Ruime kamer,gezellige bar en fijne loungeruimte. Het welkom is erg enthousiast en erg gastvrij. De all inclusieve formule werkt goed. De maaltijden zijn prima en de koffie staat altijd klaar. En de skibus stopt vlakbij. Enig nadeel is de enorme rij tafels en stoelen in de eetzaal, waardoor het gezellig samen eten een massaal eten wordt.
    32. Door:
      Marjan
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      9,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Mooi hotel. Gastvrije ontvangst. Grote kamer. Prima sfeer en gezellige bar. Fijn is ook de all inclusieve. Bovendien staat de koffie altijd klaar.
    33. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      5,0
      Ligging
      6,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      4,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Le Panoramic heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Het team van Sunweb is fantastisch en Sunweb mag z`n handjes dichtknijpen met zulk personeel. Het hotel zelf heeft nauwelijks luxe faciliteiten en is toereikend als je echt voor het skiën/snowboarden komt. Het hotel zelf kan wel wat renovatie gebruiken (losse traplopers, gedateerd uiterlijk). Sunweb biedt dit hotel in een all-in formule aan. Dat verdient enige nuancering. Het ontbijt is inclusief en heerlijk. Prima koffie, vers stokbrood en vervolgens kun je een eigen lunchzakje maken met een flesje water meenemen. Want de all in formule is ontbijt (lunchpakket maken) en verzorging van 16.00 tot ± 22.45. De bar opent om 16.00 uur en je kunt wijn, bier en diverse frisdranken bestellen (alles inclusief). Andere drankjes zijn extra. Ook krijg je een heerlijk hapje (snack) rond 17.00 aangeboden. De maaltijden zijn erg goed, er is keuze uit 3 menu`s en één avond is er een raclette-buffet. Er is soep vooraf en een zoet toetje. Ook kun je naar keuze nog van het kaasbuffet nemen en koffie drinken. Ik heb 6 avonden heerlijk gegeten. De porties waren ook beslist niet karig. Als je echt luxe wilt skiën, wellness, sauna etc en een dagje in het hotel zelf wilt verblijven om bij te komen, dan komt het hotel dus wel wat te kort. Het is nagenoeg dicht qua faciliteiten tussen 10 en half 4. Maar voor wie betaalbaar, goed verzorgd en met een superaardig en gemotiveerd team komt voor de sneeuw, is Le Panoramic een zeer goede keuze. Oja, even zwemmen kan in het nabij gelegen openbare zwembad kost 24 euro en je mag dan 3 uur blijven.
    34. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      5,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Personeel heel vriendelijk. Eten van prima kwaliteit. Appartement gedateerd. Wij hebben meerdere keren aangegeven dat er lampen kapot waren. Deze werden helaas niet gerepareerd.
    35. Door:
      Han
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Gastvrij, Vriendelijk personeel, goede keuken. Skibus stopt bijna voor de deur
    36. Door:
      Marcel en Marij
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      10,0
      Kamer
      10,0
      Ligging
      10,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      10,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Super ski vakantie gehad. Zeer gezellig team en natuurlijk komen we hier terug. Petje af! Een uitdaging voor de opvolging om dit even huiselijk en gezellig te houden. Het weer was natuurlijk ook geweldig.
    37. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      8,3
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Het verblijf was fantastisch, Dirk Malou honden en crew maken er een heel gastvrij huiselijk gevoel van. De kamers zijn gedateerd, maar daarvan waren we al op de hoogte maar de sfeer is fantastisch en maakt alles helemaal top!
    38. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,4
      Kamer
      8,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      6,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Maaltijden een 7 maar als je dagelijks een snack serveert zonder vegetarisch alternatief (ondanks herhaaldelijk vragen) is dat toch wat minder.
    39. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Voor het eerst een hotel in plaats van een appartement maar we zijn helemaal om. Wat heerlijk dat we elke dag zo lekker te eten kregen. We hebben ervan genoten. We komen graag weer terug.
    40. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    41. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      7,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Nette kamer. Wel een klein beetje klein voor 3 personen. Maar door het all inclusive arangement bijna niet op de kamer geweest. Minpuntje: Geen Wifi op de kamers. Alleen in de lobby en restaurant.
    42. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      8,7
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      10,0
      Volgens mij is mijn vorige beoordeling niet goed gegaan.. Mooi hotel vlakbij het centrum, en tussen 2 ski bushaltes in, dus nooit ver lopen. Bussen rijden elk kwartier, dus nooit lang wachten. Het eten is super, de medewerkers vriendelijk, alleen mijn matras was niet helemaal goed. Maar al met al een topweek gehad
