Dan kunnen wij de juiste prijs tonen!

   Verberg details beste prijs
   Toon details beste prijs

  Vervoer

  Bus Vlucht Auto Autohuur

  Vervoersinfo


  Vervoersinfo busreis

  Vervoersinformatie Weekreizen

  Vertrekdata bus
  De bus naar La Massana gaat van 13 januari 2012 tot en met 16 maart 2012.

  Reisduur
  Naar Andorra biedt Sunweb 10-daagse busreizen aan.


  Opstapplaatsen en –tijden weekreizen

  OpstapplaatsVertrektijdBereikbaarheid
  Amsterdam, Stadionplein12:00Kaart OV
  Utrecht, P+R Muziektheater Leidsche Rijn12:45Kaart / OV
  Rotterdam, metrostation Capelsebrug13:30Kaart / OV
  Eindhoven*, Beukenlaan (ventweg thv Essent)13:15Kaart / OV
  Breda, transferium (Bagven Park)14:30Kaart / OV

  * De opstapplaats Eindhoven wordt voor Andorra alleen op 17 februari aangeboden. Let op! U wordt met een transferbus vanuit Eindhoven naar Breda gebracht, alwaar u overstapt op de Sunweb bus naar Andorra.

  Op uw ticket staan altijd de juiste opstaptijd en -locatie vermeld. De aangeboden op- en/of uitstapplaatsen kunnen verschillen per datum. De mogelijke op- en uitstapplaatsen zijn zichtbaar tijdens het boeken.

  Klik op ‘Kaart’ achter de betreffende opstapplaats voor een gedetailleerde kaart van de opstapplaats en/of een routebeschrijving naar de opstapplaats.
  Klik op ‘OV’ voor een uitgebreid reisadvies per openbaar vervoer naar de betreffende opstapplaats.

  Toeslag op-/uitstapplaats
  Voor een aantal op-/uitstapplaatsen betaalt u een toeslag per persoon, per enkele reis. Deze toeslagen zijn:
  € 7,50 voor Amsterdam
  € 5,00 voor Utrecht, Rotterdam en Eindhoven

  Aankomsttijd bestemming
  De verwachte aankomsttijd op de bestemming is de volgende ochtend tussen 07.00 en 10.00 uur.

  Vertrektijd terugreis
  Ca. 19.15 uur (onder voorbehoud). Op uw ticket staan de juiste opstaptijd en -locatie vermeld.

  Verwachte aankomst op zondag in Nederland
  Breda 11.00 uur, Rotterdam 12.00 uur, Utrecht 13.00 uur, Amsterdam 14.00 uur. Dit zijn de verwachte aankomsttijden in Nederland. Tijden kunnen sterk afwijken door tal van omstandigheden, zoals weer en verkeersdrukte.


  Vervoersinformatie algemeen

  Busnummer per SMS
  Het busnummer staat
  niet vermeld op het ticket wat u ongeveer 3 weken voor vertrek ontvangt. De busindeling wordt namelijk in de week van uw vertrek gemaakt.
  Het busnummer wordt ca. 1 dag voor vertrek per SMS naar u verstuurd (kosteloos). Dit is uiteraard alleen mogelijk als wij in het bezit zijn van uw juiste mobiele telefoonnummer. Indien u met een overstap te maken krijgt, wordt dit niet gecommuniceerd in de SMS.

  Parkeren
  Hieronder kunt u nuttige informatie vinden over de parkeermogelijkheden bij uw opstapplaats. Klik voor meer informatie op de link bij uw opstapplaats.

  Amsterdam - tegen betaling parkeren bij P+R Olympisch Stadion (beperkt aantal parkeerplaatsen).
  Utrecht - tegen betaling parkeren bij P+R Muziektheater.
  Rotterdam - gratis parkeren bij P+R Capelsebrug (beperkt aantal parkeerplaatsen).
  Breda (geen website) – gratis parkeren op het transferium (op eigen risico).

  Parkeren van uw auto bij één van de opstapplaatsen is te allen tijde op eigen risico. Sunweb is niet aansprakelijk voor de inhoud van bovenstaande websites.