    43. Door:
      Betsy Mensink
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,6
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Eten - top Kamer - top Personeel - top Verzorging all-inclusive - top
    44. Door:
      Anoniem
      Periode:
      februari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      9,0
      Kamer
      9,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      10,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Schoonmaak
      8,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      Een woord geweldig, prijs kwaliteit top, gastvrij, bijzonder klantvriendelijk, top skigebied enz
    45. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Anders
      7,9
      Kamer
      8,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      prettig en behulpzaam personeel. schone kamer.
    46. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      8,0
      Vakantie algemeen
      7,0
    47. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      7,0
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      6,0
      Personeel
      7,0
      Prijs/kwaliteit
      7,0
      Vakantie algemeen
      7,0
      Kamer, ontbijt, en diner waren prima, Er was een hele grote groep aanwezig die wel erg overheersend was, als we dat hadden geweten hadden we voor iets anders gekozen.
    48. Door:
      Marieke
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      9,0
      Kamer
      8,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      10,0
      Overige faciliteiten
      9,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      9,0
      De persoonlijke ontvangst vond ik echt bijzonder, zeer welkom gevoel. Bij aankomst konden wel meteen aan het ontbijt. Het eten was heerlijk, keuzemenu. Voor ieder wat wils ook vegetarisch. Als voorgerecht iedere dag een andere verse soep en een niet te versmaden toetje. Klein hotel en daarom knus en toegankelijk. Fijne formule all inclusive. Zeker om nog een keer terug te gaan. Ligging 50 meter van centrum, bus ook 50 meter. Prima ligging.
    49. Door:
      Marjon
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Gezin met oudere kinderen
      8,3
      Kamer
      6,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Vriendelijke ontvangst. Aandacht en belangstellend. Het hotel is gedateerd, maar heeft daardoor een huiskamer sfeer. Kamers zijn eenvoudig, prima bedden maar verwacht niet de grootte van thuis. Eten met liefde bereid. Hotel gesitueerd dichtbij winkels en 50 m verwijderd van de skibus die je in een paar minuten naar de gondel brengt.
    50. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      8,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      10,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Als je op zoek bent naar een goede prijs-/kwaliteitverhouding dan is dit hotel ideaal. Je krijgt echt waar voor je geld: goed eten, vriendelijk personeel en een goede ligging. Verwacht geen extreme luxe, maar wel een goed verblijf. De kamers zijn eenvoudig maar doeltreffend. De badkamer is netjes. De lobby is gezellig en in de bar raak je snel aan de praat met andere wintersporters. Verwacht geen apres-ski, maar wel gezellig napraten over de dag. Het eten is ook prima, de ene keer wat speciaal maar meestal gewoon goed. Door de skibus (twee haltes op twee minuten lopen) zit je zo in Linga of Pre-la-Joux op snel het gebied in te duiken. Wat fijn is dat je bij aankomst soms alvast de spullen op de nog te reinigen kamer neerzetten. Ideaal want dan kan je rustig omkleden. Het personeel had op een avond een pubquiz georganiseerd. Wifi was op onze verdieping (-2) niet aanwezig, maar in de lobby wel. Snelheid is echter vrij traag. Wij hebben een goed verblijf gehad.
    51. Door:
      Anoniem
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Stel
      8,1
      Kamer
      7,0
      Ligging
      9,0
      Maaltijden
      7,0
      Overige faciliteiten
      8,0
      Personeel
      9,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Zeer gezellig en goed verzorgd. Prijs kwaliteit verhouding is dik in orde. Als het kan gaan wij volgend jaar weer naar Le Panoramic.
    52. Door:
      Brenda
      Periode:
      januari 2019
      Gezelschap:
      Vrienden
      7,9
      Kamer
      7,0
      Ligging
      8,0
      Maaltijden
      9,0
      Overige faciliteiten
      7,0
      Personeel
      8,0
      Prijs/kwaliteit
      9,0
      Schoonmaak
      7,0
      Vakantie algemeen
      8,0
      Wij hebben hier een topvakantie gehad. De kamer was netjes en de sfeer is erg gezellig. Verder heb ik in geen enkel hotel ooit zo heerlijk kunnen eten met mijn glutenallergie. Alle stafleden waren op de hoogte en elke ochtend kon ik kiezen uit verschillende opties, voor het avondeten. Met het ontbijt kon ik goed meeeten en lag er glutenvrij brood klaar op onze tafel. We komen zeker terug!


    Je reisgezelschap

    Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

    [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
    [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]