  Bagage
  Alle bussen hebben een zeer beperkte bagageruimte. Er is per persoon plaats voor het meenemen van één tas of koffer van normaal formaat (max. 20 kg, afmetingen max. 80x70x30 cm), één paar ski's (met stokken en schoenen) of één snowboard (met schoenen) en handbagage (max. 2 kg). In een snowboardhoes mag niet méér zitten dan 1 snowboard (dus ook géén overige bagage zoals snowboardschoenen, kleding e.d.). Neemt u een snowboard mee, dan bent u verplicht om de bindingen van het board af te halen. U kunt uw schoenen en bindingen bijvoorbeeld in een schoenentas meenemen. Om ervoor te zorgen dat alle bagage mee kan, is het ten strengste verboden om levensmiddelenpakketten mee te nemen dan wel in uw bagage te stoppen. Indien u te veel bagage heeft, is de chauffeur verplicht deze te weigeren. Zorgt u er altijd voor dat er labels aan uw bagage bevestigd zijn. U blijft te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw bagage.

  Naar boven

  Vervoersinfo vliegreis

  U vliegt met Transavia vanaf Amsterdam naar Barcelona. Deze vlucht duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten. Tijdens de vlucht zijn de maaltijden en drankjes niet inclusief. Bij aankomst op het vliegveld wordt u opgewacht door de Nederlands- of Engelssprekende vertegenwoordiger van Sunweb Vakanties.

  Vertrekdagen en reisduren
  Er wordt één keer per week (op zaterdag) naar Barcelona gevlogen. U kunt een 8-daagse reis boeken.

  De transfer
  De transfer is inclusief indien u ook de accommodatie bij Sunweb Vakanties geboekt heeft. De transfer naar La Massana duurt ongeveer ca. 4 uur.

  Vluchtschema
  Vluchtschema is op dit moment nog niet bekend.

  E-tickets
  Sunweb Vakanties verzendt u circa één week voor vertrek de tickets per e-mail. Deze tickets kunt u zelf uitprinten en hiermee checkt u in bij de incheckbalie van de desbetreffende luchtvaartmaatschappij. Bij de e-tickets treft u ook de overige belangrijke reisinformatie aan. Indien u heeft aangegeven de tickets per post te willen ontvangen, dan printen wij voor u de e-tickets uit en sturen we deze op. Voor een vlotte incheckprocedure is het belangrijk dat u de e-tickets uitknipt op de aangegeven stippellijntjes.

  Let op: op de tickets dienen de 1e voornaam en de achternaam gespeld te zijn zoals in het paspoort of op de ID-kaart. Op het ticket van de gehuwde dames dient alléén de meisjesnaam te staan die ook in het paspoort (of ID-kaart) staat. Indien namen onjuist geschreven zijn, kunt u geweigerd worden voor een vlucht.

  Bagage
  Voor de wintersportvluchten geldt een bagagevrijdom van 20 kg ruimbagage per persoon exclusief skiuitrusting. Tevens mag u 5 kg aan handbagage meenemen met de maximale afmetingen van 115 cm (l+b+h). Voor baby’s van 0 t/m 1 jaar geldt een bagagevrijdom van 10 kg per baby.

  Naast uw ruimbagage mag u ook één skiuitrusting van maximaal 15 kilo per persoon meenemen op de vlucht. U betaald bij de check-in per skiuitrusting € 20,- per enkele reis.


  Naar boven


  HOE KOM IK DAAR?

  TOON MIJ DE REISINFORMATIE

  Bij deze vakantie is geen huurauto inbegrepen. Indien je toch een huurauto wenst te huren voor je vakantie, neem dan telefonisch contact met mij op.

  Naar boven  Je reisgezelschap

  Met wie wil je naar de sneeuw reizen? Geef het hier aan en wij tonen de exacte prijs van iedere accommodatie.

  [TRAVELERS_POPUP_ADULTS_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_CHILDREN_AGE]
  [TRAVELERS_POPUP_BABIES_AGE]